خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
16/8/19
ارسال ها
3,661
امتیاز واکنش
13,898
امتیاز
348
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع


یکی از بزرگتربن مشکلات انسان برای انجام سفرهای فضایی سوخت موتور فضا پیماهایی است که امروزه از آنها استفاده می شود.سوخت مصرفی در این گونه موتور ها ( نظیر موتور هواپیما ) در مقایسه با باری که جابه‌جا می‌کنند بسیار زیاد است و در نتیجه باعث افزایش هزینه‌ها و کاهش شدید بازه مسافتی آن‌ها می‌شود.چنین مشکلی باید تا قبل از ارسال انسان به مریخ حل شود و گرنه چنین سفرهای دور و درازی مطمئنا با مشکلاتی در حین سفر روبرو خواهند شد.


یکی از روش‌هایی که برای حل این مشکل پیشنهاد شده است استفاده از دستگاهی به نام رانشگر مایکروویو است. یکی از دانشمندان بریتانیایی به نام راجر شاویر توانست سال 2003 انجینی را با نام EmDrive طراحی کند که از همین متد در آن بهره گرفته شده است. در سال 2009 دانشمندان چینی نیز در تأیید تحقیقات شاویر چنین انجینی را تولید کردند، اما جامعه مهندسین چنین اختراعاتی را باور نداشتند چون عملا ساخت این دستگاه برخلاف یکی از مشهورترین قوانین فیزیک یعنی قانون بقای مومنتوم بود. این قانون در ساخت موتور جت کاربرد بسیاری دارد.


EmDrive engine

امروز برای بار سوم چنین دستگاهی تولید شده تا دنیا توجه بیشتری به این دستگاه و متد به کار گرفته‌شده در آن داشته باشد. تحقیق جدید توسط دانشمندان ناسا انجام گرفته و طی یک کنفرانس در هفته گذشته برای جامعه علمی رونمایی شد.

دستگاه رانشگر مایکروویو ناسا نام Cannae Drive به خود گرفته است. در این دستگاه (موتور) یک مگنترون وظیفه تولید مایکروویوهایی را در درون یک محفظه کاملا بسته و ضمیمه‌شده به دستگاه بر عهده دارد که با آزاد شدن آن باعث تولید رانش برای دستگاه می‌شود. در نتیجه هیچ نیازی به سوخت‌ نخواهد بود!

این مایکروویوها نیز به وسیله الکتریسیته که از طریق انرژی خورشیدی قابل‌تولید است، به راحتی تأمین خواهد شد. در تئوری وجود این دستگاه بدین معنی خواهد بود که علاوه بر عدم نیاز به سوخت، کارایی دستگاه تا ابد ادامه خواهد داشت، مگر اینکه مشکلی در سخت‌افزار موتور ایجاد شود!

دستگاه کنونی ناسا یک مدل کاملا اولیه و بسیار کوچک است، اما اگر نمونه‌های بزرگ‌تر آن تولید شود، سفرهای فضایی در کمترین زمان امکان‌پذیر خواهد شد؛ به عنوان مثال سفر به مریخ تنها چند هفته به طول خواهد انجامید!​


ناسا و ساخت موتوری که بدون نیاز به سوخت تا ابد کار می کند !

 
  • تشکر
Reactions: Parya_n، Shahin_79 و * رهــــــا *
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا