- امتیاز واکنش
- 3,971
- زمان حضور
- 14 روز 6 ساعت 16 دقیقه
نویسنده این موضوع
دلم تا عشقباز آمد در او جز غم نمیبینم
دلی بیغم کجا جویم که در عالم نمیبینم
وقتی که دلم عاشق و خراب گشت، به جز غم و اندوه در آن چیزی نمی بینم، کجا به دنبال انسان ِ بی غم و اندوه(عاشق) بگردم، در حالی که در جهان وجود ندارد.
دمی با همدمی خرم ز جانم بر نمیآید
دمم با جان برآید چون که یک همدم نمیبینم
حتی لحظه یی از عُمر ِ من در گفتگو با همدم و همزبان نمی گُذرد. نفس کشیدن برای من به سختی ِ جان کندن است وقتی که یک همزبان پیدا نمی کنم
مرا رازیست اندر دل، به خون دیده پرورده
ولیکن با که گویم راز چون محرم نمیبینم
من رازی در دل دارم که آن را با اشک ِ خونین ِ چَشم پَرورانده ام، اما این راز را با چه کسی می توانم در میان بگذارم وقتی که یک مَحرم ِ راز پیدا نمی کنم؟
قناعت میکنم با درد چون درمان نمییابم
تحمل میکنم با زخم چون مرهم نمیبینم
هنگامی که درمانی و راز داری برای درد و راز هایم پیدا نمیکنم، با دردهایم می سازم. و همچنین وقتی مرهمی نمی بینم تا آن را بر روی ِ زخم هایم بگذارم، دردش را تحمل می کنم.
دلی بیغم کجا جویم که در عالم نمیبینم
وقتی که دلم عاشق و خراب گشت، به جز غم و اندوه در آن چیزی نمی بینم، کجا به دنبال انسان ِ بی غم و اندوه(عاشق) بگردم، در حالی که در جهان وجود ندارد.
دمی با همدمی خرم ز جانم بر نمیآید
دمم با جان برآید چون که یک همدم نمیبینم
حتی لحظه یی از عُمر ِ من در گفتگو با همدم و همزبان نمی گُذرد. نفس کشیدن برای من به سختی ِ جان کندن است وقتی که یک همزبان پیدا نمی کنم
مرا رازیست اندر دل، به خون دیده پرورده
ولیکن با که گویم راز چون محرم نمیبینم
من رازی در دل دارم که آن را با اشک ِ خونین ِ چَشم پَرورانده ام، اما این راز را با چه کسی می توانم در میان بگذارم وقتی که یک مَحرم ِ راز پیدا نمی کنم؟
قناعت میکنم با درد چون درمان نمییابم
تحمل میکنم با زخم چون مرهم نمیبینم
هنگامی که درمانی و راز داری برای درد و راز هایم پیدا نمیکنم، با دردهایم می سازم. و همچنین وقتی مرهمی نمی بینم تا آن را بر روی ِ زخم هایم بگذارم، دردش را تحمل می کنم.
تفسیر آهنگ راز
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com