- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
در روزگاری که جامعه مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است، ستارگان و چهرهها نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با مردم انتخاب کردهاند و با داشتن صفحه در شبکههای اجتماعی قصد در ارتباط مستمر و دوطرفه با مردم دارند. این مطلب با گزیدهای از این تصاویر در خدمت شماست.
شیوه مـ*ـاچ و بـ*ـو*سه به سبک نوید محمدزاده در ایام کرونا.
این هم از آرزوهای گلزار برای مردم؛ خوبه، فقط تایمینگش یکم ایراد داره!
گربههای مهراب قاسمخوانی موندن پیشش اینطوری اخمو شدن یا قاسمخوانی از گربههاش تاثیر گرفته؟!
روح هرسهشون شاد باشه که باعث شادی آدمهای زیادی شدن.
و همچنان سیروان خسروی؛ البته اینبار توجه شما رو به تصویر روی تیشرت سیروان جلب میکنم!
شوخی کامبیز دیرباز با الکلاسیکو!
این هم تصویر متفکر امیرحسین آرمان!
پرستو صالحی، از راه دور تولد دوست صمیمیش رو تبریک گقت.
البته ریسک کردن خوبه، اما حواستون به عکسهای خصوصیتون هم باشه که یه وقت روی اونا شرط بندی نکنین که بعدش منقلب نشین!
رامبد جوان با این پست، خبر از کنسل شدن سری جدید خندوانه، داد! البته تا اطلاع ثانوی.
من به شما نگفتم که میلاد کیمرام داره میره بهسمت سخنران انگیزشی شدن؟!
فکر کنم راجعبه کرونا به ساره بیات، اطلاعات غلط دادن؛ اشتباهی چشمش رو پوشونده، بهجای دماغ و دهن!
فکر کردم اینا رو نوشت که تهش از پرستارها بابت این روزهای سخت تشکر کنه!
و همچنان خوشمزهبازیهای بدون ادویه نیما شعباننژاد ادامه دارد!
همهمون یه دونه از این دوستها داریم که از بین همه عکسها، اون عکسی رو انتخاب میکنه که فقط خودش توش خوب افتاده؛ حتی اگه قرار باشه باهاش تولدمون رو تبریک بگه!
خدا بیامرزه قهرمان ایرانی رو. روحش شاد. کسی انتظارش رو نداشت واقعا.
تصویری از شاهرخ استخری و همسرش، زمانی که کرونایی نبود!
شوخی پوریا پورسرخ با حالوهوای این روزها!
به قول رضا مارمولک، همه که مثل شما امکانات فضانوردی ندارن توی قرنطینه! البته پیاس و ایکسباکس رو عرض میکنم!
شقایق فراهانی همم مهمان برنامه دورهمی بود.
البته فعلا که نفس نمیشه کشید؛ این داستانها بمونه برای بعدا!
تصویری از متین ستوده.
این هم چالش لبخند به سبک فریبا نادری.
حق با شماست؛ فقط صندوق عقب چرا بازه این وسط؟!
فکر کنم دیگه زیادی عشقولانه شد این عکس؛ ما رفع زحمت کنیم، بهتره!
تلاشمون رو میکنیم، چشم!
البته به نریمان و خشایار بیشتر میخوره که الانِ شما باشن با اون موهای لـ*ـختشون!
عکس مال قبله یا از کرونای تهران فرار کردین رفتین کیش یا کلا اونجا زندگی میکنین؟!
تشکر از پرستارها و پزشکان زحمتکش در روزهای سخت کرونا به شیوه لاله اسکندری.
ایشالا که از دست کرونا آزاد میشیم!
مهرداد صدیقیان از ملت همیشه در جاده چالوس، توی این روزهای کرونا بدجوری گله داره که البته حق هم داره!
نگران نباش، جاده رو بستن، همه رو برگردوندن!
شما هم نرید که جاده بستهست.
و ما همچنان بهدنبال کشف راز جملات دارا حیایی در کپشنهایش هستیم!
این هم پست اینستاگرامی کیسان دیباج.
الان مامانش میاد توی کشو رو میگرده، از گوشه کشو سپیدهدمان رو پیدا میکنه میده بهش!
صددرصد من اشتباه میکنم که با این تصویر، فکر کردم سانیا سالاری خواسته شبیه عکس پوستر فیلم «زیبای آمریکایی» بشه (البته با محدودیتهای موجود). صددرصد حدسم اشتباهه!
البته تا جایی که یادم میاد، اون زمانی که این عکس رو گرفتین هم، زمان چندان خوشی نبودها! کلی گرفتاری داشتیم! حالا باز خودت بهتر میدونی!
تصویری از سوگل خلیق.
ای بابا! قرص «عکس از روزایی که...» خوردین همتون؟!
ایتالیا هم کرونا بیداد میکنهها البته؛ مراقب باش!
کلا من نمیدونم چرا تولد دوستهای ماهور الوند همش میفته توی همچین روزهای سخت و قاراشمیشی!
باشه دوست عزیز! تیپت رو دیدیم؛ ژستت هم قشنگ بود؛ آفرین؛ حالا دستت رو از اونجا بردار، بهداشتی نیست، کرونا میگیری، یا شاید هم بقیه میگیرن!
این هم عکسی از الهه حصاری برای چالش لبخند.
بانیپال شومون در نمایی از سریال کرگدن.
والا ما همچین صلابت خاصی نمیبینم توی عکس، اما ما میگیم مشکل از گیرندهست، شما هم بگو مشکل از گیرندهست! خودت رو ناراحت نکن!
حرکت زیبای امیر آقایی در صفحه اینستاگرامش در این روزهای بیرونقی کسبوکار.
امیدوارم هرچه زودتر این روزهامون تبدیل بشه به خاطره و روزهای زیبا و پر از خنده و سلامتی سریعتر از راه برسه.
شیوه مـ*ـاچ و بـ*ـو*سه به سبک نوید محمدزاده در ایام کرونا.
این هم از آرزوهای گلزار برای مردم؛ خوبه، فقط تایمینگش یکم ایراد داره!
گربههای مهراب قاسمخوانی موندن پیشش اینطوری اخمو شدن یا قاسمخوانی از گربههاش تاثیر گرفته؟!
روح هرسهشون شاد باشه که باعث شادی آدمهای زیادی شدن.
و همچنان سیروان خسروی؛ البته اینبار توجه شما رو به تصویر روی تیشرت سیروان جلب میکنم!
شوخی کامبیز دیرباز با الکلاسیکو!
این هم تصویر متفکر امیرحسین آرمان!
پرستو صالحی، از راه دور تولد دوست صمیمیش رو تبریک گقت.
البته ریسک کردن خوبه، اما حواستون به عکسهای خصوصیتون هم باشه که یه وقت روی اونا شرط بندی نکنین که بعدش منقلب نشین!
رامبد جوان با این پست، خبر از کنسل شدن سری جدید خندوانه، داد! البته تا اطلاع ثانوی.
من به شما نگفتم که میلاد کیمرام داره میره بهسمت سخنران انگیزشی شدن؟!
فکر کنم راجعبه کرونا به ساره بیات، اطلاعات غلط دادن؛ اشتباهی چشمش رو پوشونده، بهجای دماغ و دهن!
فکر کردم اینا رو نوشت که تهش از پرستارها بابت این روزهای سخت تشکر کنه!
و همچنان خوشمزهبازیهای بدون ادویه نیما شعباننژاد ادامه دارد!
همهمون یه دونه از این دوستها داریم که از بین همه عکسها، اون عکسی رو انتخاب میکنه که فقط خودش توش خوب افتاده؛ حتی اگه قرار باشه باهاش تولدمون رو تبریک بگه!
خدا بیامرزه قهرمان ایرانی رو. روحش شاد. کسی انتظارش رو نداشت واقعا.
تصویری از شاهرخ استخری و همسرش، زمانی که کرونایی نبود!
شوخی پوریا پورسرخ با حالوهوای این روزها!
به قول رضا مارمولک، همه که مثل شما امکانات فضانوردی ندارن توی قرنطینه! البته پیاس و ایکسباکس رو عرض میکنم!
شقایق فراهانی همم مهمان برنامه دورهمی بود.
البته فعلا که نفس نمیشه کشید؛ این داستانها بمونه برای بعدا!
تصویری از متین ستوده.
این هم چالش لبخند به سبک فریبا نادری.
حق با شماست؛ فقط صندوق عقب چرا بازه این وسط؟!
فکر کنم دیگه زیادی عشقولانه شد این عکس؛ ما رفع زحمت کنیم، بهتره!
تلاشمون رو میکنیم، چشم!
البته به نریمان و خشایار بیشتر میخوره که الانِ شما باشن با اون موهای لـ*ـختشون!
عکس مال قبله یا از کرونای تهران فرار کردین رفتین کیش یا کلا اونجا زندگی میکنین؟!
تشکر از پرستارها و پزشکان زحمتکش در روزهای سخت کرونا به شیوه لاله اسکندری.
ایشالا که از دست کرونا آزاد میشیم!
مهرداد صدیقیان از ملت همیشه در جاده چالوس، توی این روزهای کرونا بدجوری گله داره که البته حق هم داره!
نگران نباش، جاده رو بستن، همه رو برگردوندن!
شما هم نرید که جاده بستهست.
و ما همچنان بهدنبال کشف راز جملات دارا حیایی در کپشنهایش هستیم!
این هم پست اینستاگرامی کیسان دیباج.
الان مامانش میاد توی کشو رو میگرده، از گوشه کشو سپیدهدمان رو پیدا میکنه میده بهش!
صددرصد من اشتباه میکنم که با این تصویر، فکر کردم سانیا سالاری خواسته شبیه عکس پوستر فیلم «زیبای آمریکایی» بشه (البته با محدودیتهای موجود). صددرصد حدسم اشتباهه!
البته تا جایی که یادم میاد، اون زمانی که این عکس رو گرفتین هم، زمان چندان خوشی نبودها! کلی گرفتاری داشتیم! حالا باز خودت بهتر میدونی!
تصویری از سوگل خلیق.
ای بابا! قرص «عکس از روزایی که...» خوردین همتون؟!
ایتالیا هم کرونا بیداد میکنهها البته؛ مراقب باش!
کلا من نمیدونم چرا تولد دوستهای ماهور الوند همش میفته توی همچین روزهای سخت و قاراشمیشی!
باشه دوست عزیز! تیپت رو دیدیم؛ ژستت هم قشنگ بود؛ آفرین؛ حالا دستت رو از اونجا بردار، بهداشتی نیست، کرونا میگیری، یا شاید هم بقیه میگیرن!
این هم عکسی از الهه حصاری برای چالش لبخند.
بانیپال شومون در نمایی از سریال کرگدن.
والا ما همچین صلابت خاصی نمیبینم توی عکس، اما ما میگیم مشکل از گیرندهست، شما هم بگو مشکل از گیرندهست! خودت رو ناراحت نکن!
حرکت زیبای امیر آقایی در صفحه اینستاگرامش در این روزهای بیرونقی کسبوکار.
امیدوارم هرچه زودتر این روزهامون تبدیل بشه به خاطره و روزهای زیبا و پر از خنده و سلامتی سریعتر از راه برسه.
چهرهها در شبکههای اجتماعی؛ تشکر از پرستاران
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com