- امتیاز واکنش
- 13,898
- زمان حضور
- 79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع
در روزگاری که جامعه مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است، ستارگان و چهرهها نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با مردم انتخاب کردهاند و با داشتن صفحه در شبکههای اجتماعی قصد در ارتباط مستمر و دوطرفه با مردم دارند. این مطلب با گزیدهای از این تصاویر در خدمت شماست.
برترینها: در روزگاری که جامعه مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است، ستارگان و چهرهها نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با مردم انتخاب کردهاند و با داشتن صفحه در شبکههای اجتماعی قصد در ارتباط مستمر و دوطرفه با مردم دارند. این مطلب با گزیدهای از این تصاویر در خدمت شماست.
مارال بنیآدم با انتشار این تصویر، تولد مادرش رو تبریک گفت.
ما که هرچی تو روی زندگی میخندیم، از رو که نمیره هیچی، پرروتر میشه، سر شوخی دستی رو هم وا میکنه!
این هم تصویری که بهرام رادان از پشت صحنه فیلم سینمایی «گربه سیاه» منتشر کرده.
یکی روشنک گرامی رو از توی حس بیرون بیاره، میترسم پوست صورتش رو نابود کنه!
علی صادقی، همچنان بیخیال دنیا داره توی کوهستانها میچرخه.
من فقط هلاک اون مگسکش شدم گوشه تصویر که اصلا تبدیل شده به نماد ملی خونههای دهه شصت!
فکر کنم تینا آخوندتبار خیلی به این جملهای که نوشته، اعتقاد داره که هی تغییر ایجاد میکنه توی زندگیش.
پ. ن: بازیگر بوده و بعدش بوکسور شده!
هنگامه حمیدزاده بین کلی برف.
اینجوری که آنا نعمتی هربار از زاویه نزدیکتر از خودش عکس میگیره، احتمالا توی هرکدوم از عکسهای بعدی، یکی از اعضای صورتش رو میبینیم، باید همه رو بذاریم کنار هم تا به یه صورت کامل برسیم!
فیلمهای سینمایی ایرانی و اسامیشون انقدر هرروز بیشتر دارن بهسمت فلاکت پیش میرن که احتمالا اسم فیلمهای بعدی، یه چیزی توی مایههای «مصیبت تا خرخره»، «خاک عالم بر سرمان شد»، «زندگیمون با خاک یکسان شد»، «قاتل زنجیرهای که نیمی از ایران رو کشت، اما نباید اعدام بشه، چون خودش قربانیه» و امثالهمه؛ تازه اگه از اسمهای مربوط به مواد مخدر و طریقه مصرفشون بگذریم!
البته اگه منتقدش، فراستی یا شبیهش نباشه! چون در اون صورت، فقط اخراجیها و رسوایی، جایزه میبره!
تصویری از نوید محمدزاده در اینستاگرامش.
فکر کنم بهاره کیان افشار با الهه حصاری یه نسبت فامیلی داره؛ فقط الهه حصاری، دهنش همیشه نیمهبازه و کیان افشار، چشماش!
تعدادی از عوامل سریال کرگدن در سلفی پانتهآ پناهی.
تصویری از محیطبانهای زحمتکش در فصل زمستون در اینستاگرام شبنم فرشادجو.
رابرت دنیرو به طوری ژست گرفته، انگار که شهاب حسینی، اسلحه رو گذاشته پشتش، مجبورش کرده که عکس بگیره، تازه گفته باید لبخند طبیعی هم بزنی!
آها پس این همه آرایش، کار خود شما نیست؛ تقصیر اون یکی منه. باهاش حرف بزن، بگو دست از این کاراش برداره یا حداقل موقع رژ لـ*ـب زدن دقت کنه!
تصویری از مقدار زیادی کرم پودر و پنکک با کمی مهراوه شریفینیا که در زیر آن پنهان شده!
دقیقا قدردانی بخاطر چه کاری؟ فالو کردن شما؟
ای بابا! تازه امیدوار شده بودیم که!
خانمی که لباس محلی پوشیده و قلیون سنتی میکشه رو کاری ندارم، اما توی عکس و لباسهای خودت، اصالت چندانی نمیبینیمها!
فکر کنم افسانه پاکرو میخواست این حرف رو برای متین ستوده کامنت کنه، روش نشد، کلا پستش کرد.
ترلان پروانه نوشته: «تمام چیزی که ما داریم، اکنونه»؛ البته به اضافه یه ماشین خیلی خفن و گرون، توانایی سفرهای تفریحی و لباسهای لاکچری و...
وقتی ترلان پروانه با اونهمه امکانات این حرف رو میزنه، من دو تا نتیجه به ذهنم میرسه؛ یا ما رو گیر آورده یا من یکی خیلی سرخوش و گلدرشتم (به قول ناهید خانم سریال خانه به دوش).
اگه نمیگفتی هم مشخص بود؛ یه نگاه به اینستاگرامت لازم داشت فقط!
از سری داستانهای هانیه توسلی و گربه معروفش!
تصویری از گلاره عباسی در جشن انجمن منتقدین سینما.
هرچی که بود، قبل از دورانی بود که شما نگران قطعی اینترنت و تبریک اینستاگرامی تولد دوستت بودی!
من دیگه حرفی ندارم!
مریم معصومی نوشته: «کپشن با شما»؛ همینکه رفتم کامنتها رو بخونم، چندتا خوبش رو براتون سوا کنم، دیدم کامنتها رو بسته! قشنگ مشخصه که از شدت در و گهر ارسالی، این کار رو کرده. حالا اینکه چرا کل پست رو پاک نکرده، من رو یاد اون جوک خیلی بیمزهای میندازه که میگفت «پسره داشت راه میرفت، خورد زمین، برای اینکه ضایع نشه، برگشت گفت حرکتو داشتی؟».
پ. ن: خودم گفتم بیمزه که نتونین ایراد بگیرین:))))))
آرزو بر جوانان عیب نیست!
در جریانین که نغمه کلهر سریال «از سرنوشت»، همون فاطیما جیغجیغوی برنامه عمو پورنگه دیگه، نه؟!
کسی میدونه چرا خاطره اسدی توی همه عکسهاش یا نصفش نیست یا کلش؟!
یعنی دنبال چی بوده که اینطوری داره نگاهش میکنه؟!
پ. ن: قشنگ مشخصه فراتر از انتظارش بوده!
سوگل خلیق و الناز حبیبی، طبق معمول درحال خندیدن در عکس دونفره.
قدیمیها میگفتن ناراحت نباش، یا خودش میاد، یا نامهش، یا خبرش (خبر موفقیتش البته!).
فرق بالا شهر و پایین شهر همینه دیگه! حتی آبوهواش هم تبعیض داره. ما که هنوز برفی ندیدیم که تست کنیم ببینیم غممون رو میشوره میبره یا نه!
الان خودت داری میری یا عقب عقب میای؟!
تصویری از رضا بهرام درحین اجرای زنده در کنسرت.
فکر نمیکنم دیگه برای عکسهای سیروان خسروی توضیحی نیاز باشه!
این یکی هم که تقریبا هرکاری داداشش بکنه، انجام میده!
مواظب باشین بمبی نشین که بهنام بانی داره با آهنگ جدیدش میاد!
بهترین توضیح رو برای حالوهوای همه این روزها، اشوان داده توی کپشنش.
این هم تصویری از سرمربی جدید استقلال. استقلالیها راضی هستین از اومدن فرهاد مجیدی؟
با عکس و کپشنی از وریا غفوری، مطلب این هفته رو هم ببندیم که بره!
برترینها: در روزگاری که جامعه مجازی و شبکههای اجتماعی یکی از ارکان اصلی ارتباط افراد با یکدیگر شده است، ستارگان و چهرهها نیز این صفحات را برای ارتباط بهتر با مردم انتخاب کردهاند و با داشتن صفحه در شبکههای اجتماعی قصد در ارتباط مستمر و دوطرفه با مردم دارند. این مطلب با گزیدهای از این تصاویر در خدمت شماست.
مارال بنیآدم با انتشار این تصویر، تولد مادرش رو تبریک گفت.
ما که هرچی تو روی زندگی میخندیم، از رو که نمیره هیچی، پرروتر میشه، سر شوخی دستی رو هم وا میکنه!
این هم تصویری که بهرام رادان از پشت صحنه فیلم سینمایی «گربه سیاه» منتشر کرده.
یکی روشنک گرامی رو از توی حس بیرون بیاره، میترسم پوست صورتش رو نابود کنه!
علی صادقی، همچنان بیخیال دنیا داره توی کوهستانها میچرخه.
من فقط هلاک اون مگسکش شدم گوشه تصویر که اصلا تبدیل شده به نماد ملی خونههای دهه شصت!
فکر کنم تینا آخوندتبار خیلی به این جملهای که نوشته، اعتقاد داره که هی تغییر ایجاد میکنه توی زندگیش.
پ. ن: بازیگر بوده و بعدش بوکسور شده!
هنگامه حمیدزاده بین کلی برف.
اینجوری که آنا نعمتی هربار از زاویه نزدیکتر از خودش عکس میگیره، احتمالا توی هرکدوم از عکسهای بعدی، یکی از اعضای صورتش رو میبینیم، باید همه رو بذاریم کنار هم تا به یه صورت کامل برسیم!
فیلمهای سینمایی ایرانی و اسامیشون انقدر هرروز بیشتر دارن بهسمت فلاکت پیش میرن که احتمالا اسم فیلمهای بعدی، یه چیزی توی مایههای «مصیبت تا خرخره»، «خاک عالم بر سرمان شد»، «زندگیمون با خاک یکسان شد»، «قاتل زنجیرهای که نیمی از ایران رو کشت، اما نباید اعدام بشه، چون خودش قربانیه» و امثالهمه؛ تازه اگه از اسمهای مربوط به مواد مخدر و طریقه مصرفشون بگذریم!
البته اگه منتقدش، فراستی یا شبیهش نباشه! چون در اون صورت، فقط اخراجیها و رسوایی، جایزه میبره!
تصویری از نوید محمدزاده در اینستاگرامش.
فکر کنم بهاره کیان افشار با الهه حصاری یه نسبت فامیلی داره؛ فقط الهه حصاری، دهنش همیشه نیمهبازه و کیان افشار، چشماش!
تعدادی از عوامل سریال کرگدن در سلفی پانتهآ پناهی.
تصویری از محیطبانهای زحمتکش در فصل زمستون در اینستاگرام شبنم فرشادجو.
رابرت دنیرو به طوری ژست گرفته، انگار که شهاب حسینی، اسلحه رو گذاشته پشتش، مجبورش کرده که عکس بگیره، تازه گفته باید لبخند طبیعی هم بزنی!
آها پس این همه آرایش، کار خود شما نیست؛ تقصیر اون یکی منه. باهاش حرف بزن، بگو دست از این کاراش برداره یا حداقل موقع رژ لـ*ـب زدن دقت کنه!
تصویری از مقدار زیادی کرم پودر و پنکک با کمی مهراوه شریفینیا که در زیر آن پنهان شده!
دقیقا قدردانی بخاطر چه کاری؟ فالو کردن شما؟
ای بابا! تازه امیدوار شده بودیم که!
خانمی که لباس محلی پوشیده و قلیون سنتی میکشه رو کاری ندارم، اما توی عکس و لباسهای خودت، اصالت چندانی نمیبینیمها!
فکر کنم افسانه پاکرو میخواست این حرف رو برای متین ستوده کامنت کنه، روش نشد، کلا پستش کرد.
ترلان پروانه نوشته: «تمام چیزی که ما داریم، اکنونه»؛ البته به اضافه یه ماشین خیلی خفن و گرون، توانایی سفرهای تفریحی و لباسهای لاکچری و...
وقتی ترلان پروانه با اونهمه امکانات این حرف رو میزنه، من دو تا نتیجه به ذهنم میرسه؛ یا ما رو گیر آورده یا من یکی خیلی سرخوش و گلدرشتم (به قول ناهید خانم سریال خانه به دوش).
اگه نمیگفتی هم مشخص بود؛ یه نگاه به اینستاگرامت لازم داشت فقط!
از سری داستانهای هانیه توسلی و گربه معروفش!
تصویری از گلاره عباسی در جشن انجمن منتقدین سینما.
هرچی که بود، قبل از دورانی بود که شما نگران قطعی اینترنت و تبریک اینستاگرامی تولد دوستت بودی!
من دیگه حرفی ندارم!
مریم معصومی نوشته: «کپشن با شما»؛ همینکه رفتم کامنتها رو بخونم، چندتا خوبش رو براتون سوا کنم، دیدم کامنتها رو بسته! قشنگ مشخصه که از شدت در و گهر ارسالی، این کار رو کرده. حالا اینکه چرا کل پست رو پاک نکرده، من رو یاد اون جوک خیلی بیمزهای میندازه که میگفت «پسره داشت راه میرفت، خورد زمین، برای اینکه ضایع نشه، برگشت گفت حرکتو داشتی؟».
پ. ن: خودم گفتم بیمزه که نتونین ایراد بگیرین:))))))
آرزو بر جوانان عیب نیست!
در جریانین که نغمه کلهر سریال «از سرنوشت»، همون فاطیما جیغجیغوی برنامه عمو پورنگه دیگه، نه؟!
کسی میدونه چرا خاطره اسدی توی همه عکسهاش یا نصفش نیست یا کلش؟!
یعنی دنبال چی بوده که اینطوری داره نگاهش میکنه؟!
پ. ن: قشنگ مشخصه فراتر از انتظارش بوده!
سوگل خلیق و الناز حبیبی، طبق معمول درحال خندیدن در عکس دونفره.
قدیمیها میگفتن ناراحت نباش، یا خودش میاد، یا نامهش، یا خبرش (خبر موفقیتش البته!).
فرق بالا شهر و پایین شهر همینه دیگه! حتی آبوهواش هم تبعیض داره. ما که هنوز برفی ندیدیم که تست کنیم ببینیم غممون رو میشوره میبره یا نه!
الان خودت داری میری یا عقب عقب میای؟!
تصویری از رضا بهرام درحین اجرای زنده در کنسرت.
فکر نمیکنم دیگه برای عکسهای سیروان خسروی توضیحی نیاز باشه!
این یکی هم که تقریبا هرکاری داداشش بکنه، انجام میده!
مواظب باشین بمبی نشین که بهنام بانی داره با آهنگ جدیدش میاد!
بهترین توضیح رو برای حالوهوای همه این روزها، اشوان داده توی کپشنش.
این هم تصویری از سرمربی جدید استقلال. استقلالیها راضی هستین از اومدن فرهاد مجیدی؟
با عکس و کپشنی از وریا غفوری، مطلب این هفته رو هم ببندیم که بره!
چهرهها در شبکههای اجتماعی؛ شهاب و رابرت دنیرو، یهویی!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com