خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zoshi

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
19/2/20
ارسال ها
3
امتیاز واکنش
1
امتیاز
73
سن
38
زمان حضور
39 دقیقه
نویسنده این موضوع
کلسیم کلرید به عنوان یک ماده افزودنی در صنعت غذا هم کاربرد دارد. این ماده در بستنی ها و دسر های یخ زده به عنوان مبرد استفاده می شود. از کلرید کلسیم در سبزیجات کنسرو شده به عنوان سفت کننده استفاده می شود. این ترکیب شیمیایی به فرآوری مواد غذایی و نیز به افزایش عمر مفید و استحکام میوه جات و سبزیجات کمک می کند.
کلسیم کلرید برای تولید انواع پنیر استفاده می شود.
در تولید خوراک دام نیز به کار می رود.
کلرید کلسیم به صورت نگهدارنده در انواع تنقلات، نوشیدنی‌ها، نوشیدنی‌های ورزشی و موارد خاص وجود دارد.
کلسیم کلراید نه تنها از فاسد شدن غذا جلوگیری می‌کند، بلکه کلسیم معدنی ضروری را نیز فراهم می‌کند و کیفیت غذای محصول را افزایش می‌دهد.

کلسیم کلرید در نوشیدنی‌ها:
افزودن این ماده در همه محصولات آب بطری به صورت قانونی مشاهده می‌شود. نوشیدنی های ورزشی الکترولیت‌هایی را که از طریق عرق کردن در طی ورزش طولانی‌مدت ازدست رفته اند را باز می‌گرداند.

کلسیم کلرید در سویا:
ته‌نشینی پروتئین سویا، یک فرآیند حساس مانند افزودن نمک است که به‌طور سنتی از طریق سولفات کلسیم یا کلرید کلسیم انجام می‌شود. تولیدکنندگان اغلب از کلرید کلسیم استفاده می‌کنند زیرا نیاز به مهارت کمتری نسبت به سولفات کلسیم دارند و تنها نصف این مقدار به علت افزایش حلالیت آن مورد نیاز است. کلسیم کلرید به خودی‌خود دارای هیچ طعم و مزه قابل درکی در محصول نهایی نیست ولی ماده را به یک ماده معدنی مهم برای درمان و پیشگیری از پوکی استخوان تبدیل کند.

کلسیم کلرید در سیب:
کلرید کلسیم برش‌های سیب را تازه نگه می‌دارد و از تشکیل رنگ قهوه‌ای ناشی از تماس برش‌های سیب با اکسیژن جلوگیری می کند.

کلسیم کلرید درگوجه‌فرنگی:
گوجه‌فرنگی کنسرو شده حاوی کلسیم کلرید است که به عنوان یک نگهدارنده و بهبود کلی غذا و کیفیت محصول عمل می‌کند. در محصولاتی مانند کنسرو گوجه فرنگی دارای سدیم کم یا بدون سدیم، برای اضافه کردن طعم شوری بدون اضافه کردن سدیم، کلسیم کلراید اضافه می‌شود. محصولاتی که دارای کلرید کلسیم هستند بافت نرم‌تری دارند.

کلسیم کلراید در پنیر :
تولید پنیر نیز نیاز به افزودن نمک برای کمک به رسوب پروتئین شیر دارد، بخصوص هنگامی که از شیر پاستوریزه استفاده می‌شود. پاستوریزه کردن شیر، کلسیم شیر را تخریب می‌کند. علاوه بر این، کلرید کلسیم کمک می‌کند پنیر را تشکیل دهد و تضمین می‌کند که مواد مغذی از بین نمی‌روند. انواع پنیرها، از جمله پنیرهای نرم مانند موتزارلا و پنیرهای سخت مانند پنیر چدار، شامل کلرید کلسیم هستند.


در صنعت تغذیه چگونه از کلسیم کلرید استفاده می شود؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا