خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

مرسانا

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/8/19
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
1,903
امتیاز
198
سن
22
محل سکونت
در کوچه پس کوچه های خیال
زمان حضور
1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
عسگری محمدیان در سال 1341 در ساری متولد شده است. او هنگامی که بیش از 14 سال نداشت، تمرینات کشتی را در شهر موطن خود زیر نظر رحیم تبریزی شروع کرد. وی ابتدا در سبک فرنگی به تمرین پرداخت و چهار سال بعد به عضویت تیم ملی کشتی فرنگی ایران درآمد و درمسابقات جهانی 1981 در دسته 52 کیلوگرم در اسلوا به صحنه رفت. در این مسابقات، او توان و تکنیک خود را به گونه‌ای قابل قبول عرضه کرد و اگر با اختلاف امتیازی ناچیز به برنده نشان نقره این مسابقات آتسومی میاهارا، نمی‌باخت، می‌توانست مکانی در سطوح بالا را صاحب شود. عسگری محمدیان دو سال در مسابقات قهرمانی ایران در این سبک شرکت کرد و صاحب یک نشان طلا هم شد؛ ولی از آن پس در سبک آزاد به تمرین و شرکت درمسابقات پرداخت. او در سال 1983 به عضویت تیم ملی ایران، که مربی آن رمضان خدر بود. درآمد و به مسابقات جهانی 1983 در کی‌یف اعزام شد. محمدیان در سال 1985 در مسابقات جهانی 1985 بوداپست، در زمانی که هفت ثانیه به پایان مسابقاه مانده بود. مغلوب حریف کوبایی‌اش به نام آلیاندر وپونترو شد و از دستیابی به نشان محروم شد.
در بازی‌های المپیک
عسگری محمدیان در دو دوره از بازی‌های المپیک، 1988 سئول و 1992 بارسلونا، در دسته‌های 57 و 62 کیلوگرم به نمایندگی ایران روی تشک رفت.حاصل کار او بسیار رضایت‌بخش بود؛ به طوری که در هر دو نوبت،‌از سکوی افتخار بالا رفت و به کسب دو نشان نقره نایل آمد. دریافت این نشان در نوع خود یگانه است؛ زیرا در بین سی و شش نشان‌آور کشورمان از بازی‌های المپیک، کسی که صاحب دو نشان نقره می‌باشد، غلامرضا تختی است؛ ولی او یک نشان طلا هم بر سـ*ـینه خود دارد؛ در حالی که محمدیان تنها دو نشان نقره را مالک است؛ دو نشانی که وضعیت او را در جدول نشان آوران یا صاحبان نشان نقره بازی‌ها متفاوت نموده است و می‌بینیم که بلافاصله پس از هشت صاحب نشان طلای المپیک، جای خود را در رده‌بندی باز کرده است.
بازی‌های سئول
عسگری محمدیان از دوبار حضور در بازی‌ها مجموعا 10 امتیاز کسب نموده است. او پس از دوازده سال که از آخرین کسب نشان المپیک برای ایران می‌گذشت. کشورمان را در سال 1988 صاحب نشان دیگری از المپیک کرد. در حقیقت این نشان نخستین نشان المپیک در دوران انقلاب اسلامی است.
محمدیان در پیکارهای دسته 57 کیلوگرم، با شرکت 25 کشتی‌گیر شرکت نمود. نخستین حریف او، باتول، کشتی‌گیر مغولی بود که در 2 دقیقه و 47 ثانیه با ضربه فنی از پای درآمد. در دور دوم، حریفی از کنیا به نام کیمانی، پس از 3 دقیقه و 8 ثانیه، پانزده امتیاز به عسگری داد و او هم از صحنه به در شد.
حریف دور سوم عسگری چنگ یونگ لیانگ از چین بود که زودتر از دو حریف قبلی، نتیجه را در 57 دقیقه واگذار کرد. در این مسابقه،‌عسگری محمدیان شانزده امتیاز از حریف گرفت! او در کشتی بعدی در مدت 4:27 دقیقه، از یک حریف قلدر کره‌ای به نام نوح کیونگک سانگ، مجموعا نوزده امتیازگرفت و با یک امتیازی که به حریف داد. در پایان او را با ضربه فنی از پای درآورد.
عسگری محمدیان، در دور بعدی پس از 6:19 دقیقه با یک امتیاز برتر در مقابل ایوانف، بلغاری برنده مسابقه شد و پس از یک دوره استراحت کشتی نهایی را مقابل سرگی بلاگازوف از شوروی برگزار کرد. تا این مرحله محمدیان مجموع پنج کشتی خود را در 17:58 دقیقه با پیروزی کامل برگزار کرده بود اما در مقابل بلاگازوف نتیجه را پنج یک واگذار نمود و از کسب نشان طلا بازماند.
رده‌بندی این دسته بدین قرار بود:
1-سرگی بلاگازوف(شوروی)
2-عسگری محمدیان
3-نوح کیونگ سانگ(کره)
4-احمداک(ترکیه)
5-والاتین ایوانف(بلغاری)
6-بلاتاگی(مجارستان)
پس از پایان مسابقه با سرگی بلاگازوف، محمدیان به احترام به کسوت و مقام والای حریف،‌او را در بـ*ـغل گرفت و تا بیرون از تشک کشتی او را بدرقه کرد و با این اقدام جوانمردانه خود تحسین تماشایان را برانگیخت.
تنها نشان ایران
نشان نقره عسگری محمدیان تنها نشان کاروان 27 نفره ورزشکاران ایران در بازی‌های سئول بود و با همین نشان ایران در رده‌بندی(غیررسمی) نشان ها چه از لحاظ مرغوبیت و چه در جمع نشان‌ها بین 159 کشور در رده سنی و ششم ایستاد.
محمدیان در بارسلون چه کرد؟
محمدیان در بارسلون در یک دسته بالاتر(دسته 62 کیلوگرم) پیکار نمود. او نظیر سئول، پنج دوره مسابقه داد و در دور ششم، به قید قرعه استراحت کرد تا به مسابقه نهایی راه یابد. در بارسلون قرعه بسیار با محمدیان یار بود و او در عین احتیاط امتیازهای لازم را از آنها گرفت. سه حریف دوره‌های اول تا سوم محمدیان را کشتی‌گیران از سوییس، یونان و لیتوانی تشکیل می‌دادند. او مارتین مولر را پنج بر یک، موستوپولوس را چهار بر صفر و ادوارد روکوفس را یازده برصفر مغلوب کرد و در دور چهارم با حریفی قدر روبه رو شد و چنانچه احتیاط لازم را به کار نمی‌بست از بخت دریافت نشان محروم می ماند؛ روسن واسیلیوف بلغاری در مقابل عسگری محمدیان چهار نمره داد و دو نمره گرفت. در دور بعد موسی الحان از استرالیا شش بر صفر مغلوب عسگری شد و به این ترتیب، محمدیان روانه برگزاری مسابقه نهایی گردید تا در مقابل سرگروه دیگر قرار گیرد. از گروه دیگر جان اسمیت، از ایالات متحده بالا آمده و رو در روی محمدیان ایستاد. عسگری محمدیان با دادن شش نمره، نشان طلا را به اسمیت داد و خودش نقره گرفت.
رده‌بندی پایانی دسته 62 کیلوگرم کشتی آزاد این بازی‌ها بدین شرح بود:
1-جان اسمیت(امریکا)
2-عسگری محمدیان
3-لازاروراینوسو(کوبا)
4-روسن واسیلیوف(ّلغارستان)
5-قاضی خان عزیزاف(شوروی)
6-موسی الحان(استرالیا)
با امتیازترین در بارسلون
در بارسلون هم عسگری محمدیان با امتیازترین ورزشکار ایرانی بود. در میان چهل ورزشکار ایرانی که در این بازی‌ها شرکت داشتند، یک نشان نقره و دو نشان برنز نصیب ایران شد که صاحبان آن عسگری محمدیان (نشان نقره) و برادران خادم ازغدی (نشان برنز )بودند.
در حقیقت رنگ نشان نقره محمدیان در رده‌بندی نهایی به ایران کمک زیادی کرد در سئول با نشان نقره او در رده هشتم جدول رده‌بندی کشتی آزاد قرار گرفتیم و در بارسلون به کمک نشان‌های برادران خادم در ترکیه ، بلغار، کانادا، آلمان و ژاپن جلو افتادیم و به رتبه ششم ارتقا پیدا کردیم و در جمع امتیازها(با 51 امتیاز) سوم شدیم.
در اینکه عسگری محمدیان در کسب سه نشان المپیک و جهانی، که تمام آنها نقره است. همواره از بخت مساعد و قرعه مناسب برخوردار بوده است، شکی نیست. او برای رسیدن به مسابقه نهایی برای کسب این سه نشان شاید در هر دوره تنها با یک حریف قدر روبه رو شده است که در پیکار نهایی بوده و مغلوب او شده است.
مجموعه نشان‌های نقره
عسگری محمدیان پس از موفقیت در بازی‌های المپیک سئول، در مسابقه‌های جهانی کشتی آزاد سال 1989 که درمارتینی سوییس ترتیب یافته بود. و نیز در بازی‌های المپیک بارسلون 1992، موفق به کسب سه نشان نقره در وزن سوم کشتی آزاد شد.
در بازی‌های آسیایی
همانند بازی‌های المپیک، عسگری محمدیان در دو بازی آسیایی در دهلی‌نو و سئول 1986 شرکت داشته و صاحب یک نشان طلا(1986) و یک نشان نقره(1982) شده است. او در دهلی‌نو در مسابقه نهایی در مقابل هیداکی تومی‌یاما ژاپنی مغلوب صحنه بود، اما در سئول با پیروزی نهایی درمقابل کونگ یونگ ایل مقام اول را کسب کرد. محمدیان در سئول و در دور اول مسابقه‌های رقیب ژاپنی خود را که این بار توشیو آساکارا بود، با امتیاز شکست داد و شکست دخلی را درمقابل قهرمان ژاپنی‌ها تلافی کرد.
عناوین و افتخارات عسگری محمدیان
بازی‌های المپیک
1988 سئول، کره نشان نقره(دسته 57 کیلوگرم)
1992 بارسلونا، اسپانیا نشان نقره(دسته 57 کیلوگرم)
مسابقات جهانی
1981اسلو، نروژ موفقیتی کسب نکرد (دسته 52 کیلوگرم فرنگی)
1989 نوشیدنی، سوئیس نشان نقره (دسته62 کیلوگرم)
1990 توکیو، ژاپن رتبه دهم (دسته 62 کیلوگرم)
بازی‌های آسیایی
1982 دهلی‌نو،‌هندوستان نشان نقره (دسته 57 کیلوگرم)
1986 سئول، کره نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)
قهرمانی آسیا
1982 دهلی‌نو، هندوستان نشان نقره (دسته 57 کیلوگرم-آزاد)
1983 تهران نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)

1989 اورانی،‌ژاپن نشان نقره (دسته 57 کیلوگرم)
مسابقه‌های بین‌المللی
1979 فرابیورگ، آلمان موفقیتی نداشت
1983 مینسک،‌شوروی نشان برنز(جام دوید)
1983 یامبول، بلغارستان موفقیتی نداشت(جام دانکولف)
1989 ولیکونتارنو، بلغارستان نشان برنز (جام مدوید)
1990 بوداپست، مجارستان نشان طلا(جام لاگا)
1990 پیونگ یانگ، خلق کره رتبه چهارم(دسته 62 کیلوگرم)
مسابقات ارتش‌های جهان
1982 کارکاس ، ونزوئلا نشان نقره
جام 22 بهمن
1362 تهران نشان طلا (دسته 57 کیلوگرم)
1363تهران نشان برنز(دسته 57 کیلوگرم)
1364تهران نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)
1365تهران نشان برنز(دسته 57 کیلوگرم)
1366اصفهان نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)
1367 ساری نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)
جام بین‌المللی تختی
1363 تهران نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم)
قهرمانی ایران
1359 بروجرد رتبه پنجم(دسته 57 کیلوگرم-فرنگی)
1360یزد نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم-فرنگی)
1363 سنندج نشان طلا (دسته 57 کیلوگرم)
1364تهران نشان طلا(دسته 57 کیلوگرم-آزاد)
1366مشهد نشان طلا (دسته 57 کیلوگرم-آزاد)
1367مشهد نشان طلا (دسته 57 کیلوگرم-آزاد)
1370ساری نشان طلا(دسته 62 کیلوگرم)


بیوگرافی عسکری محمدیان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا