- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهترین قابلمه برای آشپزی از نظر طب سنتی
از دیدگاه طب سنتی بهترین قابلمه برای آشپزی؛ قابلمههای از جنس شیشه (پیرکس) و استیل است. شیشه و استیل در برابر حرارت مقاومت زیادی دارند و کمترین واکنش را با ماده موجود در غذا میدهند. در ادامه رایجترین جنسهای قابلمه موجود در بازار کشور را بررسی میکنیم و معایب و مزایای پخت غذا در هریک را توضیح میدهیم.
۱. قابلمه تفلون
با وجود فراوان بودن و قیمت ارزان قابلمههای تفلون در بازار و نچسب بودن آنها که یکی از عوامل پرطرفدار استفاده از این جنس است، قابلمه تفلون به دلیل جدا شدن لایههای تفلون در حرارت زیاد از سطح آن، برای پخت غذا توصیه نمیشود.
لازم است بدانید، معمولا در تهیه ظروف تفلون به خصوص تفلونهای ارزان قیمت، از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین و مضر است. این ماده به مرور وارد غذا میشود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد. همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت میکند و کمخونی را به همراه میآورد، به ویژه اگر قابلمه دچار خراش و خوردگی شده باشد.
بنابراین اگر از قابلمه تفون برای پخت غذا استفاده میکنید، حتما از حرات ملایم اجاق استفاده کنید و وسایلی را به کار گیرید که مانع خراش قابلمه شود.
توجه: استفاده از قابلمههای تفلونی که بازسازی میشوند به هیچ عنوان توصیه نمیشود، زیرا بازسازی تفلون ایمنی چندانی ندارد. اکثرا از تفلون غیر استاندارد استفاده شده و مواد شیمیایی مضر و سرطانزای موجود در آنها به راحتی در اثر حرارت وارد غذا میشود.
از دیدگاه طب سنتی بهترین قابلمه برای آشپزی؛ قابلمههای از جنس شیشه (پیرکس) و استیل است. شیشه و استیل در برابر حرارت مقاومت زیادی دارند و کمترین واکنش را با ماده موجود در غذا میدهند. در ادامه رایجترین جنسهای قابلمه موجود در بازار کشور را بررسی میکنیم و معایب و مزایای پخت غذا در هریک را توضیح میدهیم.
۱. قابلمه تفلون
با وجود فراوان بودن و قیمت ارزان قابلمههای تفلون در بازار و نچسب بودن آنها که یکی از عوامل پرطرفدار استفاده از این جنس است، قابلمه تفلون به دلیل جدا شدن لایههای تفلون در حرارت زیاد از سطح آن، برای پخت غذا توصیه نمیشود.
لازم است بدانید، معمولا در تهیه ظروف تفلون به خصوص تفلونهای ارزان قیمت، از کادمیوم استفاده میشود که از فلزات سنگین و مضر است. این ماده به مرور وارد غذا میشود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش میدهد. همچنین در سنتز هموگلوبین دخالت میکند و کمخونی را به همراه میآورد، به ویژه اگر قابلمه دچار خراش و خوردگی شده باشد.
بنابراین اگر از قابلمه تفون برای پخت غذا استفاده میکنید، حتما از حرات ملایم اجاق استفاده کنید و وسایلی را به کار گیرید که مانع خراش قابلمه شود.
توجه: استفاده از قابلمههای تفلونی که بازسازی میشوند به هیچ عنوان توصیه نمیشود، زیرا بازسازی تفلون ایمنی چندانی ندارد. اکثرا از تفلون غیر استاندارد استفاده شده و مواد شیمیایی مضر و سرطانزای موجود در آنها به راحتی در اثر حرارت وارد غذا میشود.
بهترین قابلمه برای آشپزی از نظر طب سنتی چیست؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com