خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

SAEEDEH.T

مدیر بازنشسته رمان۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
21/4/19
ارسال ها
5,684
امتیاز واکنش
25,043
امتیاز
473
زمان حضور
82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
یو سی/ برای همه ما اتفاق افتاده است بعد از جویدن آدامس نعنایی، یک لیوان آب بخوریم و حس کنیم که آب بسیار خنک است. این یک جادو نیست، بلکه یک فرآیند علمی پشت آن وجود دارد.

جواب در پروتئینی به اسم TRPM8 نهفته است. این پروتئین که در سلول های عصبی ایجاد کننده حس سرما وجود دارد، مسئول انتقال یون ها از عرض غشا است. نکته جالبی که این پروتئین دارد، این است که فقط با دمای پایین فعال نمی شود؛ منتول، ماده ای است که در نعناع وجود دارد و می تواند باعث فعال شدن پروتئین TRPM8 شود.


این موضوع بدان معنا است که وقتی نعناع یا یک چیز حاوی آن می خوریم، پروتئین TRPM8 فعال شده و به اشتباه به مغز این پیام را می دهد که دما در دهان کم شده است.





چرا نعناع باعث ایجاد حس خنکی در دهان می شود؟

 
  • تشکر
Reactions: AeDaN
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا