خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

رمان 98

  1. YeGaNeH

    آموزش خشک کردن گوجه سبز با 4 روش بازاری

    طرز خشک کردن گوجه سبز و تهیه آلوچه خانگی این روزها که گوجه سبز به وفور موجود است، فرصت را غنیمت شمرده و از آن برای تهیه آلوچه و دیگر خوردنی های خوشمزه استفاده کنید. طرز تهیه لواشک گوجه سبز را در بخش قبلی آموزش آشپزی گفتیم و حالا میخواهیم چند روش برای خشک کردن گوجه سبز و طرز تهیه آلوچه خانگی و...
  2. YeGaNeH

    بهترین برگ مو برای دلمه برگ انگور

    برای درست کردن یک دلمه خوشمزه و لذیذ علاوه برمواد میانی جنس برگ هم تاثیر زیادی در این موضوع خواهد داشت. بهترین برگ ها برای دلمه برگ مو دلمه‌های خوشمزه برگ انگور، نه تنها به مواد اصلی و طعم دلچسب آنها بستگی دارند، بلکه انتخاب برگ مناسب نیز در تهیه آنها نقش مهمی ایفا می‌کند. در این راستا، انتخاب...
  3. YeGaNeH

    راز ته نشین نشدن تخم شربتی و خاکشیر کافی شاپ ها

    شاید شماهم با ته نشین شدن خاکشیر و تخم شربتی مشکل داشته باشید ترفند هایی برای ته نشین نشدن آنها وجود دارد. روشی برای ته نشین نشدن تخم شربتی و خاکشیر شاید تا به حال در تهیه شربت خاکشیر و تخم شربتی با این مشکل مواجه شده باشید که دانه‌های خاکشیر در عرض چند ثانیه به ته شربت رسیده و مصرف کننده مجبور...
  4. YeGaNeH

    روش خشک کردن توت سفید بدون اینکه سیاه بشه

    خشک کردن توت سفید یکی از روش های سنتی برای نگهداری طولانی مدت توت سفید در خانه است که به طروق مختلفی انجام می شود. آموزش بهترین روش خشک کردن توت سفید در خانه خشک کردن توت سفید یکی از روش‌هایی است که برای نگهداری و استفاده طولانی مدت از توت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. توت‌های سفید با طعم شیرین...
  5. YeGaNeH

    اشتباهات آشپزی که طعم غذاتو خراب میکنه

    در آشپزی ناخودآگاه اشتباهات زیادی مرتکب می‌شویم که غذا را خراب می‌کنند و زحمات ما را هدر می‌دهند و درصورت حذف این اشتباهات طعم و ارزش غذا بسیار بهتر خواهد شد. اشتباهات رایج آشپزی که نادانسته انجام میدهیم هنر آشپزی یک چالش است، زیرا به مهارت، زمان و تمرکز زیادی نیاز دارد. هدف ایده آل این است؛...
  6. YeGaNeH

    طرز تهیه ماست شیرین خونگی با ترفند ماست بندها

    اگر شما هم دوست دارید در کنار غذاهایتان ماست میل کنید، می‌توانید با این دستور ساده یک ماست سفت و شیرین در منزل آماده کنید. ترفند سفت و شیرین شدن ماست خانگی ماست یکی از پرخاصیت ترین مواد غذایی است که دارای خواص زیادی بوده و آن را می‌توان در خانه تهیه کرد. ماست‌هایی که در سوپر مارکت‌ها و... به...
  7. YeGaNeH

    راز طعم دلمه برگ مو تبریزی ها؛ ترفند وا نرفتن و سفت نشدن

    دلمه برگ مو یکی از غذاهای مهم ترکی است که با رعایت یک سری ترفند ها در هنگام پخت دلمه برگ مو لذیذ تری خواهید داشت. راز خوشمزگی دلمه برگ مو و وا نرفتن و سفت نشدن آن دلمه برگ مو تبریزی یکی از غذاهای محبوب ترکی است که در بخش های قبلی طرز تهیه آن را کامل برایتان گفتیم و اینبار بخش آموزش آشپزی،...
  8. YeGaNeH

    نکات مهم در تهیه سمبوسه جنوبی در خانه

    سمبوسه یکی از غذا های فوری و آسانی می باشد که میان دانشجویان بسیار پرطرفدار می باشد شما می توانید باانجام چند نکته این غذا را به خوبی تهیه کنید. نکات مهم در مورد تهیه سمبوسه به مواد سمبوسه میتوانید سیب زمینی نگینی شده و یا آب پز و له شده اضافه کنید این کار کاملا سلیقه ای می باشد. برای...
  9. YeGaNeH

    بهترین چاشنی و سس برای سالاد الویه + طرز تهیه

    برای خوشمزه تر شدن سالاد الویه های رستورانی، چاشنی و سسی استفاده میشود که میتوانید فرمولشان را شما هم داشته باشید. چاشنی و سس برای سالاد اولیه یکی از رازهای اصلی خوشمزه شدن سالاد الویه، ترفندهایی است که بخشی از آن مختص چاشنی و سس الویه می باشد. در ادامه سری مطالب چاشنی انواع غذا و سالادها در...
  10. YeGaNeH

    راه حل مربا انجیر تلخ، سفت، کپک و شکرک زده

    مربای انجیر را طبق دستور تهیه آماده کرده اید اما تلخ یا ترش شده> سفت یا کدر است؟ کپک یا شکرک زده؟ راه حل شما اینجاست. مربا انجیر و مشکلات رایج پخت آن مربای انجیر، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای سنتی ایران است که با استفاده از انجیر تازه و شیره یا شکر به دست می‌آید. این مربا با طعم...
  11. YeGaNeH

    قلق تشخیص ادویه اصل از تقلبی + آموزش کامل

    ترفند تشخیص ادویه اصل از تقلبی و مشخصات زنجبیل مرغوب، زردچوبه عالی یا هل ممتاز و دارچین اصل را بلدید؟ برای خرید ادویه خوب باید پاسختان مثبت باشد. روش تشخیص ادویه اصل از تقلبی آن تشخیص ادویه‌های تقلبی از ادویه‌های اصلی یک مهارت مهم در انتخاب و خرید ادویه‌ها برای آشپزی و مصرف روزانه است. با وجود...
  12. YeGaNeH

    ادویه ی مخصوص و مخفی سرآشپزها واسه ماکارونی

    ماکارونی یکی از غذاهای محبوب کودکان و بزرگسالان است، راز ماکارونی خوشمزه در تهیه سس آن و استفاده از ادویه های مخصوص ماکارونی است. معرفی ادویه ماکارونی برای خوشمزه شدن این غذا ماکارونی یکی از پر مصرف ترین غذاها در دنیا می باشد که بسیار خوشمزه بوده و محبوبیت فراوانی در بین کودکان دارد. در طبخ...
  13. YeGaNeH

    نکات طلایی واسه خوشمزه شدن کوکو سبزی

    راز کوکو سبزی خوشمزه و مجلسی در مجموعه ای از ترفندهایی در پس طرز تهیه کوکو سبزی خلاصه می شود که سرآشپزهای ماهر به آن توجه می کنند. نکات مهم در طرز تهیه کوکو سبزی لذیذ برای هرچه بهتر نتیجه گرفتن از طرز تهیه کوکو سبزی، نکات و ترفندهایی را باید رعایت کرد که اکثر سرآشپزهای ماهر از آن استفاده می...
  14. YeGaNeH

    حلیم بادمجان چطور کشدار، مجلسی و خوشمزه میشه؟

    حلیم بادمجان اصیل یکی از غذاهای ایرانی معروف است که در شیراز و اصفهان طبخ میشده. طرز تهیه حلیم بادمجان کشدار، فوت و فنی دارد که میگوییم. نکات حلیم بادمجان برای خوشمزه تر شدن حلیم بادمجان اصیل طرز تهیه حلیم بادمجان شیرازی یا اصفهانی را در بخش های قبلی آموزش آشپزی برایتان گفیتم و حالا نکات خوشمزه...
  15. YeGaNeH

    نکات کشک بادمجان + 16 راز خوشمزه شدن کشک بادمجان

    کشک بادمجان از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد که با دانستن نکات کشک بادمجان، میتوانید آن را خوشمزه تر درست کنید. نکات کشک بادمجان و راز طرز تهیه کشک بادمجان خانگی طرز تهیه کشک بادمجان خانگی را در بخش قبلی آموزش آشپزی برایتان گفتیم و بصورت تصویری روش پخت کشک...
  16. YeGaNeH

    قانون و فرمول ادویه برای انواع غذای ایرانی

    هر غذایی برای خوشمزه تر شدن نیاز به ادویه و چاشنی هایی دارد که ممکن است برخی از آنها را حتی خانم های خانه دار باتجربه هم نشناسند و استفاده نکرده باشند. برای خوشمزه شده هر غذا چه ادویه ای استفاده کنیم؟ ادویه ها یکی از بهترین طعم دهنده های غذایی هستند که تنوع زیادی دارند و رایحه و رنگ های متنوع و...
  17. YeGaNeH

    ترفندی برای بی نهایت خوشمزه شدن سالاد الویه

    نکات کلیدی طرز تهیه سالاد الویه سالاد الویه یک سالاد روسی بسیار خوشمزه و لذیذ برای میهمانی‌ها، مراسم جشن تولد و... است. این غذای محبوب و پرطرفدار از ترکیب موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیارشور، مرغ یا کالباس و سس مایونز تهیه می شود. بسیاری از افراد با طرز تهیه سالاد الویه آشنا هستند اما نکات...
  18. YeGaNeH

    نکات مربای به؛ راز قرمز شدن، له نشدن و اندازه شکر آن

    فوت و فن مربای به و راه حل مشکلات طرز تهیه این مربا آنچه پس از آموزش طرز تهیه مربای به مهم می شود، دانستن نکاتی در غالب فوت و فن است که به نتیجه بهتر شما را نزدیک می سازد. حین درست کردم مربا مشکلاتی همچون، شکرک زدن مربا، تیره شدن رنگ مربا و مواردی همچون سفت و غلیظ شدن آن عادی است پس باید راه حل...
  19. YeGaNeH

    نکات عدسی خوشمزه و لعاب دار رستوران ها

    نکات مهم و ترفند های جالب برای داشتن عدسی خوشمزه در طرز تهیه عدسی ، باید نبایدهایی وجود دارد که اگر رعایت کنید، حتما نتیجه آشپزی شما هم کیفیت مطلوب را خواهد داشت و به یک عدسی خوشمزه و غلیظ خواهید رسید. این نکات را در دستور پخت عدسی تبریزی یا رستورانی رعایت می کنند تا غذا غلظت و طعم مطلوب تری...
  20. YeGaNeH

    روش صحیح پخت شلغم داخل شیشه و شلغم بخارپز

    روش پخت شلغم در شیشه، کیسه فریزر و سبد استیل شلغم یکی از انواع سبزیجات پرخاصیت است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید می باشد، به همین خاطر بسیاری از افراد در فصول سرد سال از این پنسیلین طبیعی بهره می برند. این روزها آموزش پخت شلغم در شیشه و کیسه فریزر فضای مجازی را فرا گرفته است،...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا