- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارتباط و پیوند ویژه و خاصی بین پدران و فرزندان وجود دارد که تشخیص آن بسیار دشوار است! در پس نگاه سختگیرانه هر پدری، یک قلب مهربان و دوست داشتنی وجود دارد که ذاتا همیشه میل به تفریح و سرگرمی دارد. امروز ما در برترینها هم به همین ارتباط ویژه بین پدران و فرزندان پرداخته ایم و مجموعه تصاویری را برایتان گردآوری کرده ایم که این ارتباط خاص را به طور کامل برایتان روشن میسازد! در پایان به شما توصیه میکنیم که سعی کنید هیچ وقت کودکان خود را با پدرانشان تنها نگذارید، چون به احتمال زیاد این تنهایی اتفاقاتی عجیب و باورنکردنی را در پی خواهد داشت!
۱. «زمانی که دوساله بودم، پدرم فکر میکرد که من به اندازه کافی قوی هستم که از میله پرده مرا آویزان کند و از من عکس بگیرد!»
۲. پری دریایی و پدرش در دیزنی لند!
۳. پدران همیشه از حس شوخ طبعی خوبی برخوردار هستند!
۴. «پسر تازه متولد شده من، زردی دارد و تحت نور درمانی قرار گرفته است. به همین دلیل به عنوان یک پدر، با این کار مطمئن شدم که پرستاران از حس او در پشت این نقاب خبردار هستند!»
۵. «روی صحنه با خودم فکر میکردم که پدرم داره از من فیلم میگیره!»
۶. «عکاس جون زودتر عکس رو بگیر تا ژستم خراب نشده!»
۷. «یک سیو زیبا و حیاتی توسط پدرم در یک لحظه حساس!»
۸. «وقتی مامانم این عکس رو میبینه، پدرم تا یک هفته روی مبل میخوابه!»
۹. برخی از پدران برای رسیدن به ساعتی آرامش، حاضرند تن به هر کاری بدهند.
۱۰. بعضی اوقات پدران کارهای عجیب و دیوانه کنندهای انجام میدهند، با این حال بچهها از آنها لـ*ـذت میبرند!
۱۱. این حوادث معمولا وقتی اتفاق میافته که مادر تو خونه نباشه!
۱۲. هیچ چیز نمیتونه مانع این بشه که یک پدر بازیای رو که دوست داره انجام نده!
۱۳. بالاخره بعضی از پدرها هم از همون بچگی تو تربیت آنها سخت گیری میکنند!
۱. «زمانی که دوساله بودم، پدرم فکر میکرد که من به اندازه کافی قوی هستم که از میله پرده مرا آویزان کند و از من عکس بگیرد!»
۲. پری دریایی و پدرش در دیزنی لند!
۳. پدران همیشه از حس شوخ طبعی خوبی برخوردار هستند!
۴. «پسر تازه متولد شده من، زردی دارد و تحت نور درمانی قرار گرفته است. به همین دلیل به عنوان یک پدر، با این کار مطمئن شدم که پرستاران از حس او در پشت این نقاب خبردار هستند!»
۵. «روی صحنه با خودم فکر میکردم که پدرم داره از من فیلم میگیره!»
۶. «عکاس جون زودتر عکس رو بگیر تا ژستم خراب نشده!»
۷. «یک سیو زیبا و حیاتی توسط پدرم در یک لحظه حساس!»
۸. «وقتی مامانم این عکس رو میبینه، پدرم تا یک هفته روی مبل میخوابه!»
۹. برخی از پدران برای رسیدن به ساعتی آرامش، حاضرند تن به هر کاری بدهند.
۱۰. بعضی اوقات پدران کارهای عجیب و دیوانه کنندهای انجام میدهند، با این حال بچهها از آنها لـ*ـذت میبرند!
۱۱. این حوادث معمولا وقتی اتفاق میافته که مادر تو خونه نباشه!
۱۲. هیچ چیز نمیتونه مانع این بشه که یک پدر بازیای رو که دوست داره انجام نده!
۱۳. بالاخره بعضی از پدرها هم از همون بچگی تو تربیت آنها سخت گیری میکنند!
هیچ وقت بچهها را با پدرانشان تنها نگذارید!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com