- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
در روزگاری که جامعه مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است، ستارگان و چهرهها نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با مردم انتخاب کردهاند و با داشتن صفحه در شبکههای اجتماعی قصد در ارتباط مستمر و دوطرفه با مردم دارند. این مطلب با گزیدهای از این تصاویر در خدمت شماست.
سیروان خسروی بهدلیل لطفی که به هوادارهاش و مردم داره، اینبار عکس آلبومی از زوایای مختلف خودش منتشر کرده که خب ما فقط یکیش رو اینجا براتون آوردیم!
نوید محمدزاده، صابر ابر و پیمان شادفر در سریال جدید هومن سیدی، قورباغه.
شهاب حسینی با انتشار این عکس، تولد پسرش رو که همزمان با روز تولد خودشه، تبریک گفت.
بله، البته مسائل دیگهای مثل پارتی و پول و شانس و... هم یک مقدار بسیار کمی در این مسئله دخیل هستن که خب، چون خیلی درصدشون پایینه، میشه ازشون چشمپوشی کرد و گفت حرف شما درسته!
یعنی منظورش به کیه؟!
مشکل از شهر نیست، از جای دیگهست..!
احتمالا حرفها و رفتارهای ضدونقیض سلبریتیها رو دیده، این شکلی شده!
اما کاملا مشخصه که رضایتی از این آروم بودن نداری.
تصویری از علی اوجی در کنار عارف لرستانی مرحوم؛ خدا رحمتش کنه.
حداقل یهطوری فتوشاپ میکردی که ما دو ساعت تمام به این فکر نکنیم که خانم توی تصویر چه نسبتی با شما داره که تهچهرهش شبیه شماست!
انصافا خودت شناختی؟!
خب باتوجه به لباس برند بربری و عینک آفتابی مارکش، مشخصه که پیج اینستاش از الان برای چی باز شده! احیانا توی بیو نزده «مدل آینده»؟!
سام درخشانی و همسرش در اکران فیلم سینمایی خوب، بد، جلف ۲.
تصویری از امیرحسین آرمان.
این هم عکسی از متین ستوده.
رویا میرعلمی در اکران فیلم سینمایی «سینما شهر قصه».
اگه برید اینستای علی اوجی رو ببینین، قشنگ متوجه میشید که زنوشوهر و احتمالا دوستان، نوبتی صف کشیدن، گردشی توی این ویو از هم عکس گرفتن!
که بسیار بسیار هم مهم و قابل ذکره!
هرچی نگاه میکنم، بیشتر به این نتیجه میرسم که شبیه هیچکدوم از اینایی که گفتی نشدی؛ درواقع هنوز انیمیشن شما رو نساختن!
آره خب؛ شما که عالم و آدم رو مسخره میکنی (مثلا همین عکس قبلی که خانوما رو دست انداختی)؛ سلسله جبال نمکی، اما مردم که به لباست میخندن، بیکار و بیمزه؟!
متن کامل این پست هومن سیدی رو بخونین، حرفهای خوبی زده.
حضور آناهیتا درگاهی در اکران فیلم سینمایی «سینما شهر قصه».
دقیقا برطبق کدوم آمار و ارقام این حرف رو میزنی؟ ما نمونه برعکس حرف شما رو زیاد دیدیما!
شبنم قلیخانی با لباس محلی کردی.
دوستان کرد بگن مال کدوم شهر و استان کردنشینه این لباس؟
بیشتر بهنظر میاد که دنیا کاری کرده که خیلی اذیت شدی، داری داد میزنی!
اما شما گفتی خنده؛ ما هم میگیم خنده! (با لحن بهمن مفید)!
یکی به من بگه که این سلبریتیها دقیقا چی میخورن که امید به زندگیشون اینهمه بالا میره و همیشه حرف از کبوتر و عشق و گل و بلبل و آینده میزنن؟!
البته فردین، فقط بازیگر و کشتیگیر نبود؛ یه خصوصیاتی داشت که اون رو فردین کرده بود که ما گشتیم نبود؛ شما هم نگرد نیست!
شبنم فرشادجو با این پست، بدین صورت، تولد خودش رو به خودش تبریک گفته! من فکر میکردم عجیبترین کار رو خودم انجام میدادم که با خودم دعوا میکردم، بعدش از خودم عذرخواهی میکردم!
شما مصرف ترشیت خیلی بالاست؛ یه مقدار کمترش کن!
به نظرتون این مدل ابروها که چند وقته مد شده، تا کجا پیش میره؟ میشه جلوش رو گرفت؟ یا قراره تا مرحله پیوند با موها جلو بره؟!
باشه؟!
سفر ساغر عزیزی به کویر مرنجاب.
تصویری که رسانهها ازش بهعنوان حرکت جنجالی پانتهآ بهرام نام بردن!
مگه توی فیلمها نشون دادن سر بیموی خانمها مجاز نبود؟! عوض شد حکمش؟!
خاطرهبازی نگار جواهریان با تصویری از تئاتر دو سال پیش.
ریحانه پارسا رو که یادتونه که هرچند وقت یکبار کلا پستهای اینستاش رو پاک میکرد، هفتهای یه بار محجبه و سربهزیر میشد و هفته بعدش شیطون و عجیب و شل حجاب؟ الان کلا پیجش رو عوض کرده! (این تصویر از یکی از فن پیجهاش برداشته شده). هفتههای بعدی هم منتظر حرکات جدیدش باشین که یکم شاد بشین!
شما هم مثل من، مریم حیدرزاده رو که میبینین، سریع اون صدای نازک همراه با عشوه درحال خوندن ترانههای اونور آبی توی ذهنتون پخش میشه؟! البته من که بههیچ وجه، ترانه اونور آبی گوش نمیدم، فقط وطنی؛ اینا رو هم از ماهواره همسایمون شنیدم؛ خدا به راه راست هدایتش کنه!
حمیدرضا صدر رفته آمریکا و داره مستندی درمورد بهروز وثوقی تهیه میکنه گویا.
تصویر و پست جدید از علی کریمی.
روزبه چشمی، تولد مهدی رحمتی رو با این پست تبریک گفته.
واکنش امیرارسلان مطهری به نتیجه دربی ۹۲.
فکر نمیکنم مونیکا بلوچی، همچین استعدادهایی داشته باشهها. استعدادهای خدادادی مونیکا توی موارد دیگه خلاصه شده؛ اصلا نیازی به این کارها نداره!
مهدی شیری با این پست، کریخونی برای قهرمانی این فصل پرسپولیس رو شروع کرده.
پرسپولیسی و استقلالی، چندتا داریم اینجا؟
شما نگران نباش؛ در هیچ کجای دنیا، تساوی بهعنوان عامل مرگومیر ثبت نشده! حالا برد شاید؛ اما تساوی نه!
بعضیا ویروس گرفتن و بیماریشون و پیشگیری و درمانشون هم باکلاسه! بالای برج، توی بهترین نقطه شهر! حالا ما اگه بودیم، از توی مترو، ساندویچ شده لای جمعیت، درحالیکه چرخدستی فروشنده مترو در اقصی نقاطمون فرو میرفت، بـ*ـغلدستیمون عطسه میکرد، آلوده میشدیم!
سیروان خسروی بهدلیل لطفی که به هوادارهاش و مردم داره، اینبار عکس آلبومی از زوایای مختلف خودش منتشر کرده که خب ما فقط یکیش رو اینجا براتون آوردیم!
نوید محمدزاده، صابر ابر و پیمان شادفر در سریال جدید هومن سیدی، قورباغه.
شهاب حسینی با انتشار این عکس، تولد پسرش رو که همزمان با روز تولد خودشه، تبریک گفت.
بله، البته مسائل دیگهای مثل پارتی و پول و شانس و... هم یک مقدار بسیار کمی در این مسئله دخیل هستن که خب، چون خیلی درصدشون پایینه، میشه ازشون چشمپوشی کرد و گفت حرف شما درسته!
یعنی منظورش به کیه؟!
مشکل از شهر نیست، از جای دیگهست..!
احتمالا حرفها و رفتارهای ضدونقیض سلبریتیها رو دیده، این شکلی شده!
اما کاملا مشخصه که رضایتی از این آروم بودن نداری.
تصویری از علی اوجی در کنار عارف لرستانی مرحوم؛ خدا رحمتش کنه.
حداقل یهطوری فتوشاپ میکردی که ما دو ساعت تمام به این فکر نکنیم که خانم توی تصویر چه نسبتی با شما داره که تهچهرهش شبیه شماست!
انصافا خودت شناختی؟!
خب باتوجه به لباس برند بربری و عینک آفتابی مارکش، مشخصه که پیج اینستاش از الان برای چی باز شده! احیانا توی بیو نزده «مدل آینده»؟!
سام درخشانی و همسرش در اکران فیلم سینمایی خوب، بد، جلف ۲.
تصویری از امیرحسین آرمان.
این هم عکسی از متین ستوده.
رویا میرعلمی در اکران فیلم سینمایی «سینما شهر قصه».
اگه برید اینستای علی اوجی رو ببینین، قشنگ متوجه میشید که زنوشوهر و احتمالا دوستان، نوبتی صف کشیدن، گردشی توی این ویو از هم عکس گرفتن!
که بسیار بسیار هم مهم و قابل ذکره!
هرچی نگاه میکنم، بیشتر به این نتیجه میرسم که شبیه هیچکدوم از اینایی که گفتی نشدی؛ درواقع هنوز انیمیشن شما رو نساختن!
آره خب؛ شما که عالم و آدم رو مسخره میکنی (مثلا همین عکس قبلی که خانوما رو دست انداختی)؛ سلسله جبال نمکی، اما مردم که به لباست میخندن، بیکار و بیمزه؟!
متن کامل این پست هومن سیدی رو بخونین، حرفهای خوبی زده.
حضور آناهیتا درگاهی در اکران فیلم سینمایی «سینما شهر قصه».
دقیقا برطبق کدوم آمار و ارقام این حرف رو میزنی؟ ما نمونه برعکس حرف شما رو زیاد دیدیما!
شبنم قلیخانی با لباس محلی کردی.
دوستان کرد بگن مال کدوم شهر و استان کردنشینه این لباس؟
بیشتر بهنظر میاد که دنیا کاری کرده که خیلی اذیت شدی، داری داد میزنی!
اما شما گفتی خنده؛ ما هم میگیم خنده! (با لحن بهمن مفید)!
یکی به من بگه که این سلبریتیها دقیقا چی میخورن که امید به زندگیشون اینهمه بالا میره و همیشه حرف از کبوتر و عشق و گل و بلبل و آینده میزنن؟!
البته فردین، فقط بازیگر و کشتیگیر نبود؛ یه خصوصیاتی داشت که اون رو فردین کرده بود که ما گشتیم نبود؛ شما هم نگرد نیست!
شبنم فرشادجو با این پست، بدین صورت، تولد خودش رو به خودش تبریک گفته! من فکر میکردم عجیبترین کار رو خودم انجام میدادم که با خودم دعوا میکردم، بعدش از خودم عذرخواهی میکردم!
شما مصرف ترشیت خیلی بالاست؛ یه مقدار کمترش کن!
به نظرتون این مدل ابروها که چند وقته مد شده، تا کجا پیش میره؟ میشه جلوش رو گرفت؟ یا قراره تا مرحله پیوند با موها جلو بره؟!
باشه؟!
سفر ساغر عزیزی به کویر مرنجاب.
تصویری که رسانهها ازش بهعنوان حرکت جنجالی پانتهآ بهرام نام بردن!
مگه توی فیلمها نشون دادن سر بیموی خانمها مجاز نبود؟! عوض شد حکمش؟!
خاطرهبازی نگار جواهریان با تصویری از تئاتر دو سال پیش.
ریحانه پارسا رو که یادتونه که هرچند وقت یکبار کلا پستهای اینستاش رو پاک میکرد، هفتهای یه بار محجبه و سربهزیر میشد و هفته بعدش شیطون و عجیب و شل حجاب؟ الان کلا پیجش رو عوض کرده! (این تصویر از یکی از فن پیجهاش برداشته شده). هفتههای بعدی هم منتظر حرکات جدیدش باشین که یکم شاد بشین!
شما هم مثل من، مریم حیدرزاده رو که میبینین، سریع اون صدای نازک همراه با عشوه درحال خوندن ترانههای اونور آبی توی ذهنتون پخش میشه؟! البته من که بههیچ وجه، ترانه اونور آبی گوش نمیدم، فقط وطنی؛ اینا رو هم از ماهواره همسایمون شنیدم؛ خدا به راه راست هدایتش کنه!
حمیدرضا صدر رفته آمریکا و داره مستندی درمورد بهروز وثوقی تهیه میکنه گویا.
تصویر و پست جدید از علی کریمی.
روزبه چشمی، تولد مهدی رحمتی رو با این پست تبریک گفته.
واکنش امیرارسلان مطهری به نتیجه دربی ۹۲.
فکر نمیکنم مونیکا بلوچی، همچین استعدادهایی داشته باشهها. استعدادهای خدادادی مونیکا توی موارد دیگه خلاصه شده؛ اصلا نیازی به این کارها نداره!
مهدی شیری با این پست، کریخونی برای قهرمانی این فصل پرسپولیس رو شروع کرده.
پرسپولیسی و استقلالی، چندتا داریم اینجا؟
شما نگران نباش؛ در هیچ کجای دنیا، تساوی بهعنوان عامل مرگومیر ثبت نشده! حالا برد شاید؛ اما تساوی نه!
بعضیا ویروس گرفتن و بیماریشون و پیشگیری و درمانشون هم باکلاسه! بالای برج، توی بهترین نقطه شهر! حالا ما اگه بودیم، از توی مترو، ساندویچ شده لای جمعیت، درحالیکه چرخدستی فروشنده مترو در اقصی نقاطمون فرو میرفت، بـ*ـغلدستیمون عطسه میکرد، آلوده میشدیم!
چهرهها در شبکههای اجتماعی؛ میجنگیم، میمیریم، مساوی میکنیم!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com