- عضویت
- 21/4/19
- ارسال ها
- 5,684
- امتیاز واکنش
- 25,043
- امتیاز
- 473
- زمان حضور
- 82 روز 12 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
یو سی/ برای همه ما اتفاق افتاده است بعد از جویدن آدامس نعنایی، یک لیوان آب بخوریم و حس کنیم که آب بسیار خنک است. این یک جادو نیست، بلکه یک فرآیند علمی پشت آن وجود دارد.
جواب در پروتئینی به اسم TRPM8 نهفته است. این پروتئین که در سلول های عصبی ایجاد کننده حس سرما وجود دارد، مسئول انتقال یون ها از عرض غشا است. نکته جالبی که این پروتئین دارد، این است که فقط با دمای پایین فعال نمی شود؛ منتول، ماده ای است که در نعناع وجود دارد و می تواند باعث فعال شدن پروتئین TRPM8 شود.
این موضوع بدان معنا است که وقتی نعناع یا یک چیز حاوی آن می خوریم، پروتئین TRPM8 فعال شده و به اشتباه به مغز این پیام را می دهد که دما در دهان کم شده است.
جواب در پروتئینی به اسم TRPM8 نهفته است. این پروتئین که در سلول های عصبی ایجاد کننده حس سرما وجود دارد، مسئول انتقال یون ها از عرض غشا است. نکته جالبی که این پروتئین دارد، این است که فقط با دمای پایین فعال نمی شود؛ منتول، ماده ای است که در نعناع وجود دارد و می تواند باعث فعال شدن پروتئین TRPM8 شود.
این موضوع بدان معنا است که وقتی نعناع یا یک چیز حاوی آن می خوریم، پروتئین TRPM8 فعال شده و به اشتباه به مغز این پیام را می دهد که دما در دهان کم شده است.
چرا نعناع باعث ایجاد حس خنکی در دهان می شود؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com