- عضویت
- 9/8/18
- ارسال ها
- 1,639
- امتیاز واکنش
- 12,858
- امتیاز
- 373
- سن
- 21
- محل سکونت
- Ahvaz
- زمان حضور
- 9 روز 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
پیوند قرنیه (Cornea transplantation)
در مواردی که بافت قرنیه یک فرد مبتلا به بیماری یا زخمی است، قرنیه اش را می توان توسط جراحی پیوند قرنیه با یک قرنیه سالم اهدایی جایگزین کرد. جراحان چشم بیان می کنند که دو نوع پیوند قرنیه وجود دارد. نوع اول(Penetrating Keratoplasty PK) نامیده می شود که یک روش سنتی است و پیوند به اندازه کل ضخامت قرنیه است. دومین مورد،(Keratoplasty Endothelial EK)یا پیوند لایه پشتی قرنیه است.
در موارد قرنیه ناسالم، بیمار مشکلات دیداری مانند تاری دید یا تشدید درخشندگی نور را تجربه می کند. پیوند می تواند این مشکلات بصری را حل کند. بنابراین یک بافت سالم قرنیه باید از یک بانک چشم به بیمارستان منتقل شود تا جراحی پیوند قرنیه انجام شود. متخصصان ادعا می کنند که بیماری های قرنیه یکی از مهمترین علل نابینایی در جهان است، همانند گلوکوم، دژنراسیون ماکولا و آب مروارید.
روش کراتوپلاستی نافذ
در طول PK (کراتوپلاستی نافذ )، جراح از یک ابزار برش برای برش کامل دایره ای ضخیم بر روی قرنیه بیماراستفاده می کند، اما امروزه یک روش ایمن تر و سریع تر برش با لیزر femtosecond وجود دارد. روش لیزر Femtosecond باعث بهبود سریعتر نیز می شود.
روش (Endothelial Keratoplasty EK)
در روش (Endothelial Keratoplasty EK) چشم پزشک یک برش کوچک ایجاد کرده و یک دیسک باریک از endothelium اهدا کننده را در قسمت پشتی قرنیه شما قرار می دهد و برش به مرور بهبود می یابد.
شما ممکن است بپرسید که چه کسی نیاز به پیوند قرنیه دارد؟
اگر قرنیه شما صدمه ببیند یا شفافیت خود را در اثر آسیب از دست داده است پس شما احتمالا مشکلات بصری مانند تورم، زخم های دردناک، تغییر شکل قرنیه و نقص بینایی دارید. پس از انجام آزمایشات، چشم پزشک ممکن است متوجه شود مشکل شما با لنزهای تماسی یا عینک حل نخواهد شد، بنابراین پیشنهاد می کند که پیوند قرنیه را انجام دهید.
ما برخی از شرایط را ذکر کرده ایم که می تواند به قرنیه شما آسیب برساند:
- عفونت ها می توانند باعث زخم قرنیه شما شوند ،مانند کراتیت قارچی
- اگر پلک های شما به سمت قرنیه شما رشد کنند، می توانند روی آن خراش ایجاد کنند
- برخی از شرایط مادرزادی
- کراتوکونوس (یک بیماری چشم است)
- شکل غیر معمول قرنیه
- برخی از عوارض جراحی لیزیک، اما به ندرت اتفاق می افتد
- سوزش قرنیه
- اگر قرنیه شما بیش از حد متورم شود
- اگر بیمار سابقه رد پیوند داشته باشد
- از کار افتادگی قرنیه
جراحی پیوند قرنیه ممکن است مانند همه ی جراحی های دیگر خطراتی داشته باشد. پس زدن پیوند مشکل رایج این جراحی است و زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی بدن شما بافت پیوندی را به عنوان یک بافت خارجی تشخیص می دهد و تلاش می کند تا از شر آن خلاص شود. برخی از علائم پس زدن پیوند قرنیه را ذکر می کنیم:
- احساس درد در چشم
- حساسیت بالا به نور
- قرمزی چشم
- ممکن است دچار دید مبهم (بینایی تار ) شوید
- عفونت چشم
- خونریزی چشم
- شبکیه شما ممکن است جدا شود
- افزایش فشار چشم ممکن است رخ دهد (گلوکوم)
اگر شما هر کدام از این علائم را داشته باشید، باید با چشم پزشک خود تماس بگیرید. او بعضی داروها را برای کمک به شما تجویز می کند تا پروسه پس زدن پیوند را متوقف می کند.
پیوند قرنیه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com