Narín✿
سرپرست بخش کتاب
سرپرست بخش
ناظر کتاب
ویراستار انجمن
- امتیاز واکنش
- 43,894
- زمان حضور
- 107 روز 12 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: باتلاقی به ژرف بی نهایت
ژانر: عاشقانه، تراژدی، اجتماعی
نام نویسنده: Narín✿
نام ناظر: Z.a.H.r.A☆
خلاصه:
مادری میشوم که در برابر هر چیز کوچکی از دخترم محافظت میکنم؛ نه مثل مادرم که از روز تولد به من گفت: «روز مرگت مبارک پرواز!»
من مثل مادرم نخواهم شد؛ هرگز، هرگز!
پدرم هر کاری با من کرد، مادرم از الف تا ب حرفی نزد! مادرم من را پرواز نامید؛ ولی خودش نظارهگر کندن بالهایی بود که قصد پرواز را داشتند.
آنها باتلاقی ساختهاند که ژرفش بی نهایت عمیق است.
زمان گذشت. او آمد به زندگیام؛ خواست مرهم شود روی زخمهایم؛ ولی مرهم که نشد هیچ، نمکی شد روی زخمهایم تا عمیقترشان بکند!
{این رمان اختصاصی در انجمن رمان 98 تایپ شده است و هر گونه کپی از آن طبقه ماده 5 حمایت از ناشرین، پیگرد قانونی دارد}
ژانر: عاشقانه، تراژدی، اجتماعی
نام نویسنده: Narín✿
نام ناظر: Z.a.H.r.A☆
خلاصه:
مادری میشوم که در برابر هر چیز کوچکی از دخترم محافظت میکنم؛ نه مثل مادرم که از روز تولد به من گفت: «روز مرگت مبارک پرواز!»
من مثل مادرم نخواهم شد؛ هرگز، هرگز!
پدرم هر کاری با من کرد، مادرم از الف تا ب حرفی نزد! مادرم من را پرواز نامید؛ ولی خودش نظارهگر کندن بالهایی بود که قصد پرواز را داشتند.
آنها باتلاقی ساختهاند که ژرفش بی نهایت عمیق است.
زمان گذشت. او آمد به زندگیام؛ خواست مرهم شود روی زخمهایم؛ ولی مرهم که نشد هیچ، نمکی شد روی زخمهایم تا عمیقترشان بکند!
{این رمان اختصاصی در انجمن رمان 98 تایپ شده است و هر گونه کپی از آن طبقه ماده 5 حمایت از ناشرین، پیگرد قانونی دارد}
V.I.P رمان باتلاقی به ژرف بی نهایت | Narin_F کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: