خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
16/8/19
ارسال ها
3,661
امتیاز واکنش
13,898
امتیاز
348
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
دلمه قارچ با مرغ یا همان قارچ شکم پر از خوش مزه‌ترین نوع دلمه می‌باشد، این غذا را می‌توان در دسته پیش غذا‌ها و یا فینگرفود‌ها قرار داد. همچنین این غذا برای کودکان بسیار مناسب است. به دلیل داشتن قارچ و مرغ که از برترین مواد گروه پروتئینی محسوب می‌شوند، ارزش غذایی بسیاری را به خود اختصاص داده اند. دلمه قارچ این قابلیت را دارد که بتوانید مواد اولیه آن را متناسب با سلیقه و ذائقه غذایی خود تغییر داده و مواد آن را کم و یا زیاد کنید.



دلمه قارچ به دلیل طعم خوب و خواص فراوان بین کودکان به محبوبیت رسیده است. قارچ به دلیل داشتن ویتامین D بسیار در جلوگیری و شیوع سرطان‌ها در بدن نقش دارد. به علاوه این ماده خوراکی مفید در درمان بیماری‌هایی از جمله دیابت، کم خونی و فشار خون و همچنین کاهش وزن مناسب، کنترل جذب مواد غذایی برای بدن و تقویت استخوان‌ها اثر گذار می‌باشد. قارچ‌ها در انواع پلو‌ها و خورش‌ها توسط افراد به مصرف می‌رسند.

مناسب‌ترین روش مصرف قارچ در زمینه بهداشتی پخت آن ذکر شده است؛ چرا که با پختن و حتی بخارپز کردن قارچ به جای سرخ کردن می‌توان بسیاری از خواص و ارزش این ماده را حفظ کرد. باید در تهیه قارچ از بازار برای این نوع غذا قارچ‌های متوسط، سفت و سالم را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که قارچ استفاده شده در این دلمه از قارچ‌های خوراکی است و با قارچ‌های سمی و مضر که باید از آن‌ها اجتناب کرد، تفاوت دارد.

مواد لازم

  • قارچ: نیم کیلوگرم
  • سـ*ـینه مرغ: ۱ عدد
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
  • سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار لازم
موادلازم برای سس:

  • آرد: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ پیمانه
  • کره: ۵۰ گرم


مراحل پخت

۱. ابتدا سـ*ـینه مرغ را به قطعات کوچک و مناسبی خرد کنید.

۲. سپس آن را همراه با روغن زیتون و پیازی که به قطعات ریز خرد کرده اید، در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید.

۳. بعد از تفت مواد ادویه‌های لازم را به مرغ تفت داده شده اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا بخارپز شوند.

۴. چند دقیقه بعد فلفل دلمه‌ای و سس گوجه فرنگی را نیز اضافه کنید.

۵. در این بخش قارچ‌های شسته شده را خشک کنید و دسته آن را جدا کنید تا داخل قارچ خالی شود.

۶. برای تهیه سس: ابتدا کره را در ظرفی بریزید تا آب شود.

۷. سپس آرد را اضافه کنید و با کره خوب مخلوط کنید.

۸. پس از آنکه کره و آرد خوب مخلوط شدند کم کم شیر به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۹. پس از انکه تمام شیر را اضافه کرد هر ادویه و گیاه معطری که دوست دارید را اضافه کنید و مجدد سس را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

۱۰. سپس داخل قارچ‌های آماده شده را با مواد اولیه پر کنید و روی آن را ابتدا با سس تهیه شده و بعد پنیر موزارلا بریزید.

۱۱. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

۱۲. قارچ‌ها را داخل سینی فر بگذارید.

۱۳. ۲۰ دقیقه بگذارید دلمه‌ها بپزد.

۱۴. دلمه‌ها را از فر خارج کنید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.



طرز تهیه‌ی دلمه قارچ با مرغ؛ سرشار از پروتئین

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا