خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

.Mahdieh

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/9/18
ارسال ها
659
امتیاز واکنش
9,877
امتیاز
263
سن
24
محل سکونت
⇇کره ی خاکی⇉
زمان حضور
7 روز 16 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد اولیه لازم برای تهیه بیف استروگانف با سس سفید
مواد لازم برای تهیه این غذای روسی برای ۶ تا ۸ نفر را در ادامه ملاحظه می‌کنید.

مواد لازم
گوشت 1 کیلوگرم
روغن برای طبخ پیاز داغ و گوشت 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 3 الی 4 عدد
خامه 100 گرم
سس سفید 1 پیمانه
قارچ 500 گرم
سیب زمینی 1/5 کیلوگرم
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

نکته: از گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده برای این غذا استفاده کنید.

طرز تهیه بیف استروگانف











  1. سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و آن را به خلال‌های باریک و بلند همانند چوب کبریت برش بزنید، برای اینکار می‌توانید از رنده مخصوص نیز استفاده کنید.
  2. خلال سیب زمینی‌ها را بشویید و درون یک صافی بریزید تا آب آن برود.
  3. اکنون مقدار زیادی روغن را داغ کنید و سیب زمینی‌ها را تا زمانی که برشته و خشک شوند، سرخ کنید.
  4. سپس سیب زمینی‌ها را درون یک صافی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  5. پیازها را خلالی خرد کرده و با 4 قاشق غذاخوری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  6. گوشت را به صورت استیکی خرد کنید و سپس خلال نمایید، به طوری که تقریبا 1 سانت قطر داشته باشد. سپس گوشت را بشویید.
  7. گوشت را به پیاز اضافه کنید و روی شعله بسیار ملایم اجاق گاز قرار دهید تا آب گوشت کشیده شود و رنگ آن تغییر کند.
  8. اکنون 1 الی 2 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و اجازه دهید که کاملا بپزد و آب آن تبخیر شود، اما له نشود.
  9. پس از پخته شدن گوشت، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  10. سپس قارچ را نیز بیفزایید، البته استفاده از قارچ اختیاری است و در دستور اصلی غذا وجود ندارد.
  11. زمانی که قارچ نیز پخته شد، غذا آماده شده و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  12. سس سفید را نیز آماده کنید و اجازه دهید تا حرارت خود را از دست بدهد و فقط کمی گرم باشد، در این مرحله خامه را اضافه کنید و بهم بزنید.
  13. زمانی که غذا حرارت خود را از دست داد، سس سفید را به آن اضافه کنید و کمی بهم بزنید. زمانی که سس را اضافه می کنید، باید کمی گرم باشد.
  14. اکنون بیف استروگانف با سس سفید را در ظرفی بکشید و سیب زمینی‌ها را دور آن بریزید.
غذا آماده است و می‌توانید از میل کردن آن لـ*ـذت ببرید.











چند نکته:

  • هنگام سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها را زیاد بهم نزنید، زیرا باعث له شدن آن می‌شود.
  • به جای سیب زمینی می‌توانید از چیپس خلالی نیز استفاده کنید.
  • می‌توانید فقط از سس سفید بدون خامه نیز استفاده کنید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید فقط از خامه به تنهایی نیز استفاده نمایید.
  • توجه داشته باشید که به هیچ وجه پیش از آنکه گوشت کاملا بپزد، نمک را اضافه نکنید، زیرا باعث سفت شدن آن خواهد شد.
  • در صورتی که تمایل داشتید تنها از خامه استفاده نمایید، زمانی که غذا، داغی خود را از دست داد و فقط گرم بود خامه را اضافه کنید و اندکی بهم بزنید.
  • توجه داشته باشید چه خامه را مستقیما به گوشت اضافه کنید، چه آن را به سس سفید اضافه نمایید، نباید زمانی که غذا یا سس حرارت زیادی دارد آن را اضافه کنید، زیرا باعث بریدن خامه خواهد شد.

طرز تهیه سس سفید










مواد مورد نیاز برای تهیه این سس را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

مواد لازم
شیر 2 لیوان
کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. آرد را درون ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  2. اکنون کره را ذوب کرده و به آرد بیفزایید. سپس نمک را نیز اضافه کنید.
  3. مرتب بهم بزنید تا آنکه آرد و کره کاملا با یکدیگر مخلوط شدند، سپس شیر را اضافه نمایید.
  4. اکنون مجددا سس را بهم بزنید تا زمانی که به غلظت برسد.
  5. سسس سفید آماده شده است.
بیف استروگانف با سس سفید غذایی فوق العاده لذیذ است، البته همانطور که گفتیم این غذا را با خامه تنها یا خامه همراه با سس سفید نیز می‌توان تهیه کرد، اما اگر با استفاده از سس سفید طبخ شود، بیشتر با ذائقه ایرانی هماهنگ خواهد بود.


طرز تهیه‌ی بیف استروگانف؛ غذای سلطنتی روسی!

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

.Mahdieh

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/9/18
ارسال ها
659
امتیاز واکنش
9,877
امتیاز
263
سن
24
محل سکونت
⇇کره ی خاکی⇉
زمان حضور
7 روز 16 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
وب‌سایت فرارو:
بیف استروگانف یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که اصالت آن متعلق به کشور روسیه می‌باشد. بیف استروگانف از معروف‌ترین غذا‌های روسی است که در کشورمان ایران نیز از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. این غذا علاوه بر اینکه آسان است بسیار خوشمزه هم هست و برای ما ایرانی‌ها طعمی جدید دارد.








در خصوص اینکه این اسم نسبتا عجیب و غریب البته برای ما ایرانی ها، چطور برای این غذا انتخاب شده گمانه زنی‌هایی وجود دارد برخی معتقدند این غذای محبوب نامش را از یکی از اعضای خاندان سلطنتی به نام استروگانو (Stroganov) گرفته است، برخی هم می‌گویند که نخستین بار یک آشپز روسی به نام الکساندر استراگانف این غذا را با گوشت گوساله، خامه و پیاز در رستورانی در شهر ادسا روسیه طبخ و به نام خودش ثبت کرد.
در ابتدا بیف استروگانف را فقط با گوشت گوساله طبخ می‌کردند، اما طی سال‌ها گوشت مرغ در بسیاری موارد جایگزین گوشت گوساله شد روس‌ها معمولاً استروگانف را با خامه ترش طبخ می‌کنند، اما امروزه خامه صبحانه را به جای خامه ترش که سبک‌تر است مورد استفاده قرار می‌دهند. اگر می‌خواهید این غذای خوشمزه، لذیذ و آسان را با همه نکات و فوت و فن‌های آن یاد بگیرید در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • گوشت راسته یا فیله گوساله ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی ۳۰۰ گرم
  • آب ۳ پیمانه
  • قرص استاک گوشت ۱ عدد
  • شیر ۳۰۰ میلی لیتر
  • آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری
  • خامه صبحانه ۷۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  • نمک به میزان لازم
  • روغن مایع به میزان لازم








طرز تهیه
۱. پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و با ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید تا پیاز‌ها عسلی شوند.

۲. گوشت را به صورت خلالی نازک خرد کنید وقتی پیاز عسلی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا گوشت آب نیندازد زردچوبه + فلفل سیاه را اضافه کنید اجازه دهید گوشت با حرارت بالا تفت بخورد.







۳. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد آب در حال جوش + استاک گوشت را به آن اضافه کنید حرارت را کم کنید در تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
در صورت استفاده از استاک بهتر است نمک را حذف کنید، چون در ترکیبات استاک نمک وجود دارد لذا اضافه کردن نمک و استاک به طور همزمان باعث شوری بیف استروگانف می‌شود بنابراین در انتها غذا را بچشید اگر نیاز بود نمک اضافه کنید.
۴. در یک تابه دیگر قارچ‌ها را که به صورت ورقه‌ای خرد کرده اید را با کمی کره + روغن مایع تفت دهید.







۵. برای تهیه سس بشامل کره را ذوب کنید آرد را به آن اضافه کنید به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود کم کم شیر داغ را به آن اضافه کنید حواستان باشد اگر شیر سرد باشد آرد گلوله می‌شود.
سس باید به غلظت ماست برسد وقتی به این مرحله رسید شعله را خاموش کنید سپس خامه را اضافه کنید خامه نباید بجوشد، چون می‌برد بعد هم کمی فلفل سیاه اضافه کنید.







۶. قارچ تفت خورده و سس را به گوشت اضافه کنید اجازه دهید ۵ دقیقه با حرارت ملایم ریز جوش بزند بعد شعله را خاموش کنید.
۷. سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید بعد آن را در آب سرد بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید سپس آب آن را عوض کنید مجدد آب سرد روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید ۲ تا ۳ بار این کار را تکرار کنید عوض کردن آب سیب زمینی باعث می‌شود نشاسته اضافه آن گرفته شود.
سپس در یک قابلمه کوچک تا نیمه روغن بریزید و سیب زمینی‌ها را به اندازه‌ای که در روغن شناور باشد داخل قابلمه بریزید و در روغن داغ سرخ کنید بعد روی یک توری پهن کنید تا خنک شود به همین ترتیب تمام سیب زمینی‌ها را سرخ کنید سیب زمینی‌ها را روی هم روی توری قرار ندهید، چون خمیر می‌شوند.
همیشه برای سرخ کردن ابتدا تابه را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا جسم تابه داغ شود سپس روغن را به آن اضافه کنید اگر از ابتدا روغن را بریزید تا تابه و بعد روغن داغ شوند ممکن است روغن بسوزد، اما وقتی جسم تابه داغ شده باشد روغن خیلی سریع حرارت را به خود می‌گیرد و بدون اینکه بسوزد و دود کند گرم می‌شود.
۸. بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید بیف استروگانف را در ظرف سرو بکشید سپس سیب زمینی خلالی شده را روی آن بریزید و سرو کنید این غذا را می‌توانید با سبزیجات تزیین کنید.


طرز تهیه‌ی بیف استروگانف؛ غذای سلطنتی روسی!

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا