خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

مرسانا

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1,903
زمان حضور
1 روز 1 ساعت 42 دقیقه
نویسنده این موضوع
بیوگرافی محمد انصاری و همسرش + زندگی شخصی

محمد انصاری متولد 1 مهر 1370 در تهران، بازیکن فوتبال است

از درس طلبگی و بسیج مساجد به فوتبالیست سطح اول ایران رسید، ظاهر متفاوتی دارد و با اینکه پرورش یافته آکادمی استقلال است اما در پرسپولیس بازی می کند

در این مطلب بیوگرافی محمد انصاری را می خوانید

شروع با مدرسه فوتبال

ورزش را از مدرسه فوتبال , از سنین کودکی آغاز کرد

در نونهالی به عضویت تیم فجر سپاه تهران درآمد و از آنجا به تیم زیر 12 سال تیم ملی دعوت شد سپس در جوانان باشگاه مهر کارون و داماش گیلان نیز مدتی بازی کرد

ورود به استقلال و خروج

در سال 1387 به آکادمی جوانان باشگاه استقلال رفت

برای حضور در تیم بزرگسالان استقلال ابتدا با نظر منفی امیر قلعه نویی و سپس در کمال تعریف و تمجید پرویز مظلومی امکان عرض انـ*ـدام در استقلال را پیدا نکرد

به همین دلیل سال 91 به فجرسپاسی شیراز پیوست

عکس های محمد انصاری بازیکن پرسپولیس

قرارداد با پرسپولیس

از سال 91 تا 93 در تیم فجر سپاسی بازی کرد و از 93 تا 94 هم عضو باشگاه شهرداری تبریز بود، او در تیر ماه 94 بعنوان بازیکن تستی در تمرینات پرسپولیس شرکت کرد

بعد از یک هفته نظر مثبت برانکو و کادر فنی را جلب و با قرارداد دوساله عضو پرسپولیس شد و همان فصل اول، مرد اخلاق لیگ برتر انتخاب شد

تمدید قرارداد

او در فصل 97 قرارداد خود با پرسپولیس را برای سه سال دیگر تمدید کرد

عکس همسر محمد انصاری فوتبالیست

ازدواج

محمد انصاری بازیکن بااخلاق تیم پرسپولیس قبل ورود به این تیم در سال 94 ازدواج کرده و یک زن محجبه دارد، این زوج هنوز فرزندی ندارند

طرفدار آرسنال تا برزیل

آرسنالی که تیری آنر و پاتریک ویرا در آن بازی می‌ کردند را خیلی دوست داشتم، از بین تیم ملی‌ ها هم برزیل را دوست داشتم چرا که در پلی استیشن تیم قوی بود و با این تیم همه را می‌ بردم

علاقه به آلمان

لیگ آلمان را دوست دارم و علاقمندم که روزی در این لیگ بازی کنم. دوست دارم روزی در دورتموند و بایرن مونیخ بتوانم بازی کنم.

مدرسه فوتبال

محمد انصاری که از بسیجیان شناخته شده می باشد حالا یک مدرسه فوتبال به نام یکی از شهدای جنگ بنام شهید هادی تاسیس کرده و به بچه های شهدا فوتبال آموزش می دهد

آقای اخلاق

آقای فوتبالیست سالها در مدرسه و تئاتر شهر بعنوان بازیگر نیز تجربه حضور داشت، او بسیار جوان ساده و با ادب است که تمامی اطرافیانش از رفاقت با او لـ*ـذت می برند

از سینما تا معلمی

در اوقات فراغت کتاب می خوام و گاهی با همسرم به سینما می رویم، خواننده مورد علاقم احسان خواجه امیر است و به عدد چهل علاقمندم

اگر فوتبالیست نمی شدم حتما معلم بودم

بیوگرافی محمد انصاری

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا