خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ASaLi_Nh8ay

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
6/2/20
ارسال ها
7,624
امتیاز واکنش
13,279
امتیاز
428
محل سکونت
خیابآن بَهآر | کوچه اُردی‌بهشت | پِلآکِ 1
زمان حضور
82 روز 4 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
کشور اتریش نظام فدرالی داشته و هر کدام از 9 ایالت آن، یک فرهنگ واحد و مجزا دارند اگرچه بعضی از عادات و عرف‌ها را می‌توان به تمامی‌ ایالت‌ها تعمیم داد.


اتریشی‌ها در عقاید و رفتار خود میانه‌رو هستند، در خیابان با شما برخوردی دوستانه ولی رسمی خواهند داشت. رفتارهایی نظیر آرام صحبت کردن، خوش رفتاری، احترام به قانون و محافظه‌کاری را در سفر به این کشور خواهید دید، پایبندی به سنت‌ها، بدبینی و حس شوخ طبعی همراه با کنایه نیز از سایر ویژگی‌های آنها است. شاید بتوان گفت تا حدودی هم اهل پارتی بازی نیز هستند.

گردشگران معمولاً آنها را با آلمانی‌ها اشتباه می‌گیرند که به غیر از زبان مشترک، وجه تشابهی ندارند. البته جنوب آلمان، به ویژه شهر بایرن، ارتباط فرهنگ نزدیکی با اتریش دارد. اتریشی‌ها کلاً از آلمانی و آلمان بیزار بوده و نسبت به آن حساس هستند پس کشور اتریش را با لحن منفی با آلمان مقایسه نکنید چراکه باعث عصبانیت مردم بومی می‌شوید. واقعیت این است که برخی از مناطق اتریش به حدی مشابه کشورهای همسایه‌ است که اصلاً متوجه نمی‌شوید از مرز عبور کرده‌اید. اتریش کشوری چند فرهنگی بوده و به استثنای وین، سایر نقاط آن همچنان محافظه کار و روستایی باقی مانده است.



خانه و خانواده در اتریش

ساختار اجتماعی کشور اتریش بر اساس خانواده است. در طول هفته معمولاً شام را دورهم می‌خورند، آخر هفته خود را به دیدار پدر بزرگ و مادر بزرگ رفته یا به گردش در طبیعت می‌پردازند. اتریشی‌ها خانواده‌های کم جمعیتی دارند و به خاطر فقدان مهاجرت، ارتباط نزدیکی بین روستاها حاکم است. خانه در فرهنگ رسمی اتریش محلی برای استراحت و آسایش خیال است. تنها دوستان نزدیک و بستگان را به خانه دعوت می‌کنند، پس می‌توان گفت که بیشتر رابـ*ـطه‌های خودمانی در خانه رخ می‌دهد. اصول همسایگی را نیز رعایت می‌کنند یعنی نظافت پیاده‌روها، راهروها، پله‌ها و محل‌های مشترکی نظیر آن توسط همه افراد مربوط الزامی است. در اکثر خانه‌های اتریشی باید کفش‌هایتان را در بدو ورود درآورید، این موضوع در اکثر کشورهای اروپای مرکزی رایج است.

دعوت‌های اجتماعی از پیش اعلام می‌شود و هر چه یک مراسم رسمی‌تر باشد فاصله بین دعوت و زمان مهمانی بیشتر است، زیرا می‌خواهند مطمئن شوند مهمان، برنامه دیگری نداشته باشد.



آداب اجتماعی در اتریش

مردم این کشور اهمیت زیادی به ظاهر و لباس خود می‌دهند اما لباس‌هایشان هرگز جنبه خودنمایی ندارد. اصول سفت و سختی برای پوشیدن لباس در موقعیت‌های مختلف دارند به عنوان مثال برای تئاتر یا کنسرت، لباس رسمی و برای رستوران‌، لباس نیمه رسمی می‌پوشند.

هنگام احوالپرسی رسمی و خیلی محکم دست می‌دهند. بعضی از مردهای اتریشی به ویژه افراد مسن‌تر ممکن است دست زن‌ها را ببوسند. مردها نباید یکدیگر را ببوسند. در این کشور عنوان و مقام افراد مهم و مورد احترام است، پس آنها را با عنوان یا نام خانوادگی صدا بزنید مگر آنکه به شما اجازه دهند از نام کوچک‌شان استفاده کنید. جالب است بدانید که در رشته‌های مختلف مانند درجه‌های علمی، عناوین افتخاری، عناوین رسمی و ... بیش از 900 عنوان و لقب دارند. افراد سرشناس همیشه انتظار دارند تا آنها را با عنوان‌شان صدا کنید، این موضوع به خصوص برای افراد مسن صدق می‌کند اما جوان‌ترها زیاد سخت نمی‌گیرند.

در مکان‌های عمومی به خصوص وسایل حمل و نقل عمومی با صدای بلند حرف نزده و فریاد نکشید چون ممکن است به عنوان بی احترامی و تعدی تلقی شود. اگر به هر زبانی به غیر از زبان آلمانی صحبت می‌کنید آهسته حرف بزنید والا به شما برچسب «خارجی پر سر و صدا» می‌زنند. هنگامی که به کسی معرفی می‌شوید، با او دست داده، دست دیگر را از جیب‌تان درآورده، به چشم مخاطب نگاه کرده و خود را معرفی کنید. به یاد داشته باشید که چنانچه هنگام صحبت، به چشم‌های شخص مقابل‌تان نگاه نکنید حتی اگر به خاطر خجالت باشد، آن را به پای افاده‌ای و مغرور بودن شما می‌گذارند.



آداب معاشرت

اگر به خانه یک اتریشی دعوت شدید حتماً به موقع بروید چرا که احترام شما به میزبان را نشان می‌دهد. یک خوراکی کوچک مانند شکلات برای هدیه ببرید. چنانچه خواستید گل هدیه دهید تعداد گل‌ها عدد زوج (به استثنای عدد 12) نباشد که نماد بدشانسی به شمار می‌آید. گاهی اوقات از شما می‌خواهند که کفش خود را درآورید البته این موضوع به اندازه قبل رایج نیست. منتظر بمانید تا شما را برای نشستن به سر میز یا یک صندلی خاص دعوت کنند. در اتریش نیز آداب غذا خوردن مانند سایر کشورهای اروپایی رعایت می‌شود یعنی چنگال را در دست چپ و چاقو را در دست راست گرفته و با هر دو غذا بخورید.بهتر است مچ دستتان روی میز باشد. به محض اینکه سر میز نشستید، دستمال سفره را روی پای خود بیندازید و صبر کنید تا میزبان بگوید « mahlzeit» یعنی «نوش جان». غذای خود را کامل میل کنید و در انتهای غذا طوری چاقو و چنگال را در بشقاب بگذارید که موازی بوده و دسته‌های آن به سمت راست باشد، به این وسیله میزبان می‌فهمد که شما غذای خود را تمام کرده‌اید.


انجمن رمان 98 | بهترین انجمن رمان نویسی


| آداب و رسوم مردم اتریش |

 
آخرین ویرایش:
  • تشکر
Reactions: Setareh7
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا