- عضویت
- 17/8/19
- ارسال ها
- 461
- امتیاز واکنش
- 2,076
- امتیاز
- 178
- زمان حضور
- 20 روز 3 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
ما تقریبا همیشه به غذاهایمان نمک میزنیم اما فلفل سیاه، کمتر مورد توجهمان است. فلفل سیاه به میزان بسیار زیادی طعم غذاها را بهتر میکند و این در کنار فواید بینظیری که دارد یک ویژگی بسیار باارزش است.
فلفل سیاه چیست؟ چه فوایدی دارد؟
فلفل سیاه که نام علمی آن پیپرنیگروم است، میوهی خشک شدهای است که از آن به عنوان ادویه استفاده میشود و این همان فلفل سیاهی است که برای بیشتر ما آشناست.
میوه خشک شدهی فلفل سیاه که به نام دانهی فلفل معروف است، سه نوع دارد: سیاه، سبز و سفید. این ادویه، بومی جنوب هند و قسمتهای دیگری از جنوب آسیاست و از 2000 سال پیش از میلاد مسیح، فلفل سیاه در آشپزی هندی کاربرد داشته است.
فلفل سیاه منبع بزرگی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. ضمنا فلفل سیاه حاوی ترکیبی به نام پیپرین است که در آروماتراپی برای تسکین درد عضلات، مشکلات گوارشی و حتی آرتروز التهابی استفاده میشود. فلفل سیاه دارای خاصیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، تقویت کنندگی ایمنی و تب بُر است. طبق مطالعات علمی، فلفل سیاه میتواند به افراد کمک کند. اینها تنها خلاصهای از خواص بینظیر فلفل سیاه برای سلامتی بودند. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم تحقیقات علمی در مورد فلفل سیاه چه میگوید.
پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند از سرطان و دیابت پیشگیری کند، گوارش را بهبود بدهد و سلامت مغز را تقویت نماید. آنتی اکسیدانهای فلفل سیاه نیز به سلامت پوست و مو کمک میکنند.
تقویت سلامت گوارش
فلفل سیاه، آنزیمها و مایعات گوارشی را افزایش میدهد و از این جهت به بهبود گوارشتان کمک میکند. مصرف فلفل سیاه همراه غذا میتواند توانایی بدن برای تجزیهی چربیها و گوارش غذا را افزایش بدهد. پژوهشها نشان دادهاند که فلفل سیاه میتواند آنزیمهای لوزالمعده را افزایش بدهد.
فلفل سیاه خاصیت بادشکن دارد و گاستریت را تسکین میدهد. فلفل سیاه میتواند دردهای کولیت را نیز بهبود ببخشد. جایگزین کردن فلفل چیلی در وعدههای غذایی با فلفل سیاه میتواند نفخ شکم را از بین ببرد.
پیشگیری از سرطان
مطالعات نشان دادهاند پیپرین موجود در فلفل سیاه خاصیت پیشگیری کننده در برابر انواع سرطانها را دارد. پیپرین، جذب مواد مغذی مانند پتاسیم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین B موجود در رودهها را که برای سلامت گوارش و پیشگیری از سرطان لازماند افزایش میدهد.
پیپرین فلفل سیاه میتواند فشار وارد بر مقعد را کاهش داده و از سرطان روده بزرگ پیشگیری نماید.
پیپرین فلفل سیاه میتواند فشار خون را پایین بیاورد و به کنترل فشار خون در افرادی که دچار فشار خون بالا هستند کمک نماید. جالب است بدانید پیپرین، دسترسی زیستی به کورکومین را که ترکیب مهم دیگری در زردچوبه است افزایش میدهد.
کمک به کاهش وزن
پژوهشها دریافتهاند پیپرین فلفل سیاه، یعنی همان چیزی که باعث میشود عطسه کنید، با تشکیل سلولهای چربی مبارزه میکند. یافتههای علمی نشان میدهند فلفل سیاه میتواند جایگزین مناسبی برای درمانهای مشکلات مربوط به چربی در بدن باشد. خاصیت فلفل سیاه در مهار سلولهای چربی، زمینه را برای ایجاد زنجیرهای از واکنشها که جلوی تشکیل چربی را میگیرند فراهم میکند.
فلفل سیاه، ادویهی بسیار مناسبی در رژیمهای غذایی کاهش وزن است زیرا یک قاشق چایخوری فلفل سیاه فقط 8 کالری دارد.
تسکین سرماخوردگی و سرفه
فلفل سیاه سالهاست که در طب سنتی چینی کاربرد دارد. فلفل سیاه میتواند جریانات ترشحات بدن را افزایش بدهد. خواص فلفل سیاه در ترکیب با عسل تقویت میشود و داروی موثری برای رفع سرفه است.
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با دو قاشق چایخوری عسل در یک فنجان با هم مخلوط کنید، در فنجان آب جوش بریزید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دم بکشد. میتوانید مخلوط را صاف کنید و بنوشید. این کار را سه بار در روز انجام دهید تا گرفتگی بینی و سینوسهایتان برطرف شود. فلفل میتواند علائم آسم را نیز تخفیف بدهد. مطالعهای که روی بیماران مبتلا به آسم انجام شد نشان داد فلفل سیاه توانسته بود علائم آسم را تسکین بدهد. فلفل سیاه، سیستم تنفسی را پاکسازی کرده و سرفهها را کاهش میدهد.
مبارزه با عفونت
خاصیت ضد باکتری فلفل سیاه که به پیپرین موجود در آن برمیگردد، اثرات کرم کُشی دارد، یعنی میتواند حشرات خطرناک را در مرحلهی لارو از زندگیشان هدف بگیرد و از عفونت و انتشار بیماری جلوگیری کند.
خاصیت آنتی اکسیدانی
فلفل سیاه یک آنتی اکسیدان قوی نیز هست و میتواند با بیماریهای ناشی از فعالیت رادیکالهای آزاد بجنگد و ایمنی بدن را تقویت کند. در مطالعهای در هند، برای درمان موشهایی که تحت استرس اکسیداتیو شدید بودند از فلفل سیاه استفاده شد و نتیجه این بود که وضعیت عمومیشان خیلی بهتر شده بود.
فلفل سیاه دارای بیشترین تراکم آنتی اکسیدانها در میان تمام مواد غذایی است که دانشمندان آنها را آنالیز کردهاند. فلفل سیاه دارای محتوای فنولیک بسیار زیادی نیز هست و این میزان آنتی اکسیدان در فلفل سیاه، علت خواص بیشمار آن برای سلامتی است.
پیپرین موجود در فلفل سیاه، دسترسی زیستی به مواد مغذی در انواع غذاها و مکملها را افزایش میدهد. ضمنا خوب است بدانید هر چه طعم و تندی فلفل سیاه قویتر باشد، پیپرین موجود در آن نیز بیشتر است.
تقویت سلامت دهان
فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضد میکروبی که دارد میتواند دندان درد و سایر عفونتهای دهانی را تسکین بدهد. فلفل سیاه به دلیل داشتن ویژگیهای ضد التهابی میتواند التهاب لثهها را درمان کند. شما میتوانید از ترکیب فلفل سیاه و نمک برای تسکین مشکلات لثههایتان استفاده کنید، کافیست مقدار مساوی نمک و فلفل سیاه را در اندکی آب مخلوط کرده و آن را روی لثههایتان بمالید. برای دندان درد نیز میتوانید فلفل سیاه را با روغن میخک ترکیب کرده و آن را به دندانی که درد میکند بزنید.
تقویت سلامت مغز
فلفل سیاه برای سلامت مغز عالیست. پیپرین موجود در فلفل سیاه، آنزیمی را که تخریب کنندهی سروتونین است مهار میکند. این آنزیم علاوه بر تخریب سروتونین که یک هورمون آرامشبخش است، عملکرد هورمون ملاتونین را نیز بهم میزند. ملاتونین هورمونی است که چرخهی خواب و بیداری را تنظیم میکند.
پیپرین در پیشگیری از بیماری پارکینسون نیز نقش دارد. پیپرین میتواند آنزیم دیگری را که تولید دوپامین را کاهش میدهد مهار نماید. دوپامین نیز هورمون حال خوب بوده و معمولا میزان آن در افرادی که پارکینسون دارند کم است.
فلفل سیاه میتواند پیری مغز را به تاخیر بیندازد و به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. فلفل سیاه با تقویت عملکرد عصبی در مغز، علائم صرع را نیز کاهش میدهد. فلفل سیاه از سلولهای عصبی محافظت کرده و از مرگ زودرس آنها پیشگیری میکند. مطالعهای نشان داده پیپرین فلفل سیاه میتواند تشکیل پلاک آمیلوئیدی در مغز را کاهش داده و از بیماری آلزایمر پیشگیری نماید.
کمک به درمان دیابت
دو آنتی اکسیدان بسیار مفید در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت سطح قند خون کمک کنند. این آنتی اکسیدانها با کمک به درمان دیابت، قند خون را تنظیم میکنند. مطالعهای در سال 2013 نشان داد روغن فلفل سیاه میتواند دو آنزیمی را که نشاسته را به قند تبدیل میکنند و باعث تشدید علائم دیابت میشوند مهار نماید، اما خوردن فلفل سیاه میتواند جذب گلوکز را به تاخیر بیندازد.
پیپرین میتواند به عنوان یک عامل تقویت کننده در کنار متفورمین (داروی دیابت) باشد و از عوارض جانبی آن بکاهد، در نتیجه به تسکین علائم بیماری کمک مینماید.
کاهش چین و چروک پوست
آنتی اکسیدانهای موجود در فلفل سیاه با رادیکالهای آزادی که سبب علائم پیری میشوند و به پوست آسیب میزنند مبارزه میکند. فلفل سیاه، علائم پیری زودرس یعنی چین و چروکهای زیر و حتی لکههای تیره را کاهش میدهد. شما میتوانید فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانهی خود اضافه کنید تا اثرش را روی پوست خود ببینید. یا اینکه میتوانید یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را با همین اندازه عسل یا زردچوبه ترکیب کرده و کمی آب به آن اضافه کنید و ماسک به دست آمده را روزی دو بار روی صورتتان بگذارید.
لایه برداری پوست
میتوانید از فلفل سیاه برای لایه برداری پوستتان و زدودن سلولهای مردهی پوست استفاده کنید. مقداری فلفل سیاه را خرد کنید و اسکراب درست کنید. میتوانید یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده و یک قاشق چایخوری ماست را با هم ترکیب کنید و آن را به صورتتان بزنید و بعد از 20 دقیقه بشویید.
این ماسک صورت کمکتان میکند پوستتان را لایه براداری کرده و آن را صاف و درخشان کنید. فلفل سیاه به بهبود گردش خون و تامین اکسیژن و مواد مغذی بیشتر برای پوست کمک میکند و خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی آن از بروز آکنه پیشگیری میکند.
درمان لک و پیس
لک و پیس عارضهای است که باعث میشود پوست در برخی از قسمتها رنگدانههای خود را از دست بدهد. وقتی پوست شما رنگدانههای طبیعیاش را از دست میدهد، سفید میشود. برای این عارضهی پوستی، درمانهای گوناگونی وجود دارد اما اکثر آنها شامل استفاده از مواد شیمیایی قوی میشوند. طبق یافتههای علمی، پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند جایگزین طبیعی و بیضرری برای داروهای شیمیایی باشد.
کمک به درمان شوره سر
اگر دچار شوره سر هستید، فلفل سیاه بهترین درمان است. یک قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده را به یک کاسه کشک اضافه کرده و به پوست سرتان بزنید، اجازه دهید سی دقیقه بماند و سپس با آب بشویید. آن روز از شامپو استفاده کنید. میتوانید روز بعد به موهایتان شامپو بزنید. یادتان باشد در استفاده از فلفل سیاه زیاده روی نکنید زیرا ممکن است پوست سرتان را بسوزاند و احساس ناراحتی ایجاد نماید.
رویش مجدد مو
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را همین اندازه عسل ترکیب کنید و به پوست سرتان بزنید. این کار باعث تقویت ریشههای مو شده و حتی میتواند جلوی ریزش مو ر بگیرد.
فلفل سیاه باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا تنها یک نوع ادویه است نه غذا. فلفل سیاه در ترکیب با موادی چون زردچوبه، شنبلیله، دارچین و زیره سبز، یک فرمولاسیون بسیار عالیست. در یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 15.9 کالری، 4.1 گرم کربوهیدرات و صفر گرم چربی و کلسترول وجود دارد.
فلفل سیاه دارای ویتامین C، کلسیم، آهن و پروتئین نیز میباشد. استفاده از فلفل سیاه در رژیم غذایی کار سادهای است اما پیشنهادهایی نیز برایتان داریم که بیشتر از فلفل سیاه در رژیم غذایی خود بهره ببرید.
چگونه از فلفل سیاه در پخت و پز استفاده کنید؟
. از مقدار بیشتری فلفل سیاه استفاده کنید. فلفل سیاه طعم غذا را تقویت میکند. اگر عادت به استفاده از فلفل سیاه ندارید اول با ترکیبی از فلفل سیاه و کمی نمک شروع کنید و کم کم نمک را کنار بگذارید و از فلفل سیاه بیشتری استفاده کنید.
چای فلفل سیاه
. دو فنجان آب
. یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
. یک قاشق غذاخوری عسل
. یک قاشق چایخوری آبلیمو
. یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده
آب را به جوش بیاورید، سایر مواد را به آن اضافه کنید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پنج دقیقه دم بکشد. دمنوشتان را صاف کرده و گرم بنوشید.
آیا فلفل سیاه عوارض جانبی هم دارد؟
. قرمزی چشمها
اگر فلفل سیاه وارد چشمتان شود میتواند خارش و قرمزی ایجاد کند.
. مشکلات طی بارداری و شیردهی
استفاده از فلفل سیاه طی بارداری و شیردهی مشکلی ایجاد نمیکند اما مقدار زیاد آن ممکن است عوارض داشته باشد. در زنان باردار، مصرف زیاد فلفل سیاه میتواند سبب سقط جنین شود. در مورد دوران شیردهی نیز هنوز عوارض مصرف فلفل سیاه مشخص نیست. پس بهتر است در مصرف فلفل سیاه حد اعتدال را رعایت کنید.
آیا فلفل سیاه برای کلیهها ضرر دارد؟
دانهی فلفل حاوی اگزالات است که میتواند در افراد مستعد سنگ کلیه، ایجاد سنگ کلیه نماید. از این رو اگر دچار مشکلات کلیوی هستید، کمتر فلفل سیاه مصرف کنید و از پزشکتان نیز در این مورد راهنمایی بخواهید.
در روز چقدر فلفل سیاه میتوانم مصرف کنم؟
در مورد دوز مصرفی فلفل سیاه اطلاعات کافی در اختیار نداریم. میتوانید از پزشک یا متخصص تغذیه در مورد مقدار مصرف فلفل سیاه راهنمایی بخواهید.
فواید مصرف فلفل سیاه در صبح چیست؟
در مورد مصرف فلفل سیاه با معده خالی، اطلاعات مشخصی وجود ندارد و مطالعهای صورت نگرفته است.
فلفل سیاه چیست؟ چه فوایدی دارد؟
فلفل سیاه که نام علمی آن پیپرنیگروم است، میوهی خشک شدهای است که از آن به عنوان ادویه استفاده میشود و این همان فلفل سیاهی است که برای بیشتر ما آشناست.
میوه خشک شدهی فلفل سیاه که به نام دانهی فلفل معروف است، سه نوع دارد: سیاه، سبز و سفید. این ادویه، بومی جنوب هند و قسمتهای دیگری از جنوب آسیاست و از 2000 سال پیش از میلاد مسیح، فلفل سیاه در آشپزی هندی کاربرد داشته است.
فلفل سیاه منبع بزرگی از منیزیم، ویتامین K، آهن و فیبر است. ضمنا فلفل سیاه حاوی ترکیبی به نام پیپرین است که در آروماتراپی برای تسکین درد عضلات، مشکلات گوارشی و حتی آرتروز التهابی استفاده میشود. فلفل سیاه دارای خاصیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، تقویت کنندگی ایمنی و تب بُر است. طبق مطالعات علمی، فلفل سیاه میتواند به افراد کمک کند. اینها تنها خلاصهای از خواص بینظیر فلفل سیاه برای سلامتی بودند. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم تحقیقات علمی در مورد فلفل سیاه چه میگوید.
پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند از سرطان و دیابت پیشگیری کند، گوارش را بهبود بدهد و سلامت مغز را تقویت نماید. آنتی اکسیدانهای فلفل سیاه نیز به سلامت پوست و مو کمک میکنند.
تقویت سلامت گوارش
فلفل سیاه، آنزیمها و مایعات گوارشی را افزایش میدهد و از این جهت به بهبود گوارشتان کمک میکند. مصرف فلفل سیاه همراه غذا میتواند توانایی بدن برای تجزیهی چربیها و گوارش غذا را افزایش بدهد. پژوهشها نشان دادهاند که فلفل سیاه میتواند آنزیمهای لوزالمعده را افزایش بدهد.
فلفل سیاه خاصیت بادشکن دارد و گاستریت را تسکین میدهد. فلفل سیاه میتواند دردهای کولیت را نیز بهبود ببخشد. جایگزین کردن فلفل چیلی در وعدههای غذایی با فلفل سیاه میتواند نفخ شکم را از بین ببرد.
پیشگیری از سرطان
مطالعات نشان دادهاند پیپرین موجود در فلفل سیاه خاصیت پیشگیری کننده در برابر انواع سرطانها را دارد. پیپرین، جذب مواد مغذی مانند پتاسیم، کورکومین، بتاکاروتن و ویتامین B موجود در رودهها را که برای سلامت گوارش و پیشگیری از سرطان لازماند افزایش میدهد.
پیپرین فلفل سیاه میتواند فشار وارد بر مقعد را کاهش داده و از سرطان روده بزرگ پیشگیری نماید.
پیپرین فلفل سیاه میتواند فشار خون را پایین بیاورد و به کنترل فشار خون در افرادی که دچار فشار خون بالا هستند کمک نماید. جالب است بدانید پیپرین، دسترسی زیستی به کورکومین را که ترکیب مهم دیگری در زردچوبه است افزایش میدهد.
کمک به کاهش وزن
پژوهشها دریافتهاند پیپرین فلفل سیاه، یعنی همان چیزی که باعث میشود عطسه کنید، با تشکیل سلولهای چربی مبارزه میکند. یافتههای علمی نشان میدهند فلفل سیاه میتواند جایگزین مناسبی برای درمانهای مشکلات مربوط به چربی در بدن باشد. خاصیت فلفل سیاه در مهار سلولهای چربی، زمینه را برای ایجاد زنجیرهای از واکنشها که جلوی تشکیل چربی را میگیرند فراهم میکند.
فلفل سیاه، ادویهی بسیار مناسبی در رژیمهای غذایی کاهش وزن است زیرا یک قاشق چایخوری فلفل سیاه فقط 8 کالری دارد.
تسکین سرماخوردگی و سرفه
فلفل سیاه سالهاست که در طب سنتی چینی کاربرد دارد. فلفل سیاه میتواند جریانات ترشحات بدن را افزایش بدهد. خواص فلفل سیاه در ترکیب با عسل تقویت میشود و داروی موثری برای رفع سرفه است.
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را با دو قاشق چایخوری عسل در یک فنجان با هم مخلوط کنید، در فنجان آب جوش بریزید، روی آن را بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دم بکشد. میتوانید مخلوط را صاف کنید و بنوشید. این کار را سه بار در روز انجام دهید تا گرفتگی بینی و سینوسهایتان برطرف شود. فلفل میتواند علائم آسم را نیز تخفیف بدهد. مطالعهای که روی بیماران مبتلا به آسم انجام شد نشان داد فلفل سیاه توانسته بود علائم آسم را تسکین بدهد. فلفل سیاه، سیستم تنفسی را پاکسازی کرده و سرفهها را کاهش میدهد.
مبارزه با عفونت
خاصیت ضد باکتری فلفل سیاه که به پیپرین موجود در آن برمیگردد، اثرات کرم کُشی دارد، یعنی میتواند حشرات خطرناک را در مرحلهی لارو از زندگیشان هدف بگیرد و از عفونت و انتشار بیماری جلوگیری کند.
خاصیت آنتی اکسیدانی
فلفل سیاه یک آنتی اکسیدان قوی نیز هست و میتواند با بیماریهای ناشی از فعالیت رادیکالهای آزاد بجنگد و ایمنی بدن را تقویت کند. در مطالعهای در هند، برای درمان موشهایی که تحت استرس اکسیداتیو شدید بودند از فلفل سیاه استفاده شد و نتیجه این بود که وضعیت عمومیشان خیلی بهتر شده بود.
فلفل سیاه دارای بیشترین تراکم آنتی اکسیدانها در میان تمام مواد غذایی است که دانشمندان آنها را آنالیز کردهاند. فلفل سیاه دارای محتوای فنولیک بسیار زیادی نیز هست و این میزان آنتی اکسیدان در فلفل سیاه، علت خواص بیشمار آن برای سلامتی است.
پیپرین موجود در فلفل سیاه، دسترسی زیستی به مواد مغذی در انواع غذاها و مکملها را افزایش میدهد. ضمنا خوب است بدانید هر چه طعم و تندی فلفل سیاه قویتر باشد، پیپرین موجود در آن نیز بیشتر است.
تقویت سلامت دهان
فلفل سیاه به دلیل خاصیت ضد میکروبی که دارد میتواند دندان درد و سایر عفونتهای دهانی را تسکین بدهد. فلفل سیاه به دلیل داشتن ویژگیهای ضد التهابی میتواند التهاب لثهها را درمان کند. شما میتوانید از ترکیب فلفل سیاه و نمک برای تسکین مشکلات لثههایتان استفاده کنید، کافیست مقدار مساوی نمک و فلفل سیاه را در اندکی آب مخلوط کرده و آن را روی لثههایتان بمالید. برای دندان درد نیز میتوانید فلفل سیاه را با روغن میخک ترکیب کرده و آن را به دندانی که درد میکند بزنید.
تقویت سلامت مغز
فلفل سیاه برای سلامت مغز عالیست. پیپرین موجود در فلفل سیاه، آنزیمی را که تخریب کنندهی سروتونین است مهار میکند. این آنزیم علاوه بر تخریب سروتونین که یک هورمون آرامشبخش است، عملکرد هورمون ملاتونین را نیز بهم میزند. ملاتونین هورمونی است که چرخهی خواب و بیداری را تنظیم میکند.
پیپرین در پیشگیری از بیماری پارکینسون نیز نقش دارد. پیپرین میتواند آنزیم دیگری را که تولید دوپامین را کاهش میدهد مهار نماید. دوپامین نیز هورمون حال خوب بوده و معمولا میزان آن در افرادی که پارکینسون دارند کم است.
فلفل سیاه میتواند پیری مغز را به تاخیر بیندازد و به پیشگیری از آلزایمر کمک کند. فلفل سیاه با تقویت عملکرد عصبی در مغز، علائم صرع را نیز کاهش میدهد. فلفل سیاه از سلولهای عصبی محافظت کرده و از مرگ زودرس آنها پیشگیری میکند. مطالعهای نشان داده پیپرین فلفل سیاه میتواند تشکیل پلاک آمیلوئیدی در مغز را کاهش داده و از بیماری آلزایمر پیشگیری نماید.
کمک به درمان دیابت
دو آنتی اکسیدان بسیار مفید در فلفل سیاه میتوانند به تثبیت سطح قند خون کمک کنند. این آنتی اکسیدانها با کمک به درمان دیابت، قند خون را تنظیم میکنند. مطالعهای در سال 2013 نشان داد روغن فلفل سیاه میتواند دو آنزیمی را که نشاسته را به قند تبدیل میکنند و باعث تشدید علائم دیابت میشوند مهار نماید، اما خوردن فلفل سیاه میتواند جذب گلوکز را به تاخیر بیندازد.
پیپرین میتواند به عنوان یک عامل تقویت کننده در کنار متفورمین (داروی دیابت) باشد و از عوارض جانبی آن بکاهد، در نتیجه به تسکین علائم بیماری کمک مینماید.
کاهش چین و چروک پوست
آنتی اکسیدانهای موجود در فلفل سیاه با رادیکالهای آزادی که سبب علائم پیری میشوند و به پوست آسیب میزنند مبارزه میکند. فلفل سیاه، علائم پیری زودرس یعنی چین و چروکهای زیر و حتی لکههای تیره را کاهش میدهد. شما میتوانید فلفل سیاه را به رژیم غذایی روزانهی خود اضافه کنید تا اثرش را روی پوست خود ببینید. یا اینکه میتوانید یک قاشق چایخوری فلفل سیاه را با همین اندازه عسل یا زردچوبه ترکیب کرده و کمی آب به آن اضافه کنید و ماسک به دست آمده را روزی دو بار روی صورتتان بگذارید.
لایه برداری پوست
میتوانید از فلفل سیاه برای لایه برداری پوستتان و زدودن سلولهای مردهی پوست استفاده کنید. مقداری فلفل سیاه را خرد کنید و اسکراب درست کنید. میتوانید یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده و یک قاشق چایخوری ماست را با هم ترکیب کنید و آن را به صورتتان بزنید و بعد از 20 دقیقه بشویید.
این ماسک صورت کمکتان میکند پوستتان را لایه براداری کرده و آن را صاف و درخشان کنید. فلفل سیاه به بهبود گردش خون و تامین اکسیژن و مواد مغذی بیشتر برای پوست کمک میکند و خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی آن از بروز آکنه پیشگیری میکند.
درمان لک و پیس
لک و پیس عارضهای است که باعث میشود پوست در برخی از قسمتها رنگدانههای خود را از دست بدهد. وقتی پوست شما رنگدانههای طبیعیاش را از دست میدهد، سفید میشود. برای این عارضهی پوستی، درمانهای گوناگونی وجود دارد اما اکثر آنها شامل استفاده از مواد شیمیایی قوی میشوند. طبق یافتههای علمی، پیپرین موجود در فلفل سیاه میتواند جایگزین طبیعی و بیضرری برای داروهای شیمیایی باشد.
کمک به درمان شوره سر
اگر دچار شوره سر هستید، فلفل سیاه بهترین درمان است. یک قاشق چایخوری فلفل سیاه خرد شده را به یک کاسه کشک اضافه کرده و به پوست سرتان بزنید، اجازه دهید سی دقیقه بماند و سپس با آب بشویید. آن روز از شامپو استفاده کنید. میتوانید روز بعد به موهایتان شامپو بزنید. یادتان باشد در استفاده از فلفل سیاه زیاده روی نکنید زیرا ممکن است پوست سرتان را بسوزاند و احساس ناراحتی ایجاد نماید.
رویش مجدد مو
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را همین اندازه عسل ترکیب کنید و به پوست سرتان بزنید. این کار باعث تقویت ریشههای مو شده و حتی میتواند جلوی ریزش مو ر بگیرد.
فلفل سیاه باید در حد اعتدال مصرف شود زیرا تنها یک نوع ادویه است نه غذا. فلفل سیاه در ترکیب با موادی چون زردچوبه، شنبلیله، دارچین و زیره سبز، یک فرمولاسیون بسیار عالیست. در یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه، 15.9 کالری، 4.1 گرم کربوهیدرات و صفر گرم چربی و کلسترول وجود دارد.
فلفل سیاه دارای ویتامین C، کلسیم، آهن و پروتئین نیز میباشد. استفاده از فلفل سیاه در رژیم غذایی کار سادهای است اما پیشنهادهایی نیز برایتان داریم که بیشتر از فلفل سیاه در رژیم غذایی خود بهره ببرید.
چگونه از فلفل سیاه در پخت و پز استفاده کنید؟
. از مقدار بیشتری فلفل سیاه استفاده کنید. فلفل سیاه طعم غذا را تقویت میکند. اگر عادت به استفاده از فلفل سیاه ندارید اول با ترکیبی از فلفل سیاه و کمی نمک شروع کنید و کم کم نمک را کنار بگذارید و از فلفل سیاه بیشتری استفاده کنید.
چای فلفل سیاه
. دو فنجان آب
. یک قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه پودر شده
. یک قاشق غذاخوری عسل
. یک قاشق چایخوری آبلیمو
. یک قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده
آب را به جوش بیاورید، سایر مواد را به آن اضافه کنید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پنج دقیقه دم بکشد. دمنوشتان را صاف کرده و گرم بنوشید.
آیا فلفل سیاه عوارض جانبی هم دارد؟
. قرمزی چشمها
اگر فلفل سیاه وارد چشمتان شود میتواند خارش و قرمزی ایجاد کند.
. مشکلات طی بارداری و شیردهی
استفاده از فلفل سیاه طی بارداری و شیردهی مشکلی ایجاد نمیکند اما مقدار زیاد آن ممکن است عوارض داشته باشد. در زنان باردار، مصرف زیاد فلفل سیاه میتواند سبب سقط جنین شود. در مورد دوران شیردهی نیز هنوز عوارض مصرف فلفل سیاه مشخص نیست. پس بهتر است در مصرف فلفل سیاه حد اعتدال را رعایت کنید.
آیا فلفل سیاه برای کلیهها ضرر دارد؟
دانهی فلفل حاوی اگزالات است که میتواند در افراد مستعد سنگ کلیه، ایجاد سنگ کلیه نماید. از این رو اگر دچار مشکلات کلیوی هستید، کمتر فلفل سیاه مصرف کنید و از پزشکتان نیز در این مورد راهنمایی بخواهید.
در روز چقدر فلفل سیاه میتوانم مصرف کنم؟
در مورد دوز مصرفی فلفل سیاه اطلاعات کافی در اختیار نداریم. میتوانید از پزشک یا متخصص تغذیه در مورد مقدار مصرف فلفل سیاه راهنمایی بخواهید.
فواید مصرف فلفل سیاه در صبح چیست؟
در مورد مصرف فلفل سیاه با معده خالی، اطلاعات مشخصی وجود ندارد و مطالعهای صورت نگرفته است.
فواید فلفل سیاه برای پوست و مو و سلامتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: