خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

مرسانا

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,903
زمان حضور
1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
آدریان با ملیت کشور اسپانیا، 32 سال (3 ژانویه 1987) سن دارد، قد او 188 سانتی‌متر می‌باشد. آدریان به عنوان دروازه‌بان برای تیم خود بازی می‌کند و از پای راست خود به خوبی بهره می‌گیرد .

این بازیکن در حال حاضر با شماره 13 برای تیم فوتبال لیورپول بازی می‌کند.

آخرین بازی آدریان برای تیم فوتبال لیورپول مقابل تیم برنلی می‌باشد. این بازی با نتیجه برنلی (0 - 3) لیورپول به پایان رسید. آدریان در این مسابقه 90 دقیقه بازی کرد و 2 سیو داشت.
همان طور که انتظار می رفت، آدریان به عنوان ذخیره آلیسون به باشگاه لیورپول پیوست.
این دروازه بان اسپانیایی با قرمزها قرارداد امضا کرده است. گفتنی است پیش از این، مینیوله به باشگاه بروخه بلژیک پیوسته بود. آدریان 32ساله در جولای 2013 از رئال بتیس به وست هم رفت و 150 بازی برای چکش ها انجام داد. او در اول تابستان، با پایان قراردادش وست‌ هم را ترک کرده بود. آدریان در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت:

من واقعا خوشحالم که اینجا هستم و در این باشگاه بزرگ بازی خواهم کرد. من جاه طلب هستم و می خواهم در لیورپول افتخارات زیادی به دست آورم. تمام تلاشم را به کار می گیرم که در ترکیب تیم قرار بگیرم و به لیورپول کمک کنم. من اینجا آمده ام تا برای قهرمانی در تمامی رقابت ها بجنگم. رقابت های زیادی در پیش داریم و در همه میدان ها برای پیروزی خواهیم جنگید. منتظر اولین بازی ام در آنفیلد هستم.

درباره آدریان

آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا