- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی درست کردن سایر سس ها هم به شمار می رود.
سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از سس ها آماده هستند و برخی دیگر را می توان به روش های خانگی تهیه نمود.
تفاوت های منطقه ای بسیار زیادی در مورد نحوه انتخاب انواع سس ها وجود دارد و در هر ناحیه افراد با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود طعم و عطر سس ها را تغییر می دهند. برخی طرفدار سس های تند و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند. در این مقاله چند نمونه از محبوب ترین انواع سس ها را به شما معرفی می کنیم.
طرز تهیه سس سیر به سبک رستورانی
سس سیر، طعم دهنده ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می شود. این سس، به روش های مختلفی تهیه می شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش های تهیه آن را به شما آموزش بدهیم.
طرز تهیه سس سیر
مواد لازم برای سس سیر :
طرز تهیه سس سیر :
برای طرز تهیه سس رستورانی ابتدا سیرها را پوست بگیرید و آن ها را خوب له کنید. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید.
نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
همانطور که مخلوط کن روشن است، روغن را به تدریج اضافه کنید تا سسی یکدست مانند سس مایونز، تهیه شود.
سس یکی از چاشنی های محبوب غذاهاست که در سراسر دنیا طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده است. این نوع چاشنی به تنهایی مورد استعمال قرار نمی گیرد و در حقیقت به صورت مایع و یا نیمه جامد برای افزودن طعمی هر چه دلچسب تر و ظاهری زیباتر به غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. برخی از سس ها آماده هستند و برخی دیگر را می توان به روش های خانگی تهیه نمود.
تفاوت های منطقه ای بسیار زیادی در مورد نحوه انتخاب انواع سس ها وجود دارد و در هر ناحیه افراد با توجه به ذائقه و سلیقه شخصی خود طعم و عطر سس ها را تغییر می دهند. برخی طرفدار سس های تند و فلفلی به همراه سرکه هستند، بعضی ها سس های شیرین و میوه ای را ترجیح می دهند. در این مقاله چند نمونه از محبوب ترین انواع سس ها را به شما معرفی می کنیم.
طرز تهیه سس سیر به سبک رستورانی
سس سیر، طعم دهنده ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می شود. این سس، به روش های مختلفی تهیه می شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش های تهیه آن را به شما آموزش بدهیم.
طرز تهیه سس سیر
مواد لازم برای سس سیر :
سیر | 2 بوته |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
آبلیمو | نصف پیمانه |
روغن ذرت یا آفتابگردان | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 1 پیمانه |
برای طرز تهیه سس رستورانی ابتدا سیرها را پوست بگیرید و آن ها را خوب له کنید. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید.
نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
همانطور که مخلوط کن روشن است، روغن را به تدریج اضافه کنید تا سسی یکدست مانند سس مایونز، تهیه شود.
لذیذترین سس ها را خودتان درست کنید!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com