- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینستاگرام، این روزها تبدیل به دفترچه خاطرات تصویری خیلیها شده است. بسیاری از چهرههای شناختهشده دنیای هنر و ورزش هم، از این طریق با طرفداران خود در دورترین نقاط جهان در ارتباط هستند. از سوی دیگر سعی دارند با این روش هواداران بیشتری نیز برای خود دست و پا کنند که این نیز خود به یک رقابت حیثیتی میان سلبریتیهای قرن ۲۱ تبدیل شده است.
حتی گاهی اوقات عکسهایی به اشتراک میگذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز میشوند، توجه رسانهها و مردم به آنها جلب میشود و شهرت بیشتری نیز برای آنها به ارمغان میآورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیدهای از عکسهای چهرههای محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
مطلب امروز رو با خنده معروف آوریل لاوین شروع میکنیم؛ البته این خنده مال وقتیه که بیاعصاب نیست!
ریتا اورا اسمی رو که مامانش به اون اسم صداش میکرده، روی گردنش تتو کرده.
بیلی آیلیش بالاخره به آرزوش رسید و پرواز کرد!
بلا حدید و دوستش با لباسهای عجیبوغریب.
نائومی اسکات هم این تصویر رو از خودش به اشتراک گذاشته.
بچه اشلی گراهام هم به دنیا اومد و اشلی با این عکس، به دنیا اومدنش رو تبریک گفت.
ریچل برازنان نوشته با این وضعیت درحال دیدن سریال بوده. فکر کنم به سندروم «این دیگه سیزن آخره که نگاه میکنم» دچار شده!
خانمها و آقایان! یکی از خواهران سیندرلا هماکنون وارد شد!
دیگه بچه و خواهرزاده کیم کارداشیان هم از دیدنش تعجب میکنن؛ از مردم عادی چه انتظاری دارین؟!
عکسی که جنیفر لوپز از اجرای چند روز پیش خودش و شکیرا توی اینستاگرام گذاشته؛ بیشتر شبیه خستگی بعد از کشتی گرفتنه!
جیجی حدید از زمان بچگی تا الان هیچ تغییری نکرده؛ فقط از نظر طولی افزایش یافته!
بیانسه و همسرش جیزی.
کمکم عرض راک داره بهقدری زیاد میشه که توی قاب دوربین جا نمیشه!
ونسا هاجنز نوشته: «ما از هیچ آنفولانزایی نمیترسیم». بله؛ ما هم اگه امکانات شما رو داشتیم، از آنفولانزا که نمیترسیدیم هیچی، با ذاتالریه هم نوشابه میخوردیم!
البته این موضوع رو که پس چرا ماسک زدین، دیگه نمیخوام بشکافم!
خب دیگه؛ الگوی لباس پوشین جاستین بیبر هم معلوم شد که کیه!
کریس همسورث درحال تمرین و ورزش؛ که البته بیشتر بهنظر میرسه با پارکت دعواش شده!
کسی دلش میخواد برای درمان به این دکتر مراجعه کنه؟!
قشنگ مشخصه که اسنوپ داگ، یه زمانی معرکهگیر بوده!
تصویری از ریس ویترسپون.
بازیگران فرندز هنوز هم که هنوزه نمیتونن با گذشت زمان کنار بیان. قشنگ تصویری کامل از خود ما ایرانیها هستن!
هیلاری داف نوشته: «میان بازوان تو دنج و آرام است».
تصویری از حضور کیت میدلتون و شاهزاده ادوارد در مراسم اهدای جوایز بفتا.
یه مزیتی که دیوید بکهام داره اینه که اگه لـ*ـخت هم بشه، براش مشکلی پیش نمیاد، چون انقدر تتو داره که دیگه تنش مشخص نیست!
تصویری از گلزنی محمد صلاح.
هی میام یه چیزی درمورد موهای نیمار بنویسم، اما هربار به این نتیجه میرسم که «سکوت بهترین راه حله»!
زلاتان یه جوری نوشته من هرگز میلان را ترک نمیکنم، انگار که قبلا هیچوقت این کار رو نکرده!
تصویری قدیمی از بام بام.
صفحه ان سی تی، تولد جیسونگ رو تبریک گفته.
و تصویری هم از دویونگ و گربهش در صفحه ان سی تی ۱۲۷.
اینا دقیقا دارن چیکار میکنن؟!
حالا هی بیاین به ما ایراد بگیرین که چرا گیر میدیم بهشون!
تصویری از سویا که فقط نفهمیدم چه ربطی به ایموجی خرگوش داره.
پ. ن: من هنوز هم در پی کشف این رمزنگاریهام! اگه بعد یه مدت دیدین از من توی این صفحه خبری نیست، بدونین شخصا اقدام کردم و رفتم کره که از خودشون بپرسم!
همینه که کرهایها پیشرفت میکنن، ما نه دیگه! بهجای اینکه کلی وقت بذاره و توضیح بده که رفته بیرون تا یه همبرگر بخره و بخوره، ایموجی برگر گذاشته و با باقی وقتش رفته که اتم بشکافه!
شرادا کاپور و دوستان!
دوستان اگه آخر هفتهها بخواین عکس بگیرین برای اینستا، حتما یادتون باشه که ژستش اینه!
خود سارا علیخان گفته «ژست مخصوص عکس آخر هفته».
تصویری از ویرات کوهلی در کنار رودخانه.
یکی از معدود عکسهای پریانکا رو میبینین که توی اون لـ*ـبهاش روی هم قرار گفته و از خندههای مخصوصش خبری نیست!
کسی میدونه اینجا دقیقا داره چه اتفاقی میفته؟!
تصویری از سونام کاپور در ساری، لباس محلی هندی.
وارون داوان و همسرش.
دیپیکا پادوکونه نوشته «تولدت مبارک، شریک سیبزمینی سرخکردههای من». من هیچوقت به ذهنم هم خطور نمیکرد که آدمی به درجهای از عرفان برسه که بتونه سیبزمینی سرخکردههاش رو با یکی دیگه شریک بشه. قشنگ مشخصه دریچههای عرفان به روی دیپیکا باز شده!
تصویری از فاحریه اوجن رو میبینین که در اینستاگرامش به اشتراک گذاشته.
حادیثه نوشته «زن، قویه؛ زن، آزاده؛ ما نباید نابود بشیم؛ ما باید از قدرت درونمون آگاه باشیم».
الشن سانگو و مادرش که اون رو زن موردعلاقه خودش میدونه!
باز هم تصویری از آلپ ناوروز بدون کپشن و توضیح.
فکر نکنین مریم اوزرلی، دست از آپلود عکسهای هواپیمابازیش برداشتهها؛ نه، فقط من از رو رفتم، دیگه اون عکسها رو انتخاب نمیکنم!
باریش آردوک، فاز تاکسی درایور برداشته؛ فقط نگاه سگه که «حیف اکسیژن» خاصی تو چشماشه!
یاد دوران دبیرستان افتادم که بهمون میگفتن «اگه چیز خندهداری هست، بگین ما هم بخندیم»!
نوال الزغبی نوشته «هیچوقت انتظار نداشته باش که همونقدر که میبخشی، دریافت کنی؛ همه قلبشون مثل تو مهربون نیست»؛ اما نکته جالب اینجاست که هشت میلیارد نفر انسان روی کره زمین، بهطور مجزا دقیقا همین فکر رو درمورد خودشون میکنن!
فرزانه ناز ظاهرا دستور زبان انگلیسیش زیاد خوب نیست، اما اعتماد بهنفسش چرا!
غزال نوشته «خودت رو با آرایش محاصره کن، نه با افکار منفی»؛ البته شما میخوای زیاد آرایش کنی، دیگه افکار منفی رو بهونه نکن؛ رابـ*ـطهشون مثل گودرز و شقایق میمونه!
حتی گاهی اوقات عکسهایی به اشتراک میگذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز میشوند، توجه رسانهها و مردم به آنها جلب میشود و شهرت بیشتری نیز برای آنها به ارمغان میآورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیدهای از عکسهای چهرههای محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
مطلب امروز رو با خنده معروف آوریل لاوین شروع میکنیم؛ البته این خنده مال وقتیه که بیاعصاب نیست!
ریتا اورا اسمی رو که مامانش به اون اسم صداش میکرده، روی گردنش تتو کرده.
بیلی آیلیش بالاخره به آرزوش رسید و پرواز کرد!
بلا حدید و دوستش با لباسهای عجیبوغریب.
نائومی اسکات هم این تصویر رو از خودش به اشتراک گذاشته.
بچه اشلی گراهام هم به دنیا اومد و اشلی با این عکس، به دنیا اومدنش رو تبریک گفت.
ریچل برازنان نوشته با این وضعیت درحال دیدن سریال بوده. فکر کنم به سندروم «این دیگه سیزن آخره که نگاه میکنم» دچار شده!
خانمها و آقایان! یکی از خواهران سیندرلا هماکنون وارد شد!
دیگه بچه و خواهرزاده کیم کارداشیان هم از دیدنش تعجب میکنن؛ از مردم عادی چه انتظاری دارین؟!
عکسی که جنیفر لوپز از اجرای چند روز پیش خودش و شکیرا توی اینستاگرام گذاشته؛ بیشتر شبیه خستگی بعد از کشتی گرفتنه!
جیجی حدید از زمان بچگی تا الان هیچ تغییری نکرده؛ فقط از نظر طولی افزایش یافته!
بیانسه و همسرش جیزی.
کمکم عرض راک داره بهقدری زیاد میشه که توی قاب دوربین جا نمیشه!
ونسا هاجنز نوشته: «ما از هیچ آنفولانزایی نمیترسیم». بله؛ ما هم اگه امکانات شما رو داشتیم، از آنفولانزا که نمیترسیدیم هیچی، با ذاتالریه هم نوشابه میخوردیم!
البته این موضوع رو که پس چرا ماسک زدین، دیگه نمیخوام بشکافم!
خب دیگه؛ الگوی لباس پوشین جاستین بیبر هم معلوم شد که کیه!
کریس همسورث درحال تمرین و ورزش؛ که البته بیشتر بهنظر میرسه با پارکت دعواش شده!
کسی دلش میخواد برای درمان به این دکتر مراجعه کنه؟!
قشنگ مشخصه که اسنوپ داگ، یه زمانی معرکهگیر بوده!
تصویری از ریس ویترسپون.
بازیگران فرندز هنوز هم که هنوزه نمیتونن با گذشت زمان کنار بیان. قشنگ تصویری کامل از خود ما ایرانیها هستن!
هیلاری داف نوشته: «میان بازوان تو دنج و آرام است».
تصویری از حضور کیت میدلتون و شاهزاده ادوارد در مراسم اهدای جوایز بفتا.
یه مزیتی که دیوید بکهام داره اینه که اگه لـ*ـخت هم بشه، براش مشکلی پیش نمیاد، چون انقدر تتو داره که دیگه تنش مشخص نیست!
تصویری از گلزنی محمد صلاح.
هی میام یه چیزی درمورد موهای نیمار بنویسم، اما هربار به این نتیجه میرسم که «سکوت بهترین راه حله»!
زلاتان یه جوری نوشته من هرگز میلان را ترک نمیکنم، انگار که قبلا هیچوقت این کار رو نکرده!
تصویری قدیمی از بام بام.
صفحه ان سی تی، تولد جیسونگ رو تبریک گفته.
و تصویری هم از دویونگ و گربهش در صفحه ان سی تی ۱۲۷.
اینا دقیقا دارن چیکار میکنن؟!
حالا هی بیاین به ما ایراد بگیرین که چرا گیر میدیم بهشون!
تصویری از سویا که فقط نفهمیدم چه ربطی به ایموجی خرگوش داره.
پ. ن: من هنوز هم در پی کشف این رمزنگاریهام! اگه بعد یه مدت دیدین از من توی این صفحه خبری نیست، بدونین شخصا اقدام کردم و رفتم کره که از خودشون بپرسم!
همینه که کرهایها پیشرفت میکنن، ما نه دیگه! بهجای اینکه کلی وقت بذاره و توضیح بده که رفته بیرون تا یه همبرگر بخره و بخوره، ایموجی برگر گذاشته و با باقی وقتش رفته که اتم بشکافه!
شرادا کاپور و دوستان!
دوستان اگه آخر هفتهها بخواین عکس بگیرین برای اینستا، حتما یادتون باشه که ژستش اینه!
خود سارا علیخان گفته «ژست مخصوص عکس آخر هفته».
تصویری از ویرات کوهلی در کنار رودخانه.
یکی از معدود عکسهای پریانکا رو میبینین که توی اون لـ*ـبهاش روی هم قرار گفته و از خندههای مخصوصش خبری نیست!
کسی میدونه اینجا دقیقا داره چه اتفاقی میفته؟!
تصویری از سونام کاپور در ساری، لباس محلی هندی.
وارون داوان و همسرش.
دیپیکا پادوکونه نوشته «تولدت مبارک، شریک سیبزمینی سرخکردههای من». من هیچوقت به ذهنم هم خطور نمیکرد که آدمی به درجهای از عرفان برسه که بتونه سیبزمینی سرخکردههاش رو با یکی دیگه شریک بشه. قشنگ مشخصه دریچههای عرفان به روی دیپیکا باز شده!
تصویری از فاحریه اوجن رو میبینین که در اینستاگرامش به اشتراک گذاشته.
حادیثه نوشته «زن، قویه؛ زن، آزاده؛ ما نباید نابود بشیم؛ ما باید از قدرت درونمون آگاه باشیم».
الشن سانگو و مادرش که اون رو زن موردعلاقه خودش میدونه!
باز هم تصویری از آلپ ناوروز بدون کپشن و توضیح.
فکر نکنین مریم اوزرلی، دست از آپلود عکسهای هواپیمابازیش برداشتهها؛ نه، فقط من از رو رفتم، دیگه اون عکسها رو انتخاب نمیکنم!
باریش آردوک، فاز تاکسی درایور برداشته؛ فقط نگاه سگه که «حیف اکسیژن» خاصی تو چشماشه!
یاد دوران دبیرستان افتادم که بهمون میگفتن «اگه چیز خندهداری هست، بگین ما هم بخندیم»!
نوال الزغبی نوشته «هیچوقت انتظار نداشته باش که همونقدر که میبخشی، دریافت کنی؛ همه قلبشون مثل تو مهربون نیست»؛ اما نکته جالب اینجاست که هشت میلیارد نفر انسان روی کره زمین، بهطور مجزا دقیقا همین فکر رو درمورد خودشون میکنن!
فرزانه ناز ظاهرا دستور زبان انگلیسیش زیاد خوب نیست، اما اعتماد بهنفسش چرا!
غزال نوشته «خودت رو با آرایش محاصره کن، نه با افکار منفی»؛ البته شما میخوای زیاد آرایش کنی، دیگه افکار منفی رو بهونه نکن؛ رابـ*ـطهشون مثل گودرز و شقایق میمونه!
در اینستای ستارههای خارجی؛ بپا کرونا نگیری!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com