- امتیاز واکنش
- 1,903
- زمان حضور
- 1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
میلاد زکی پور فوتبالیست + خانوادگی و بیوگرافی کامل
میلاد زکی پور متولد 2 آذر 1374 در شهر چالوس، بازیکن فوتبال است
فوتبالش را از تیم ریشه دار شموشک نوشهر آغاز کرد و حدود پنج سال در این تیم توپ زد، س از پنج سال حضور در شموشک به تهران آمد و به عضویت تیم داماش این شهر درآمد و بعد از آن برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی به تیم مقاومت پیوست میگوید
از تیم امید به تیم بزرگ سالان منصوریان
پس از حضور در نفت تهران زیر نظر آقایان عبدالله نژاد و کمیجانی به فوتبال پرداختم و با لطفی که آقای منصوریان به من داشتند پس از درخشش در تیم امید موفق به حضور در جمع بازیکنان بزرگسال این تیم شدم که این یک موفقیت بسیار خوب برایم تلقی می شد
حضور در استقلال تهران
او با قراردادی سه ساله از فصل 1395 تا فصل 1395 عنوان مداقع سمت چپ به استقلال پیوست
سوابق بازی
1998 – 2013 : شموشک نوشهر
2013 – 2015 : مقاومت تهران
2015 – 2016 : نفت تهران
2016 – 2016 : استقلال تهران
قد : 1,84 متر
ازدواح
میلاد زکی پور هنوز ازدواج نکرده و مجرد است
میلاد زکی پور متولد 2 آذر 1374 در شهر چالوس، بازیکن فوتبال است
فوتبالش را از تیم ریشه دار شموشک نوشهر آغاز کرد و حدود پنج سال در این تیم توپ زد، س از پنج سال حضور در شموشک به تهران آمد و به عضویت تیم داماش این شهر درآمد و بعد از آن برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی به تیم مقاومت پیوست میگوید
از تیم امید به تیم بزرگ سالان منصوریان
پس از حضور در نفت تهران زیر نظر آقایان عبدالله نژاد و کمیجانی به فوتبال پرداختم و با لطفی که آقای منصوریان به من داشتند پس از درخشش در تیم امید موفق به حضور در جمع بازیکنان بزرگسال این تیم شدم که این یک موفقیت بسیار خوب برایم تلقی می شد
حضور در استقلال تهران
او با قراردادی سه ساله از فصل 1395 تا فصل 1395 عنوان مداقع سمت چپ به استقلال پیوست
سوابق بازی
1998 – 2013 : شموشک نوشهر
2013 – 2015 : مقاومت تهران
2015 – 2016 : نفت تهران
2016 – 2016 : استقلال تهران
قد : 1,84 متر
ازدواح
میلاد زکی پور هنوز ازدواج نکرده و مجرد است
بیوگرافی میلاد زکیپور
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com