- عضویت
- 16/7/18
- ارسال ها
- 1,274
- امتیاز واکنش
- 34,299
- امتیاز
- 443
- زمان حضور
- 9 روز 5 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
خورشت ششانداز یکی از غذاهای محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل ششانداز هویج، ششانداز بادمجان و ... اینجا میتونین طرز تهیه ششانداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.
مواد لازم
طرز تهیه:
۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.
۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.
۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.
۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.
مواد لازم
- گردو: ۳۰۰ گرم
- بادمجان متوسط: ۵ عدد
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
- چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چایخوری
- گلپر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.
۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.
۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.
۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.
طرز تهیه خورشت ششانداز بادمجان، مرحلهبهمرحله
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com