خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگار 1373

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
  
عضویت
8/8/19
ارسال ها
1,681
امتیاز واکنش
15,273
امتیاز
323
محل سکونت
همدان
زمان حضور
62 روز 21 ساعت 12 دقیقه
نویسنده این موضوع

تحریریه معماری آرل​
معماران: Aether Architects
موقعیت : چین
گروه : Pavilion
متراژ: 520.0 m2
سال پروژه : 2019
این پاویون چند منظوره برای کارناوال Oct Phoenix Flower در سال 2019 طراحی شده که فضای داخلی سازه به عنوان محل برگزاری کنسرت، نمایش تئاتر و برای برگزاری رویدادهای خاص و در عین حال فضای خارجی با فرم معماری متفاوت به عنوان یک مکان تفریحی عمومی برای بازدیدکنندگان، برای صعود، نشستن، بازی و استراحت می باشد این سازه یک فضای چند منظوره است و مانند یک کوه و یا یک زمین طبیعی امکان تجسم و فعالیت آزادانه را به کاربران می دهد.


طراحی معماری این پروژه بر اساس دو تفکر اصلی شکل گرفته است: "هندسه میکرو اکولوژیکی" و "روابط چند بعدی، پدیده چند بعدی".
"هندسه میکرو اکولوژیکی" مفهوم فرایندی از تغییر شکل هندسی به فرم معماری نهایی بر پایه تکامل بر حسب تقاضای محیط زیست و رویدادها است. هندسه ساختمان، با استفاده از پوشش دو لایه برای ایجاد عایق درونی برای جلوگیری از خروج صدا و سوراخ های جانبی به منظور و جابجایی هوا صورت گرفته است و تکامل فرم معماری در این سازه با ایده هماهنگی با محیط زیست شکل گرفته است.


"روابط چند بعدی"مفهوم همجوشی و نفوذ را نشان می دهد در واقع این مفهوم را می رساند که معماری یک حجم صلب و خشک نیست بلکه فضایی استاتیک مبتنی بر ترکیبی همزمان از چند عنصر و چند تابع متفاوت است ترکیبی از معماری و محیط، همپوشانی از فعالیت های مختلف، همجوشی از حالت ها و رفتارهای مختلف و همبستگی بین انسان و طبیعت سبب ایجاد فرم معماری می گردند.



"پدیده چند بعدی" مفهومی است که معماری را به عنوان یک پدیده زیست محیطی در نظر می گیرد حوادثی که در واقعیت در یک زمان اتفاق می افتد و محاسبات درباره آنها دشوار و تا حدی بسیار غیرممکن است تعداد زیادی از همزمانی ها با ماهیتی پویا هدف زندگی روزمره را شامل می شود که هدف نهایی در معماری است.
ساختار پروژه علاوه بر تفکر در مورد عملكرد ساختمان، سعي در پيش بيني ارزش هاي مجازي معماري از فرآيندهای عملكردی دارد: آيا يك ساختمان استاتيك مي تواند روابط ديناميكي را ايجاد كند و ساختمان را بر اساس پدیده های پویا به نتيجه محيطي قطعی برساند؟
این پاویون از طریق روابط فضایی و ویژگی شفافیت ساختمان، با محتوای مختلف، رفتار استاتیک و پویا را همزمان منجر به همپوشانی یک رابـ*ـطه بصری با مناظر و رویدادهای می گردد. به این ترتیب، سعی شده تا پدیده ای اساسی از تعدادی نامحدود از توابع را در یک روز در نظر گرفته و امکان ارتباط جدیدی بین معماری و طبیعت را ایجاد نماید.





تحریریه معماری آرل
مترجم: غزاله عزالدین


کوه پیمایی هوایی ، طراحی پاویونی چندمنظوره در چین

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تشکر
Reactions: ASaLi_Nh8ay
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا