خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

مرسانا

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
31/8/19
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
1,903
امتیاز
198
سن
22
محل سکونت
در کوچه پس کوچه های خیال
زمان حضور
1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
لاله صدیق (۱۳۵۵، تهران) یکی از زنان ورزشکار ایرانی و از قهرمانان اتومبیل‎رانی در ایران است.

نام : لاله صدیق

تاریخ تولد : ۱۳۵۵

محل تولد : تهران

ملیت : ایرانی

معروف به : شوماخر کوچولو




لاله صدیق (۱۳۵۵، تهران) یکی از زنان ورزشکار ایرانی و از قهرمانان اتومبیل‎رانی در ایران است. وی در ایران به «شوماخر کوچولو» معروف است. او نخستین زن در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است در یکی رشته‎های ورزشی (اتومبیل‎رانی) به رقابت با مردان پرداخته است. لاله صدیق در مسابقات اسب‎دوانی نیز شرکت کرده است و طی سال‌های ۱۳۷۸ تا ۱۳۷۹ موفق به کسب مقام‌های اول تا چهارم بانوان شده است.



رتبه در منطقه و جهان

لاله صدیق در رشته اتومبیل‎رانی در میان زنان نفر اول خاورمیانه و نفر سوم دنیا است.



زندگی‎

لاله صدیق متولد سال ۱۳۵۵ در تهران و نخستین فرزند یک خانواده ۶ نفری است. او هم اکنون ساکن تهران و دانشجوی دکتری مهندسی محصول است. وی سابقه تدریس در دانشگاه آزاد اسلامی را نیز در کارنامه خود دارد.او از ۱۳ سالگی به تمرین رانندگی می‌پرداخت و به تماشای مسابقات رانندگی می‌رفت. وی در این رابـ*ـطه می‌گوید:

«حتی سال‌های دبیرستان هم روزهای پنج‎شنبه با ماشین می‌رفتم مدرسه. بعدا که گواهی‎نامه گرفتم می‌رفتم پیست و مسابقات را نگاه می‌کردم. گاهی بعد از پایان مسابقه آقایان از مسئولان می‌خواستم اجازه دهند من با ماشینم در پیست فقط دور بزنم.»

او کار حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۷۶ آغاز کرد، هنگامی که برای نخستین بار زمزمه‌های برگزاری مسابقات رالی در ایران به گوش می‌رسید. او در مسابقات کارتینگ نیز تجاربی دارد، و یک‎بار حین مسابقه کارتینگ تصادف کرد و از ناحیه سر و ستون مهره دچار آسیب‎دیدگی شدید شد.



فیلم سینمایی جنجالی «لاله»

زندگی لاله صدیق موضوع فیلمنامه فیلم سینمایی جنجالی «لاله» قرار گرفته است. ساخت این فیلم طی چند سال گذشته با حاشیه‎های بسیاری برای دولت محمود احمدی‎نژاد (رئیس جمهور ایران)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همراه بوده است. این فیلم هم اکنون،مراحل تولید را پشت سر می‎گذراند.



فیلم اتومبیل‎ران دختر

در سال ۲۰۰۸ داریوش بازرگان برای کارگردانی فیلمی به نام Girl racer برای برنامه This world کانال دو بی بی سی به ایران آمد. این فیلم مستندی از زندگی لاله صدیق به عنوان یک زن اتومبیل ران ایرانی بود. او در این فیلم به بررسی چالش‌ها و موانع زنان ایرانی برای شرکت در اینگونه مسابقات پرداخت. کارگردان ضمن به تصویر کشیدن مشکلات لاله صدیق برای کسب جواز مسابقه با مردان او را با آنجلینا جولی مقایسه کرده‌است.



ادعای تقلب در مسابقات

پس از پنجمین مسابقه سرعت قهرمانی کشور در پیست استادیوم آزادی وقتی که صدیق بدون بازرسی خودرواش محل مسابقه را ترک میکند کارشناسان با مراجعه به پارکینگ خصوصی او با دو اتومبیل مشابه اما با موتورهای متفاوت روبرو میشوند. صدیق متهم میشود که در مسابقات تقلب کرده است و سر انجام به یک سال محرومیت از مسابقات محکوم میشود.



مصاحبه

لاله تو به عنوان "شوماخر ایران" لقب گرفته ای. چه احساسی داری از اینکه توانسته ای به این مرحله برسی؟ این اسمی است که برخی از دوستان به مزاح به من لقب داده اند، من ترجیح می دادم به من بگویند لاله ایران و نگویند شوماخر ایران. چون فکر می کنم کاری که من انجام دادم که برای اولین بار توانستم در مسابقات سرعت با آقایان شرکت کنم، بهتر بود اسم خودم را مطرح می کردند تا اینکه اسم یک راننده ای که ایرانی نیست مطرح شود. از اینکه توانسته ام این موفقیت ها را به دست بیاورم خوشحالم اما این مشکلاتی که برای من پیش آمده را ناشی از تنگ نظری یک عده می دانم و فکر می کنم که پیشرفت کرده ام که این تنگ نظری ها نسبت به من بوجود آمده است. نسبت به این تنگ نظری ها حس منفی دارم اما از اینکه پیشرفت کرده ام و تعداد خانم ها در این رشته افزایش پیدا کرده اند خوشحالم چون من بخاطر همین مساله تا اینجا پیش آمده ام.

قدرت ریسک کردن تو چقدر است؟ تاکنون شده ریسک کرده باشی و بعد از آن پشیمان شده باشی؟ به نظر من مهارت در رانندگی فقط به خوش فکری، اعتماد به نفس و تصمیم گیری در کوتاه ترین زمان ممکن بستگی دارد و ارتباطی به جنسیت ندارد. کما اینکه می بینیم که تعداد خانم ها در پیست اتومبیلرانی درست است که کمتر از آقایان هستند اما واقعا با تکنیک های خوب و با توان پیش می روند و خیلی بهتر از آقایان رانندگی می کنند. برای موفقیت های بزرگ احتیاج است که آدم ریسک های متعارف کند. من اصولا از آنجا که به دنبال هیجان هستم، ریسک هم می کنم. در مسابقات اتومبیلرانی ریسک می کنم ولی معمولا در روال عادی زندگی سعی می کنم کمتر ریسک کنم چون نمی شود نتیجه یک ریسک را قطعا در نظر گرفت که مثبت است یا منفی است.

فکر می کنم بهتر است کمی به عقب برگردیم. به اینکه چند ساله بودی که رانندگی یاد گرفتی و وقتی برای اولین بار پشت ماشین نشستی فکر می کردی که به صورت حرفه ای رانندگی را دنبال کنی؟ من سیزده ساله بودم که رانندگی یاد گرفتم.به گزارش پارس ناز به نقل از پرشین استار، پدرم به من آموزش داد چون بچه انرژیکی بودم و دوست داشتم کارهای هیجان انگیز انجام دهم. وقتی که گواهینامه گرفتم کاملا رانندگی را بلد بودم. در ابتدای کار به رانندگی به عنوان کاری هیجان انگیز و برای تخلیه انرژی نگاه می کردم. هیچ وقت فکر نمی کردم بتوانم حرفه ای بشوم. اما وقتی کم کم در مسابقات شرکت کردم و رقابت کردم، کم کم مقام آوردن ها شروع شد و من موضوع را جدی تر گرفتم و به اینجا رسیدم.



برخی معتقدند که رانندگی خانم ها از آقایان بدتر است، این مساله را قبول داری؟ اصولا خانم ها مقداری ملاحظه کارتر هستند. یکسری ریسک هایی را کمتر قبول می کنند. اما نمی شود گفت که مهارت در رانندگی رابـ*ـطه مستقیم با جنسیت دارد. برخی از آقایان هم هستند که رانندگی آنها افتضاح است.

ماشین خودت چیست و ماشین مورد علاقه ات چیست؟ دوست دارم سوال دوم را اول پاسخ بدهم. ماشین مورد علاقه من "بوگاتی ویرون" است که البته سریع ترین ماشین شهری است که تاکنون ساخته شده است و چهارصد و هفت کیلومتر سرعت آن است. ماشین شهری من "هیوندای سوناتا" است و دوست دارم معمولا بین خانواده بنز یا بی.ام.و ماشین داشته باشم.

تصادفی داشته ای که خیلی خاطره بدی برایت به جا گذاشته باشد؟ نمی توانم بگویم به اندازه موهای سرم ولی به اندازه یک پنجم موهای سرم تصادف کرده ام. البته اکثر تصادف ها ناخوشایند هستند و هیچوقت کسی نمی تواند بگوید که از تصادف خاطره خوبی دارد.به گزارش پارس ناز به نقل از پرشین استار، اما تصادف هایی که منجر به صدمه جسمی می شوند، ناخوشایند تر از تصادف هایی هستند که صرفا خسارت مالی بر جای می گذارند. من یک بار در کنار پیست اتومبیلرانی ایستاده بودم و تماشاچی بودم ولی خیلی نزدیک به پیست ایستاده بودم. یکی از ماشین هایی که مسابقه می داد، از کنترل راننده خارج شد و با من برخورد کرد که منجر به شکستن گردنم شد و بدترین خاطره تصادفم بود.

از چیزی هم می ترسی؟ متاسفانه یا خوشبختانه چیزی به نام ترس در وجود من نیست و من تا حالا نترسیده ام.

سرعت چه حسی به تو می دهد؟ اگر راه باز باشد در حد متعارف سریع رانندگی می کنم چون عاشق سرعت هستم و وقتی سرعتم زیاد می شود یعنی سرعتم بیش از دویست و بیست یا دویست و چهل کیلومتر می شود، احساس می کنم که جوان تر می شوم و اکسیر جوانی در بدنم پیدا می شود و احساس می کنم به عقب برمی گردم و جوان تر می شوم.

تا حالا پیش آمده خودت پشت رل باشی که تصادف بدی برایت رخ داده باشد؟ بله. یک بار در شهر رانندگی می کردم و منجر به شکستن پایم شد. باعث این مساله اشتباه از جانب یک راننده مینی بـ*ـو*س بود که تصادف خیلی بدی بود.









بیوگرافی کامل لاله صدیق

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا