نویسنده این موضوع
۷ قانون برای «نه» گفتن به کودک
۱حواس کودکتان را پرت کنید.
وقتی در حال انجام کار اشتباهی است، به او بگویید: بیا یک کار جدید کنیم یا بگویید: بیا ببین دارم چه کار میکنم!
۲ فقط وقتی کودکتان در حال صدمه زدن به خود یا دیگری بود به او نه بگویید و از او بخواهید کاری را انجام ندهد.
۳ از افعال مثبت استفاده کنید.
مثلاً به جای اینکه بگویید: با دست خیس کتاب را ورق نزن، بگویید: دست هایت را خشک کن بعد کتاب را ورق بزن.
۴محدودیتهای کودک را اعلام نکنید؛ در عمل نشان دهید.
مثلاً وقتی در حال به هم ریختن کشو برای پیدا کردن یک لباس است، به جای اینکه بگویید کشو را بههم نریز، بگویید: بعد از کارت کشو را مرتب کن.
۵به فرزندتان حق انتخاب بدهید.
به جای آنکه بگویید: نه امروز پارک نمیرویم، بگویید: به جای پارک رفتن میتوانیم برویم دوچرخه سواری یا استخر؛ یکی را انتخاب کن.
۶قوانین را برای او از قبل مشخص کنید تا مجبور نباشید مرتب به او نه بگویید.
۷حرف خود را عوض نکنید.
فرزندتان باید یاد بگیرد که نه، به معنی نه است و هیچ چیز نمیتواند این نه را عوض کند
۱حواس کودکتان را پرت کنید.
وقتی در حال انجام کار اشتباهی است، به او بگویید: بیا یک کار جدید کنیم یا بگویید: بیا ببین دارم چه کار میکنم!
۲ فقط وقتی کودکتان در حال صدمه زدن به خود یا دیگری بود به او نه بگویید و از او بخواهید کاری را انجام ندهد.
۳ از افعال مثبت استفاده کنید.
مثلاً به جای اینکه بگویید: با دست خیس کتاب را ورق نزن، بگویید: دست هایت را خشک کن بعد کتاب را ورق بزن.
۴محدودیتهای کودک را اعلام نکنید؛ در عمل نشان دهید.
مثلاً وقتی در حال به هم ریختن کشو برای پیدا کردن یک لباس است، به جای اینکه بگویید کشو را بههم نریز، بگویید: بعد از کارت کشو را مرتب کن.
۵به فرزندتان حق انتخاب بدهید.
به جای آنکه بگویید: نه امروز پارک نمیرویم، بگویید: به جای پارک رفتن میتوانیم برویم دوچرخه سواری یا استخر؛ یکی را انتخاب کن.
۶قوانین را برای او از قبل مشخص کنید تا مجبور نباشید مرتب به او نه بگویید.
۷حرف خود را عوض نکنید.
فرزندتان باید یاد بگیرد که نه، به معنی نه است و هیچ چیز نمیتواند این نه را عوض کند
7قانون برای نه گفتن به کودک!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com