- امتیاز واکنش
- 25,043
- زمان حضور
- 82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
هر کتابی را نباید خواند، حتی اگر لقب فلسفی را یدک کشد. با خواندن یک کتاب بیارزش، زمان خواندن یک کتاب با ارزش دیگر را از دست میدهیم، پس چه بهتر که در انتخاب کتابی که میخوانیم دقت و وقت زیادی صرف کنیم. در همین راستا، و در جهت معرفی کتابهای باارزشِ فلسفی، عقیدهام این است که نمیتوان در مطلبی کوتاه به معرفی بهترین کتاب های فلسفی پرداخت، بلکه این امر مستلزم کتابی 700-800 صفحهای است. برای معرفی بهترین کتاب های فلسفی باید زیرشاخههای فلسفه را جدا کرد و دورههای تاریخی را نیز، و سپس با ذکر دلیل یا دلایلی مفصل ذکر کرد که چرا این کتاب را میتوان در زمرهی بهترین کتاب های فلسفی آورد و آن کتاب را نه. اما چه کنیم که در این نوشتار مجال صحبتکردن به اندازهی 700 یا 800 صفحه نیست و بهناچار باید خیلی موجز و کوتاه به معرفی بهترین کتاب های فلسفی پرداخت.
بنا به همین دلیل، باید گفت آنچه که در ادامه میآید صرفاً بحثی بسیار کوتاه در مورد بهترین کتاب های فلسفی است و همچنین فقط چند مورد از آنها ست. یعنی اگر کتابی در زمرهی کتابهایی که در ادامه میآیند نبود به معنای آن نیست که آن کتاب از نگاه نگارندهی این سطور جزو بهترین کتاب های فلسفی نیست، بل به معنای آن است که فرصت برای ذکر آن وجود نداشته است.
نکتهی دیگر آن که برخی از بهترین کتاب های فلسفی تاریخ به زبان فارسی ترجمه نشدهاند، و ازآنجا که قرار است صرفاً به معرفی کتابهایی که به فارسی ترجمه شدهاند بپردازم از ذکر آن کتابها خودداری میکنم. افزون بر این، این متن برای افراد نوآموز فلسفه نیست. نوآموزان فلسفه برای آشنایی با بهترین کتابها بهتر است مطلب زیر را مطالعه کنند:
بهترین کتابهای مقدماتی فلسفه
به هر صورت، اگر به دنبال معرفی کتاب فلسفیهستید و خواهان آن اید که بهترین کتاب های فلسفی را در دست گیرید و ساعاتی را متفکرانه درگیر این کتابها شوید در ادامه با من همراه شوید.
بنا به همین دلیل، باید گفت آنچه که در ادامه میآید صرفاً بحثی بسیار کوتاه در مورد بهترین کتاب های فلسفی است و همچنین فقط چند مورد از آنها ست. یعنی اگر کتابی در زمرهی کتابهایی که در ادامه میآیند نبود به معنای آن نیست که آن کتاب از نگاه نگارندهی این سطور جزو بهترین کتاب های فلسفی نیست، بل به معنای آن است که فرصت برای ذکر آن وجود نداشته است.
نکتهی دیگر آن که برخی از بهترین کتاب های فلسفی تاریخ به زبان فارسی ترجمه نشدهاند، و ازآنجا که قرار است صرفاً به معرفی کتابهایی که به فارسی ترجمه شدهاند بپردازم از ذکر آن کتابها خودداری میکنم. افزون بر این، این متن برای افراد نوآموز فلسفه نیست. نوآموزان فلسفه برای آشنایی با بهترین کتابها بهتر است مطلب زیر را مطالعه کنند:
بهترین کتابهای مقدماتی فلسفه
به هر صورت، اگر به دنبال معرفی کتاب فلسفیهستید و خواهان آن اید که بهترین کتاب های فلسفی را در دست گیرید و ساعاتی را متفکرانه درگیر این کتابها شوید در ادامه با من همراه شوید.
معرفی کتاب های فلسفی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com