خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
  • شروع کننده موضوع Cinder
  • تاریخ شروع

Cinder

سرپرست بازنشسته فرهنگ و ادب
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
12/8/18
ارسال ها
2,007
امتیاز واکنش
7,220
امتیاز
308
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع

ارکستر ملی با رهبری «اسماعیل واثقی» روی صحنه رفت
شبِ شیدا در تالار وحدت
موسیقی ما - ارکستر ملی ایران با رهبری و تنظیمِ «اسماعیل واثقی» و خوانندگی «امیرمحمد تفتی» ۲۹۹ مردادماه در تالار وحدت به روی صحنه رفت.

این کنسرت با اجرای قطعه‌ی «شیوه نوشین لبان» به آهنگسازی شیدا و بر اساسِ شعری از «فروغی بسطامی» آغاز شد و پس از آن قطعه‌ی «کیه کیه در می‌زنه» از همین آهنگساز به اجرا درآمد تا در قطعه سوم «علی عابدین» و «کاوان کریمی» تک‌نوازان سنتور قطعه‌ای را در چهارمضراب اجرا کنند. «قرار» و «اختیار دل» با آهنگسازی و شعرِ عارف قزوینی و «زلف شکن‌شکن» با آهنگسازی و شعر شیدا به پایان رسید.

بخش دوم کنسرت با قطعه فانتزی برای تار و ارکستر به آهنگسازی اسماعیل واثقی و سولوی تارِ «صبا طبخی» اجرا شد و در ادامه قطعات «شب مهتاب» با آهنگسازی و شعر شیدا، «تمنای دل» با آهنگسازی شیدا و شعری از سعدی، «بت چین» با آهنگسازی و شعر شیدا و همچنین قطعه «ماتم سرو» با آهنگسازی و شعر عارف قزوینی اجرا شد.

ارکستر ملی با گروهی پنجاه و دو نفره با سازهایی از قبیل ویلن، آلتو، ویلنسل، فلوت، فاگوت، کلارینت، ابوا، نی، تار، سنتور، قانون، تنبک، کمانچه روی صحنه رفت؛ همچنین حسن سهرابی و معصومه سعدی به‌عنوان معاون تولید هنر و آموزش و مدیر داخلی ارکستر ملی در کنار ارکستر ملی بودند‌.


شبِ شیدا در تالار وحدت

 
  • تشکر
Reactions: zargol khademi
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا