خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

MacTavish

مدیـر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
16/8/19
ارسال ها
3,661
امتیاز واکنش
13,898
امتیاز
348
زمان حضور
79 روز 12 ساعت 50 دقیقه
نویسنده این موضوع


یکی از مشکلات اساسی استفاده از انـ*ـدام مصنوعی برای بیماران، سختی استفاده و عادت کردن به آنهاست، اما حالا به لطف هوش مصنوعی قرار است روند استفاده از این اعضای پیچیده آسان‌تر شود.


زمانی که بیماران اولین بار از پروتزهای انـ*ـدام تحتانی مانند پاهای مصنوعی استفاده می‌کنند، راه رفتن به اطراف، دویدن، سرعت گرفتن و حتی عادت کردن به تحمل آنها بر روی بدن برایشان دشوار است. اما به نظر می‌رسد که محققان باور دارند که به لطف قابلیت‌های هوش مصنوعی می‌توان این پروتزها را به نحوی بهینه کرد که روند ریکاوری و بازیابی بیماران آسان‌تر و سریع‌تر انجام گیرد.

طبق تحقیقاتی که به تازگی در بخش IEEE Transactions بر روی ژورنال Cybernetics منتشر شده است و به گزارش VentureBeat، محققان دو دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی و دانشگاه کارولینای شمالی درباره سیستمی صحبت کرده‌اند که می‌تواند نوعی «یادگیری تقویتی» را در زمان استفاده از یک عضو مصنوعی پروتزی، مانند یک زانوی رباتی، اعمال کند.

در واقع چیزی که اینجا اتفاق می‌افتد این است که هوش مصنوعی تنظیم چندین جنبه‌ی مختلف استفاده از این عضو مصنوعی را بر عهده می‌گیرد، مانند اینکه مفصل چه مقدار سخت یا نرم باشد، گستره‌ی حرکت عمودی که پا به سمت جلو می‌تواند حرکت کند چه مقدار است و مواردی از این دست که با اعمال تنظیمات مختلف، می‌توانند به فردی که آنها را پوشیده است کمک کند که تجربه راحت‌تری داشته باشد.



در برخی از این آزمایش‌ها سیستم به لطف هوش مصنوعی موفق شده است که به بیمار کمک کند تا طبیعی‌تر راه برود و برای ۱۰ دقیقه بتواند به راحتی بر روی زمین صاف حرکت کند.

البته نکته منفی درباره این سیستم هوش مصنوعی این است که در وضعیت فعلی این سیستم نمی‌داند که تغییراتی که اعمال می‌کند و بهینه سازی‌های انجام شده، برای نتایج بهتر هستند. طبق گفته های یکی از نویسندگان این مقاله که استاد مهندسی پزشکی در هر دو دانشگاه مورد نظر محسوب می‌شود، خانم Helen Huang: :اگر شما بخواهید این سیستم را با پروتکل‌های کلینیکی سازگار کنید, قدم های بسیار بسیار زیادی لازم است که باید قبل از عملی شدن آن برداشته شود.”

او می‌گوید در حال حاضر این سیستم تنها نشان می‌دهد که انجام چنین چیزی ممکن است و به خودی خود، این موضوع بسیار هیجان‌انگیزی محسوب می‌شود.​


پروتزهای پا به لطف هوش مصنوعی به بیماران کمک ‌می‌کنند که سریع‌تر و بهتر راه بروند

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا