خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/4/19
ارسال ها
5,684
امتیاز واکنش
25,043
امتیاز
473
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
انواع کیک ‌های گردویی با ماست؛ خوشمزه و مقوی


برترین‌ها: گردو یک ماده بسیار مغذی با طعم خوشمزه آجیلی است. این آجیل عالی سرشار از مواد مغذی همچون اسید‌های چرب امگا ۳، مس، منگنز، مولیبدن، فسفر، ویتامین E، B ۶ و فولیک اسید است وجود این ماده در کیک یک طعم خوب و آجیلی دوست داشتنی به آن اضافه می‌کند. با ما همراه باشید تا به شما چند کیکی که با گردو درست می‌شود را معرفی کنیم.


کیک ماست و گردو دسر یونانی خوشمزه

کیک ماست و گردو یک نوع kardiyopita یا کیک دسر یونانی است که در آن از گردو استفاده شده و روی آن با شربت شیرین پوشانده شده است. نام این کیک از دو کلمه کاریدیا به معنای گردو و پیتا به معنای پای است. چندین نوع مختلف از این خوراکی با مواد تشکیل دهنده منحصربفرد وجود دارد که گردو و شربت در همه آن‌ها استفاده می‌شود.

کیک ماست و گردو یکی از آن کیک‌های خوشمزه یونانی است که به شکل سنتی در شربت خیسانده می‌شوند. این کیک‌ها بسیار نرم و شیرین هستند و به سرعت در دهان آب می‌شوند. ما در اینجا سعی کردیم کیک ماست و گردو را به صورتی متنوع و برای سلیقه‌های مختلف ارائه کنیم. شما می‌توانید به دلخواه خودتان تغییراتی در آن ایجاد کنید و کیک ماست و گردوی خودتان را داشته باشید.


کیک ماست و گردو با سس باتر اسکاچ



همانطور که قبلا گفته شد کیک کاردیوپیتا یک نوع کیک گردویی خیسانده در شربت است در اینجا هم یک کیک تخته‌ای ماست و گردو داریم که مقداری سس باتراسکاچ روی آن ریخته می‌شود.. این کیک اسفنجی، پف، آجیلی و لطیف است. مواد میانی ماستی هم غلیظ و ترش است بدون اینکه شیرینی زیادی داشته باشد. سس باتراسکاچ یکی از سس‌های خوشمزه در شیرینی پزی است که دستورالعملی ساده هم دارد. وجود این سس به مثابه شربت کیک است و طعم آن را کامل می‌کند.

مواد لازم کیک

  • کره: ۷۵ گرم
  • روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری (۲۵ میلی لیتر)
  • شکر قهوه‌ای روشن: ۳/۴ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • نخم مرغ: ۲ عدد
  • گردو: ۱۰۰ گرم، پودر شده (۱۰۰ گرم)
  • ماست چکیده: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • ادویه کیک: ۱/۲ قاشق چایخوری (مخلوط دارچین، جوز، میخک، هل، تخم گشنیز)
مواد میانی و رویه

  • خامه پرچرب: ۳/۴ پیمانه (۲۰۰ میلی لیتر)
  • ماست چکیده: ۵ تا ۶ قاشق سرپر
  • شکر آیسینگ: ۱ پیمانه (۱۲۵ گرم)
سس باتراسکاچ

  • کره: ۶۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری)
  • شکر قهوه‌ای تیره: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • خامه پرچرب: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ میلی لیتر)
  • ماست چکیده: ۴ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم)
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک دریا
  • شربت شکری
  • پودر شکر: ۲/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)
  • آب: ۱ پیمانه (۲۵۰ کیلی لینر)


طرز تهیه


۱. فر را با حرات ۱۸۰ درجه درجه سلسیوس روشن کنید. قالب کیک را با اسپری روغن چرب کنید.
۲. گردو‌ها را در غذاساز پودر کنید تا مثل خرده نان ریز شوند. حواستان باشد زیاد آن‌ها را ریز نکنید، چون روغن آن‌ها جدا می‌شود و در نهایت خمیر گردو خواهید داشت. گردوها، آرد، جوش شیرین، نمک، ادویه‌ها و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

۳. سفیده‌های تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا پف کند و بالا بیاید، آنقدر که از ظرف بیرون نریزد. آن‌ها را کنار بگذارید. کره، شکر و روغن را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بزنید تا کم رنگ و پف شود. زرده تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بهم بزنید تا ترکیب شوند. ماست را افزوده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. مخلوط آرد را افزوده و روی سرعت پایین بهم بزنید فقط در حدی که ترکیب شوند.

۴. یک قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید تا شل شود. به ارامی باقیمانده سفیده تخم مرغ را مخلوط کنید. خمیر را بین قالب‌ها تقسیم کنید و صاف کنید. آن را در وسط فر به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا روی کیک فنری شود و وقتی سیخ چوبی داخل آن فرو می‌کنیم، تمیز بیرون بیاید. کیک‌ها را روی توری خنک کننده بگذارید تا خنک شود.

۵. موقعی که کیک در حال پختن است، شکر و آب را داخل قابلمه بریزید. بگذارید بجوشند سپس به آرامی بهم بزنید تا شربت به آرامی کاهش حجم پیدا کنید و به ۱۵ تا ۲۰ میلی لیتر برسد. یک کمی از شربت را روی کیک‌ها برس بزنید. فقط در حدی که سطح آن مرطوب شود.

۶. برای درست کردن سس باتراسکاچ، کره را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت پایین ذوب کنید. همه شکر را ریخته و به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید تا شکر ذوب شود. خامه و ماست را اضافه کنید و روی حرارت پایین به مدت ۵ دقیقه بهم بزنید. سس را داخل پارچ اندازه‌گیری بریزید و کمی خنک کنید. وانیل و نمک را اضافه کنید و بهم بزنید. آن را مزه کنید و نمک و وانیل را فقط در صورت نیاز اضافه کنید. باقیمانده سس را داخل یخچال نگهداری در ظرفی دردار به مدت نهایتا ۲ هفته نگهداری کنید.

۷. برای درست کردن مواد میانی، خامه پرچرب و پودر شکر را مخلوط کنید تا حسابی پف کند. به آرامی ماست سرد را داخل خامه بریزید. آن را با ماست بدون چربی جایگزین نکنید، چون مواد میانی شل می‌شوند.

۸. مقداری از باتراسکاچ را روی لایه زیری کیک ریخته و پخش کنید. روی آن مقداری مواد میانی (و مقدار بیشتری سس در صورت دلخواه) بریزید و این کار را در مورد لایه دوم انجام دهید. سس را روی کیک بریزید و با گردو تزئین کنید. کیک را داخل یخچال نگهداری کنید و بهتر است ظرف دو روز مصرف شود.


کیک ماست گردو قهوه سیب



این یکی ظاهرا اسمی طولانی دارد، اما ترکیبی از همه چیز‌های خوب است. سیب که باشد کیک حتما خوشمزه و شیرین است و وقتی هم قهوه باشد، طعم آن عالی می‌شود. این کیک در کمتر از ۱ ساعت آماده می‌شود و هیچ نیازی به تزئین خامه و داشتن مهارت‌های مربوط به آن ندارد یعنی همان چیزی که خیلی از ما‌ها را به وحشت می‌اندازد.

نوع سیبی که انتخاب می‌کنید بستگی به سلیقه شما دارد و چیز‌هایی که در یخچالتان وجود دارد. اگر از ترکیبی از سیب‌ها استفاده کنید، ظاهر آن زیباتر هم خواهد شد. سیب سرخ، سبز و زرد که با هم یک هارمونی زیبایی را با رنگ تیره کیک ایجاد می‌کنند. البته نوع سیب در میزان شیرینی آن هم تاثیر دارد و باعث ترش یا شیرین شدن آن خواهد شد.

در مورد شکل سیب هم شما هر شکلی را که دوست دارید می‌توانید انتخاب کنید، اما در اینجا برای اینکه دیده شود، روش ورقه کردن انتخاب شده تا طرحی زیباتری روی کیک داشته باشد. برای انجام این کار، سیب را به چهار تکه ببرید سپس چهار تکه را خیلی نازک برش زده و روی کیک بگذارید. برش‌های سیب را به صورت نامنظم روی کیک بچینید. قرار گرفتن برش‌ها در جهت‌های مختلف باعث می‌شود ظاهر آن در همه جهت‌ها هماهنگ و زیبا به نظر برسد.



مواد لازم

  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • آرد گندم کامل: ۱ پیمانه
  • جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • جوز: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه‌ای: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • شربت افرا یا عسل: ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • ماست چکیده: ۱ پیمانه
  • سیب هسته گرفته: ۱ عدد کوچک
مواد رویه کیک

  • شکر قهوه‌ای روشن: ۱/۲ پیمانه
  • آرد سفید: ۱/۲ پیمانه
  • دارچین: کمی
  • دارچین: کمی (کمتر از ۱/۸ قاشق چایخوری)
  • گردوی خرد شده: ۱/۴ پیمانه
  • کره: ۱/۴ پیمانه
  • سیب: ۴ عدد هسته گرفته و اسلایس شده

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید و یک ظرف گرد با قطر ۲۵ سانت را با کره چرب کنید.

۲. در کاسه‌ای کوچک، آردها، جوش شیرین، ۱ قاشق چایخوری دارچین، ۱/۲ قاشق چایخوری جوز و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

۳. در کاسه همزن یا کاسه‌ای با اندازه متوسط، ۱/۲ پیمانه کره و ۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای را با همزن آنقدر بزنید تا سبک و پف شود.

۴. تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار بعد از افزودن تخم مرغ، بهم بزنید.

۵. سرعت همزن را روی کم بگذارید و در فواصل ریختن آرد، شربت افرا (عسل)، و ماست چکیده را یکی در میان بریزید. در انتها هم وانیل را افزوده و بهم بزنید.

۶. سرعت همزن را روی حالت متوسط گذاشته و تا زمانی که مواد بطور کامل مخلوط شوند، بهم بزنید.



۷. سیب‌های نگینی شده را را ریخته و با لیسک یا قاشق چوبی بهم بزنید در حدی که سیب‌ها فقط با خمیر قاطی شوند. خمیر را داخل ظرف چرب شده بریزید. آن را با قاشق پهن و صاف کنید.

۸. ۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای، ۱/۲ آرد، گردو و دارچین را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید. دست‌تان را تمیز کنید تا کره سرد را داخل آن مخلوط کنید تا یک ترکیب خرده‌دار درست شود. آن را کنار بگذارید.

۹. ۱/۴ پیمانه سیب ورقه شده (سعی کنید که قطعات سیب کنار هم باشند) را روی کیک بگذارید و روی خمیر کمی به سمت پایین فشار دهید. این کار را برای بقیه سیب‌های ورقه شده انجام دهید، این کار را در جهات مختلف انجام دهید و فاصله بین شکاف‌هارا با سیب‌های دیگر پر کنید.

۱۰. مخلوط گردو و شکر را روی لایه بالایی کیک ریخته و به فر انتقال دهید.



۱۱. آن را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملا روی آن قهوه‌ای شود، انجام دهید.

۱۲. آن را از فر درآورید و روی توری شیرینی پزی بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند تا خنک شود.




کیک ماست و گردوی بدون گلوتن و وگان

کیک ماست و گردوی بدون گلوتن بدون شکر، بدون مواد لبنی و کاملا گیاهی است. این کیک شرینی‌اش را از شربت گیاهی دارد. شما می‌توانید شربت ذرت را جایگزین شربت افرای گران قیمت کنید و با ماست سویا به جای ماست لبنی، آن را کاملا گیاهی کنید. همچنین به جای کره هم از روغن نارگیل استفاده می‌شود.

در صورتی که ماست گیاهی دور و برتان نیست از ماست ساده محلی استفاده کنید. حتی می‌توانید خودتان در خانه ماست درست کنید. این کار بسیار اسان است. برای جایگزینی آرد بدون گلوتن، به جای آرد گندم، از ترکیب آرد گندم سیاه و گردوی خرد شده استفاده شده است.



مواد لازم

  • چیا: ۱ قاشق غذاخوری + ۳ قاشق غذاخوری آب
  • ماست غیر لبنی: ۱ پیمانه (یا ماست لبنی محلی)
  • شربت افرا یا ذرت: ۸ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن نارگیل: ۱/۴ پیمانه
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • گردو: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • آرد گندم سیاه: ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • سس کاراملی ارده
  • ارده: ۴ قاشق غذاخوری
  • شربت افرا یا ذرت: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه


۱. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سلسیوس روشن کنید و یک قالب با قطر ۱۸ سانت را کاغذ بگیرید.

۲. دانه‌های چیا را با آب مخلوط کرده و تخم چیا را درست کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند تا لعاب بدهد.

۳. همه مواد مرطوب را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و بهم بزنید تا یکدست شوند. حواستان باشد که همه مواد هم دمای محیط باشند تا از جامد شدن روغن نارگیل جلوگیری شود.

۴. ۱/۴ پیمانه گردو را کنار بگذارید. بقیه گردو‌ها را با آرد گندم سیاه و بیکینگ پودر داخل غذاساز بزنید و فقط در حد ترکیب شدن و چند ثانیه‌ای، آن‌ها را مخلوط کنید.

۵. مواد خشک را داخل مواد مرطوب بریزید تا یک خمیر غلیظ تشکیل شود. گردوی کنار گذاشته را داخل این خمیر می‌ریزیم و مواد را داخل قالب کمربندی می‌ریزیم. در صورت دلخواهاز مقداری گردو برای روی آن‌ها استفاده می‌کنیم.

۶. آن را در فر از پیش گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه برای فر کانوکشن و برای فر معمولی در مدتی طولانی‌تر بپزید. برای تست پخت کیک، یک خلال دندان را در آن فرو کنید اگر تمیز بیرون بیاید، یعنی کیک پخته است.

۷. برای درست کردن سس کاراملی، دو ماده تشکیل دهنده آن را داخل کاسه‌ای کوچک بریزید و ترکیب کنید. پس از خنک شدن کیک، روی آن بریزید.

منابع: nutriholist ،vegetarianventures ،supergoldenbakes


طرز تهیه انواع کیک ‌های گردویی

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • پوکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/4/19
ارسال ها
5,684
امتیاز واکنش
25,043
امتیاز
473
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه کیک گردویی بدون فر مرحله به مرحله


برترین ها - وحید محقق: کیک گردویی یکی از انواع کیک و دسر‌های خوشمزه‌ای است که می‌توان آن را به دو روش بدون فر و با فر تهیه کرد. کیک گردویی دارای بافتی اسفنجی است که از مواد اصلی آن می‌توان به تخم مرغ، شیر و ماست و گردو اشاره کرد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه کیک گردویی بدون استفاده از فر را به شما عزیزان آموزش دهیم. البته باید این موضوع را به یاد داشته باشید که استفاده از فر یا عدم استفاده از آن طعم لذیذ این کیک خوشمزه را خدشه دار نمی‌کند.

استفاده از گردو در این کیک باعث می‌شود که آن تبدیل به یک کیک پر از خاصیت برای سلامتی انسان می‌کند. از مهم‌ترین خواص گردو می‌توان به جوان سازی پوست صورت، مرطوب کننده طبیعی پوست، رفع سیاهی دور چشم، تقویت مو و افزایش رشد آن درمان شوره سر، تقویت حافظه و تمرکز، بهبود اختلالات عصبی، پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. خنثی سازی سموم بدن، تقویت استخوان‌ها و دندان ها، بهبود رشد کودکن، تامین انرژی بدن، کمک به کنترل فشار خون، کمک به باروری، کمک به کاهش وزن، کمک به درمان استرس و افسردگی و سلامت مو‌ها نیز از جمله خواص بی نظیر شیر است. در ادامه با آموزش طرز تهیه کیک گردویی بدون فر با شما همراه خواهیم بود.

مواد لازم:

  • گردوی کاملا خرد شده: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • شیر: نصف پیمانه
  • ماست: نصف پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
  • شکر: یک پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • آرد: ۲.۵ پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه:

۱- قابلمه‌ای از جنس روی را بروی شعله کم گاز بگذارید. سه پایه فلزی را درون آن قرار داده و درب آن را قرار دهید تا گرم شود. قابلمه‌ای انتخاب کنید که قالب مد نظرتان در آن جا شود.

۲- آرد را همراه با بکینگ پودر الک کنید.

۳- تخم مرغ‌ها و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و این کار را تا زمانی که رنگش روشن و حجمش چند برابر شود ادامه دهید.

۴- همزن را کند کنید و ماست و شیر را به مواد بیفزایید.

۵- سپس روغن، آرد و بینکینگ پودر الک شده را نیز به آن‌ها بیفزایید.

۶- فقط به اندازه‌ای که مواد با هم ترکیب شوند آن‌ها را هم بزنید.

۷- قالب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید. (می توانید از کاغذ روغنی نیز استفاده کنید)

۸- مایه کیکی که درست کردید را به اندازه یک ملاقه کف قالب بریزید.

۹- به مابقی مایه، گردو‌های خرد شده را بیفزایید.

۱۰- آن‌ها را آهسته با لیسک مخلوط کرده و مابقی مایه را اضافه کنید.

۱۱- قالب را روی سه پایه فلزی قرار دهید که داخل قابلمه است و داغ شده است.

۱۲- تقریبا بعد از پنجاه دقیقه کیک شما آماده است.

نکات:

  • آماده کردن مواد لازم و مایحتاج این کیک خوشمزه تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.
  • این کیک را می‌توانید به عنوان میان وعده و دسر میل کنید.


طرز تهیه انواع کیک ‌های گردویی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا