- امتیاز واکنش
- 2
- زمان حضور
- 3 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
چند روز پیش در یکی از تاپیک های همین فوروم (عکس روز گاردین؛ کرونا و متروی تهران) مطلبی خوندم به نقل از روزنامه گاردین که تصویری از ضدعفونی کردن متروی تهران منتشر کرده بود. من چون محل کارم در بازار تهران هستش و وسیله نقلیه هرروز من مترو هستش با دیدن عکسی که روزنامه گاردین منتشر کرده بود متوجه شدم که این عکس اصلا متعلق به قطارهای مترو تهران نیست و چنین سوتی کودکانه ای از خبرگزاری بزرگ و مطرح گاردین خیلی عجیبه!
با گشتی ساده توی اینترنت میشه کلی عکس از داخل قطار های مترو تهران پیدا کرد و با مقایسه آنها با تصویر خبرگزاری گاردین، به اشتباه آنها پی برد!
در زیر هم چند تصویر از داخل قطار های مترو تهران میزارم تا خودتون مقایسه کنید.
این هم تصویری که خبرگزاری گاردین منتشر کرده که با توجه به صندلی ها و فرم واگن راحت میشه متوجه شد که این اصلا مترو تهران نیست!
منابع:
وبسایت ایرنا - صندلی بازی در مترو تهران irna.ir/news/81882066/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%88
وبسایت کارناوال - نقشه مترو تهران karnaval.ir/blog/introduction-tehran-metro
با گشتی ساده توی اینترنت میشه کلی عکس از داخل قطار های مترو تهران پیدا کرد و با مقایسه آنها با تصویر خبرگزاری گاردین، به اشتباه آنها پی برد!
در زیر هم چند تصویر از داخل قطار های مترو تهران میزارم تا خودتون مقایسه کنید.
این هم تصویری که خبرگزاری گاردین منتشر کرده که با توجه به صندلی ها و فرم واگن راحت میشه متوجه شد که این اصلا مترو تهران نیست!
منابع:
وبسایت ایرنا - صندلی بازی در مترو تهران irna.ir/news/81882066/%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%84%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D8%B1%D9%88
وبسایت کارناوال - نقشه مترو تهران karnaval.ir/blog/introduction-tehran-metro
اشتباه کودکانه خبرگزاری گاردین از ضدعفونی کردن مترو تهران!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: