- امتیاز واکنش
- 1,903
- زمان حضور
- 1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
جردن هندرسون با ملیت کشور انگلیس، 29 سال (17 ژوئن 1990) سن دارد، قد او 182 سانتیمتر میباشد. جردن هندرسون به عنوان هافبک برای تیم خود بازی میکند و از پای راست خود به خوبی بهره میگیرد .
این بازیکن در حال حاضر با شماره 14 برای تیم فوتبال لیورپول و همچنین تیم ملی کشور خود یعنی انگلیس بازی میکند.
آخرین بازی جردن هندرسون برای تیم فوتبال لیورپول مقابل تیم برنلی میباشد. این بازی با نتیجه برنلی (0 - 3) لیورپول به پایان رسید. جردن هندرسون در این مسابقه 71 دقیقه بازی کرد.
فعالیت ورزشی
وی در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۰ نخستین بازی ملی خود را در مقابل تیم ملی فوتبال فرانسه انجام داد و با حضور در ۵ بازی ملی، در تاریخ ۲۴ ژوئن ۲۰۱۲ واپسین بازی ملیاش را در برابر تیم ملی فوتبال ایتالیا برگزار کرد. او هماکنون عضو لیورپول است. در سال ۲۰۱۴ او کاپیتان دوم لیورپول بود و بعد از رفتن استیون جرارد به لس آنجلس گلکسی، کاپیتان اول لیورپول شد.
جردن هندرسون که پس از جرارد بازوبند کاپیتانی قرمزها را به بازو میبندد، حالا قراردادش را با این باشگاه برای ۵ سال دیگر تمدید کرده تا تعهد خاطرش را ثابت کند.
جردن هندرسون پس از تمدید قرارداد در این رابـ*ـطه گفت:
” من خیلی خوشحالم که قرارداد جدید و طولانی مدت با باشگاه امضا کرده ام. واقعا خوشحالم. به نظر نمیرسد خیلی وقت باشد که من به لیورپول پیوستم، انگار همین دیروز بود که قرارداد امضا کردم ولی از آن موقع تا به حال اتفاقات بسیاری رخ داده است.
به نظرم مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده ام و روزهای خوبی را سپری کرده ام. هیچ جای دیگری در دنیا نیست که دوست داشته باشم آنجا فوتبال بازی کنم. میخواهم تا وقتی میتوانم در لیورپول باشم. خیلی خوشحالم که برای این مدت طولانی عضو این باشگاه هستم و امیدوارم که سالهای سال این مسیر ادامه پیدا کند.”
افتخارات ورزشی
Liverpool
Football League Cup: 2011–۱۲;runner-up: 2015–۱۶
FA Cup runner-up: 2011–۱۲
UEFA Europa League runner-up: 2015–۱۶
UEFA Champions League runner-up: 2017–۱۸
تیم ملی انگلیس
FIFA World Cup fourth place: 2018
فردی
Premier League Goal of the Month: September 2016
England U21 Player of the Year Award: 2012
Liverpool Young Player of the Year Award: 2011–۱۲
Sunderland Young Player of the Year Award: 2009–۱۰,۲۰۱۰–۱۱
عکس های اینستاگرامی بیوگرافی جوردن هندرسون
عکس های اینستاگرامی جوردن هندرسون و هسمرش
عکس های اینستاگرامی جوردن هندرسون و کلوپ
عکس های اینستاگرامی جوردن هندرسون
این بازیکن در حال حاضر با شماره 14 برای تیم فوتبال لیورپول و همچنین تیم ملی کشور خود یعنی انگلیس بازی میکند.
آخرین بازی جردن هندرسون برای تیم فوتبال لیورپول مقابل تیم برنلی میباشد. این بازی با نتیجه برنلی (0 - 3) لیورپول به پایان رسید. جردن هندرسون در این مسابقه 71 دقیقه بازی کرد.
فعالیت ورزشی
وی در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۰ نخستین بازی ملی خود را در مقابل تیم ملی فوتبال فرانسه انجام داد و با حضور در ۵ بازی ملی، در تاریخ ۲۴ ژوئن ۲۰۱۲ واپسین بازی ملیاش را در برابر تیم ملی فوتبال ایتالیا برگزار کرد. او هماکنون عضو لیورپول است. در سال ۲۰۱۴ او کاپیتان دوم لیورپول بود و بعد از رفتن استیون جرارد به لس آنجلس گلکسی، کاپیتان اول لیورپول شد.
جردن هندرسون که پس از جرارد بازوبند کاپیتانی قرمزها را به بازو میبندد، حالا قراردادش را با این باشگاه برای ۵ سال دیگر تمدید کرده تا تعهد خاطرش را ثابت کند.
جردن هندرسون پس از تمدید قرارداد در این رابـ*ـطه گفت:
” من خیلی خوشحالم که قرارداد جدید و طولانی مدت با باشگاه امضا کرده ام. واقعا خوشحالم. به نظر نمیرسد خیلی وقت باشد که من به لیورپول پیوستم، انگار همین دیروز بود که قرارداد امضا کردم ولی از آن موقع تا به حال اتفاقات بسیاری رخ داده است.
به نظرم مسیر پر فراز و نشیبی را طی کرده ام و روزهای خوبی را سپری کرده ام. هیچ جای دیگری در دنیا نیست که دوست داشته باشم آنجا فوتبال بازی کنم. میخواهم تا وقتی میتوانم در لیورپول باشم. خیلی خوشحالم که برای این مدت طولانی عضو این باشگاه هستم و امیدوارم که سالهای سال این مسیر ادامه پیدا کند.”
افتخارات ورزشی
Liverpool
Football League Cup: 2011–۱۲;runner-up: 2015–۱۶
FA Cup runner-up: 2011–۱۲
UEFA Europa League runner-up: 2015–۱۶
UEFA Champions League runner-up: 2017–۱۸
تیم ملی انگلیس
FIFA World Cup fourth place: 2018
فردی
Premier League Goal of the Month: September 2016
England U21 Player of the Year Award: 2012
Liverpool Young Player of the Year Award: 2011–۱۲
Sunderland Young Player of the Year Award: 2009–۱۰,۲۰۱۰–۱۱
عکس های اینستاگرامی بیوگرافی جوردن هندرسون
عکس های اینستاگرامی جوردن هندرسون و کلوپ
درباره جردن هندرسون
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: