- امتیاز واکنش
- 9,620
- زمان حضور
- 10 روز 22 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
حسین صفا (زاده ۱۳۵۹) شاعر ایرانی است.
او سرودن شعررا از نوجوانی آغاز کرده و همچنان به سرودن ادامه میدهد و پیشنهادهای متنوعی به غزل و ترانهٔ امروز ارائه دادهاست.
«حسین صفا» موازی با سرودن غزل و ترانه، در سرودن شعر آزاد هم دست دارد.
حسین صفا
حسین صفا، شاعر و ترانهسرای ایرانی
نام اصلی حسین صفا
زمینهٔ کاری شعر و ترانه
زادروز ۱۳۵۹/۹/۳۰ (۳۹ سال)
اسلامشهر، ایران
ملیت ایرانی
محل زندگی تهران
سالهای نویسندگی از سال ۱۳۷۹ تاکنون
کتابها نرگس
منجنیق
صدای راهپلّه میآید
وصیت و صبحانه
من کمتحملّم
کنار پلّهٔ تاریک و چند غزل برای زنم
اثرپذیرفته از حسین منزوی، احمدرضا احمدی( شاعران مدرن)
«وصیت و صبحانه» دومین مجموعه غزل «حسین صفا» و «من کم تحملّم» نخستین مجموعهٔ ترانه و شعر محاورهای او در سال ۱۳۹۲ و توسط انتشارات «شانی» به چاپ رسید. چاپ سوم این دو مجموعه در سال ۱۳۹۳ به انتشارات «نیماژ» سپرده شد.
«صدای راهپلّه میآید» عنوان نخستین مجموعهٔ شعر سپید «حسین صفا» ست که در سال ۱۳۹۳ توسط نشر «نیماژ» چاپ شدهاست.
وی از شاعران پیشرو در غزل فارسی محسوب میشود.
حسین صفا در سال ۱۳۹۷ گزیدهای از اشعار آتائول بهرام اوغلو شاعر ترکیه ای ترجمه کردهاست.
تمام آهنگهای نهمین آلبوم رسمی محسن چاوشی یعنی ابراهیم از غزلهای وی در کتاب منجنیق هستند.
تالیفها
مجموعهٔ غزل، نشر نیماژ، ۱۳۹۶
او سرودن شعررا از نوجوانی آغاز کرده و همچنان به سرودن ادامه میدهد و پیشنهادهای متنوعی به غزل و ترانهٔ امروز ارائه دادهاست.
«حسین صفا» موازی با سرودن غزل و ترانه، در سرودن شعر آزاد هم دست دارد.
حسین صفا
حسین صفا، شاعر و ترانهسرای ایرانی
نام اصلی حسین صفا
زمینهٔ کاری شعر و ترانه
زادروز ۱۳۵۹/۹/۳۰ (۳۹ سال)
اسلامشهر، ایران
ملیت ایرانی
محل زندگی تهران
سالهای نویسندگی از سال ۱۳۷۹ تاکنون
کتابها نرگس
منجنیق
صدای راهپلّه میآید
وصیت و صبحانه
من کمتحملّم
کنار پلّهٔ تاریک و چند غزل برای زنم
اثرپذیرفته از حسین منزوی، احمدرضا احمدی( شاعران مدرن)
«وصیت و صبحانه» دومین مجموعه غزل «حسین صفا» و «من کم تحملّم» نخستین مجموعهٔ ترانه و شعر محاورهای او در سال ۱۳۹۲ و توسط انتشارات «شانی» به چاپ رسید. چاپ سوم این دو مجموعه در سال ۱۳۹۳ به انتشارات «نیماژ» سپرده شد.
«صدای راهپلّه میآید» عنوان نخستین مجموعهٔ شعر سپید «حسین صفا» ست که در سال ۱۳۹۳ توسط نشر «نیماژ» چاپ شدهاست.
وی از شاعران پیشرو در غزل فارسی محسوب میشود.
حسین صفا در سال ۱۳۹۷ گزیدهای از اشعار آتائول بهرام اوغلو شاعر ترکیه ای ترجمه کردهاست.
تمام آهنگهای نهمین آلبوم رسمی محسن چاوشی یعنی ابراهیم از غزلهای وی در کتاب منجنیق هستند.
تالیفها
- نرگس
مجموعهٔ غزل، نشر نیماژ، ۱۳۹۶
- صدای راهپلّه میآید
- وصیّت و صبحانه
- من کم تحملّم
- کنار پلّهٔ تاریک و چند غزل برای زنم
- به نام کوچک هرمز، گزیده اشعار هرمز علیپور، نشر نیماژ
- اگر قرار آمدن داری بیا، نشر نیماژ، ترجمه گزیده شعر از آتائول بهرام اوغلو
بیوگرافی حسین صفا | شاعر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: