- امتیاز واکنش
- 9,620
- زمان حضور
- 10 روز 22 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
شعر را به صورت جدی از سال ۱۳۸۹ و با چهارپاره آغاز کرد و در ۱۳۹۰ به غزل روی آورد در سال ۱۳۹۲ اولین مجموعه غزل خود به نام " حقوق ماهیانه " را منتشر کرد.
همچنین آلبوم صوتی ما اگر انتخاب میکردیم با صدای او در سال ۱۳۹۲ در فضای اینترنتی منتشر شد.
در سال ۱۳۹۳ دومین مجموعه شعری در قالب غزل و چهارپاره تحت عنوان: ما اگر انتخاب میکردیم منتشر شد و علیرغم اینکه پیشبینیها مبنی بر فروش خوب این کتاب بود در روز دوم نمایشگاه کتاب ممنوعالفروش شد. باز تاب ممنوعیت این کتاب در نشریات و خبر گزاریها گسترده بود و فعالیت شاعر را در روزهای اوج با بحران مواجه کرد.
در سال ۱۳۹۵ کتاب رفتهام از خویش و در سال ۱۳۹۶ مجموعه شعر از تباهی به بعد از وی منتشر شد.
ترجمه
همچنین با توجه به تسلط شاعر به زبان ترکی استانبولی از این شاعر مجموعهای دو زبانه تحت عنوان: کشتی خاموش منتشر شدهاست.
کشتی خاموش در بر گیرنده اشعار و ترانههایی به زبان ترکی استانبولی و برگردان فارسی آنها میباشد.
علاوه بر این ترجمه رمانهای برخاکهای حاصلخیز اثر اورهان کمال، دستبند اثر جانان تان و هتل آنایورت اثر یوسف آتیلگان توسط وی وارد بازار کتاب شدهاست.
وبلاگ
وی همچنین در سال ۱۳۹۴ به عنوان نماینده شاعران زن کشورهای عضو راه ابریشم که توسط یونسکو برگزار شده بود انتخاب شد.
آثار ویرایش کشتی خاموش، برگردانی شاعرانه از آثار ترانهسرایان معاصر کشور ترکیه، انتشارات شانی رفتهام از خویش، انتشارات شانی حقوق ماهانه عادت نیست، مجموعه شعر.
نمونه شعر:
فقط انگار در این شهر دلِ من دل نیست!
کم به رویام رسیده ست خدا عادل نیست
نا ندارم که برای خودم اقرار کنم:
ترکِ تو کردن وُ آواره شدن مشکل نیست
لوطیان خال بکوبید به بازوهاتان:
تهِ دریای غم کهنهٔ من ساحل نیست
فلسفه، فلسفه از خاطرهها دور شدی
علّتی در پسِ این سلسلهٔ باطل نیست
اشک میریختم آنروز که بی رحم شدی
تا نشانم بدهی هیچکسی کامل نیست
تا نشانم بدهی عشق جنونی آنیست
که کسی ارزشِ ناچیز به آن قائل نیست
آمدی قصه ببافی که مُوجّه بروی
در نزن، رفتهام از خویش، کسی منزل نیست!
منبع: رمان 98 | بهترین انجمن رمان نویسی
همچنین آلبوم صوتی ما اگر انتخاب میکردیم با صدای او در سال ۱۳۹۲ در فضای اینترنتی منتشر شد.
در سال ۱۳۹۳ دومین مجموعه شعری در قالب غزل و چهارپاره تحت عنوان: ما اگر انتخاب میکردیم منتشر شد و علیرغم اینکه پیشبینیها مبنی بر فروش خوب این کتاب بود در روز دوم نمایشگاه کتاب ممنوعالفروش شد. باز تاب ممنوعیت این کتاب در نشریات و خبر گزاریها گسترده بود و فعالیت شاعر را در روزهای اوج با بحران مواجه کرد.
در سال ۱۳۹۵ کتاب رفتهام از خویش و در سال ۱۳۹۶ مجموعه شعر از تباهی به بعد از وی منتشر شد.
ترجمه
همچنین با توجه به تسلط شاعر به زبان ترکی استانبولی از این شاعر مجموعهای دو زبانه تحت عنوان: کشتی خاموش منتشر شدهاست.
کشتی خاموش در بر گیرنده اشعار و ترانههایی به زبان ترکی استانبولی و برگردان فارسی آنها میباشد.
علاوه بر این ترجمه رمانهای برخاکهای حاصلخیز اثر اورهان کمال، دستبند اثر جانان تان و هتل آنایورت اثر یوسف آتیلگان توسط وی وارد بازار کتاب شدهاست.
وبلاگ
وی همچنین در سال ۱۳۹۴ به عنوان نماینده شاعران زن کشورهای عضو راه ابریشم که توسط یونسکو برگزار شده بود انتخاب شد.
آثار ویرایش کشتی خاموش، برگردانی شاعرانه از آثار ترانهسرایان معاصر کشور ترکیه، انتشارات شانی رفتهام از خویش، انتشارات شانی حقوق ماهانه عادت نیست، مجموعه شعر.
نمونه شعر:
فقط انگار در این شهر دلِ من دل نیست!
کم به رویام رسیده ست خدا عادل نیست
نا ندارم که برای خودم اقرار کنم:
ترکِ تو کردن وُ آواره شدن مشکل نیست
لوطیان خال بکوبید به بازوهاتان:
تهِ دریای غم کهنهٔ من ساحل نیست
فلسفه، فلسفه از خاطرهها دور شدی
علّتی در پسِ این سلسلهٔ باطل نیست
اشک میریختم آنروز که بی رحم شدی
تا نشانم بدهی هیچکسی کامل نیست
تا نشانم بدهی عشق جنونی آنیست
که کسی ارزشِ ناچیز به آن قائل نیست
آمدی قصه ببافی که مُوجّه بروی
در نزن، رفتهام از خویش، کسی منزل نیست!
منبع: رمان 98 | بهترین انجمن رمان نویسی
بیوگرافی صنم نافع | شاعر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: