خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mahta.ra

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
17/8/19
ارسال ها
461
امتیاز واکنش
2,076
امتیاز
178
زمان حضور
20 روز 3 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیر و پیاز خواص زیادی دارند و همواره مصرف آن‌ها توصیه شده است. ما در این مقاله تاثیر مصرف سیر و پیاز در کاهش خطر ابتلا به سرطان را بررسی خواهیم کرد.

بر اساس نتایج مطالعات جدید که در دانشگاه بوفالو و پورتوریکو انجام گرفته است، مصرف روزانه سیر و پیاز، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. این تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف سیر و پیاز می‌توانند خاصیت ضد سرطانی داشته باشند.



سس سوفریتو یک چاشنی غذایی بوده که مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن سیر و پیاز هستند و در پورتوریکو بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همین خاطر زنان ساکن در این منطقه در ایمنی بیشتری قرار دارند. بر اساس اعلام محققان، مصرف مکرر این سس بدین معنا است که زنان ساکن در پورتوریکو معمولا مقادیر بیشتری سیر و پیاز نسبت به سایر زنان ساکن در مناطق مختلف دنیا، مصرف می‌کنند. نکته قابل توجه این است که میزان افراد مبتلا به سرطان در این منطقه بسیار کمتر از سایر نقاط دنیا است.

به طور کلی، مطالعات نشان داده‌اند زنانی که روزانه سیر و پیاز مصرف می‌کنند، 67 درصد کمتر از سایر زنان به این بیماری دچار می‌شوند و این میزان بسیار چشم‌گیر است. محققان دلیل این مسئله را برخی از ترکیبات موجود در سیر و پیاز همانند ارگانوسولفور و فلاونول‌ها می‌دانند
.


مصرف روزانه سیر و پیاز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: MacTavish
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا