- عضویت
- 25/7/18
- ارسال ها
- 993
- امتیاز واکنش
- 21,476
- امتیاز
- 318
- زمان حضور
- 24 روز 6 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
وینگ چون ( به چینی : 永春 ) ( که معنای تحتاللفظی آن «زیبایی بهار» یا «بهار جاودانه» است ) ، یکی از محبوبترین سبکهای هنرهای رزمی چینی است . مطابق روایتهایی که درباره ریشه اصلی این سبک نقل میشود ، یکی از راهبههای معبد شائولین به نام نگ مویی نقشی کلیدی در طراحی این سبک و آموزش آن به زنی جوان به نام وینگ چون ( به معنی بهار زیبا ) داشته است و به همین جهت به هنر نگ مویی نیز معروف است .
تاریخچه و معرفی سبک وینگ چون
مهم ترین هدف وینگ چون واقع گرایی در سیستم دفاع شخصی میباشد . وینگ چون به جای تاکید بر تکنیکهای مبارزه بر روی اصول انرژی و مبارزه تکیه میکند .
ایده اصلی این است که ، تحت فشار و استرس مبارزه ، غیر ممکن است که از طریق بینایی جهت دقیق و سرعت یک حمله را تشخیص داده و تصمیمی هوشمندانه با استفاده از روشی موثر در مفابل حمله حریف گرفت . این تصمیم باید در زمانی کوتاه و قبل از فرود آمدن حمله حریف گرفته شود . ترجیحاًَ شخص باید بلافاصله حملهای را مستقیماً و محتاطانه طراحی کند . این واکنشهای غیرارادی است که تعیین میکند در صورتیکه حمله حریف در ادامه خطرساز شود ، واکنش چگونه باشد . چی سائو یا «دستان چسبان» به هنرجو یاد میدهد که چگونه به طور غیر ارادی در برابر سرعت ، نیرو و جهت یک حمله بر مبنای حس لامسه ( حسی که مغز بسیار سریع تر از حس بینایی آن را پردازش میکند ) واکنش نشان دهد .
شاخهها
یکی از شاخههای وینگ چون کونگ فو که توسط استاد لئونگ تینگ گسترش داده شده به جای آوانویسی مرسوم Wing Chun از آوانویسی Wing Tsun ( که همان وینگ چون خوانده میشود ) به منظور متمایزسازی این شاخه از دیگر شاخهها استفاده میکند .
اصول مبارزه
۱- برو جلو : فوراً به منظور تماس با انـ*ـدام حریف به جلو پیشروی کن ( به منظور بکار افتادن رفلکسهایی که در چی سائو آموزش دیده میشود ) یا حتی فرای آن برای اول ضربه زدن به حریف . این انفعال غیرمنتظره ابتدایی حریف را اغلب متعجب میکند و مبارزه را به فاصله نزدیک تبدیل میکند جاییکه عکس العملهای حسی بر عکس العملهای بینایی حکمفرمایی میکند و صد البته جاییکه وینگ چون کار حرفهای احتمالاً در آن منطقه بر حریفش برتری دارد .
۲- به حریفت بچسب : اگر در ابتدا نتوانستی به حریفت ضربهای واردکنی و او را از کار بیندازی . به جای تماس برقرار کردن با بدن حریف ( غیر از سر و گلو ) سعی کن به او بچسبی .
۳- در برابر نیروی بزرگ تر تسلیم شو : از آنجا که هیچکس نمیتواند مطمئن باشد که از هر حریفی که در پیش رو دارد قوی تر است ، شخصی باید به شیوهای آموزش ببیند که حتی در برابر حریف قوی تر پیروز باشد . چی سائو مانند یک معلم حرفه ای یاد میدهد که چگونه در برابر حمله حریف واکنشهای لازم را نشان دهید . وقتی که حقیقتاً حمله حریف از شما قدرتمندتر است ، آموختههای شما در چی سائو به بدن شما میگوید که از مسیر حمله حریف کنار بروید و زاویه دیگری را برای حمله پیدا کنید .
۴- حریفت را تعقیب کن : متعاقب اصل اول در صورتیکه حریف عقب نشینی کرد ، واکنش فوری یک وینگ چون کار ادامه به حرکت رو به جلویش است ، نه اینکه به حریفش اجازه دهد تا خودش را پیدا کرده و فرصتی هر چند اندک برای تجدید نظر در استراتژی حملهاش پیدا کند . بسیاری از سبکها که تکیه بر سرنخهای بصری دارند ترجیح میدهند که یک گام به عقب بگذارند ، اندکی صبر کنند و حملههای بعدی را طرح ریزی کنند که معمولاً میتوان به این نکته در مبارزات ورزشی و تورنُمنتی پی برد .
معرفی سبک وینگ چون
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com