خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دی

1. Meysa

⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛

فال حافظ روزانه سه شنبه 9 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : الا ای طوطی گويای اسرار مبادا خاليت شکر ز منقار بيا و حال اهل درد بشنو به لفظ اندک و معنی بسيار تعبیر: شانس فقط یک بار در خانه‌ی شما را می زند پس چرا آن را پس می‌زنید و ندانسته به بازی می‌گیرید. فکر می‌کنید با...
  2. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 8 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : چو برشکست صبا زلف عنبرافشانش به هر شکسته که پیوست تازه شد جانش کجاست همنفسی تا به شرح عرضه دهم که دل چه می‌کشد از روزگار هجرانش تعبیر: به دنبال دوستی می‌گردید که بتوانید درد دل خودتان را به او بگویید. با خجالت و...
  3. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 7 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : زلف بر باد مده تا ندهی بر بادم ناز بنياد مکن تا نکنی بنيادم شهره شهر مشو تا ننهم سر در کوه شور شيرين منما تا نکنی فرهادم تعبیر: کاری نکن که بعدها از کرده ی خویش هم خودت و هم دیگران ناراحت باشند. با همه کس عشق...
  4. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 6 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : در نهانخانه عشرت صنمی خوش دارم کز سر زلف و رخش نعل در آتش دارم عاشق و رندم و ميخواره به آواز بلند وين همه منصب از آن حور پريوش دارم تعبیر: در دلت غمی داری که با آن زندگی می‌کنی ولی بدان در این دنیا همه چیز فانی است...
  5. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 24 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : می‌دمد صبح و کله بست سحاب الصبوح الصبوح یا اصحاب می‌چکد ژاله بر رخ لاله المدام المدام یا احباب تعبیر: در کارت عجله نداشته باش و اصرار نکن. اگر می خواهی به مقصود برسی باید مشکلات زیادی را پشت سر بگذاری. این در بسته...
  6. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 23 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : ز دلبرم که رساند نوازش قلمی کجاست پيک صبا گر همی‌کند کرمی قياس کردم و تدبير عقل در ره عشق چو شبنمی است که بر بحر می‌کشد رقمی تعبیر: کرم و لطف خدا شامل حالتان شده است پس چرا این همه مکدر و ناراحت هستید. اینقدر خودتان...
  7. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 22 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : بی مهر رخت روز مرا نور نماندست وز عمر مرا جز شب دیجور نماندست هنگام وداع تو ز بس گریه که کردم دور از رخ تو چشم مرا نور نماندست تعبیر: انسان تنها زندگی بی روح و تاریکی دارد. آرزویی را که در دل می پروری هرچند غیر...
  8. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 21 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : نقدها را بود آیا که عیاری گیرند تا همه صومعه داران پی کاری گیرند مصلحت دید من آن است که یاران همه کار بگذارند و خم طره یاری گیرند تعبير: مصلحت در این است که به کمک یار بشتابید. خودتان را کنترل کنید. فعلا” باید از صحبت...
  9. Meysa

فال حافظ روزانه جمعه 20 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : هزار شکر که دیدم به کام خویشت باز ز روی صدق و صفا گشته با دلم دمساز روندگان طریقت ره بلا سپرند رفیق عشق چه غم دارد از نشیب و فراز تعبیر: در هر حال خدا را شاکر باش حتی اگر بلا بر تو نازل شود و از فراز و نشیب زندگی خسته...
  10. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 19 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : گلعذاری ز گلستان جهان ما را بس زین چمن سایه آن سرو روان ما را بس من و همصحبتی اهل ریا دورم باد از گرانان جهان رطل گران ما را بس تعبیر: تو همه چیز داری بیش از این طمع نکن. یار و ثروت و مقام یکجا به سراغت آمده است، پس...
  11. Meysa

فال حافظ روزانه چهارشنبه 18 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود تعبیر: صبر داشته باش هر چند که دلت خون می شود راز خود را به کسی نگو.صبور باش. از رقبا و...
  12. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 17 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : ای سرو ناز حسن که خوش می‌روی به ناز عشاق را به ناز تو هر لحظه صد نياز از طعنه رقيب نگردد عيار من چون زر اگر برند مرا در دهان گاز تعبیر: قدر موقعیت‌ خوب خود را در زندگی بدات ونسبت به دیگران مهربان و متواضع باش...
  13. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 16 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : ساقیا آمدن عید مبارک بادت وان مواعید که کردی مرواد از یادت در شگفتم که در این مدت ایام فراق برگرفتی ز حریفان دل و دل می‌دادت تعبیر: پایان دوره ی غم و اندوه و فرارسیدن دوران خوشی بر شما مبارک باشد. هرگز سختی هایی...
  14. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 15 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گنـ*ـاه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت تعبیر: کار شما مربوط به خود شماست ،از ایرادها و ناخشنودی های مردم و اطرافیان...
  15. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 14 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : چو دست بر سر زلفش زنم به تاب رود ور آشتی طلبم با سر عتاب رود چو ماه نو ره بیچارگان نظاره زند به گوشه ابرو و در نقاب رود تعبیر: از این لج و لجبازیها درمانده و مستأصل شده‌ای و در مقابل هر عملی نتیجه‌ای معکوس می‌گیری، اما...
  16. Meysa

فال حافظ: فال حافظ روزانه جمعه 13 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : الا ای طوطی گويای اسرار مبادا خاليت شکر ز منقار بيا و حال اهل درد بشنو به لفظ اندک و معنی بسيار تعبیر: شانس فقط یک بار در خانه‌ی شما را می زند پس چرا آن را پس می‌زنید و ندانسته به بازی می‌گیرید. فکر...
  17. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 12 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : بیا که رایت منصور پادشاه رسید نوید فتح و بشارت به مهر و ماه رسید جمال بخت ز روی ظفر نقاب انداخت کمال عدل به فریاد دادخواه رسید تعبیر: مژده باد بر شما که در کارتان موفق خواهید شد و خبرهای خوب و مسرت بخشی دریافت می...
  18. Meysa

فال حافظ روزانه چهارشنبه 11 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : سحرم هاتف میخانه به دولتخواهی گفت بازآی که دیرینه این درگاهی همچو جم جرعه ما کش که ز سر دو جهان پرتو جام جهان بین دهدت آگاهی تعبیر: هنوز هم راه برگشت برایت باز است و میتوانی اشتباهات گذشته را جبران کنی. تقصیر...
  19. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 10 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : نقدها را بود آیا که عیاری گیرند تا همه صومعه داران پی کاری گیرند مصلحت دید من آن است که یاران همه کار بگذارند و خم طره یاری گیرند تعبير: مصلحت در این است که به کمک یار بشتابید. خودتان را کنترل کنید. فعلا” باید از...
  20. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 9 اسفند 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : ز دلبرم که رساند نوازش قلمی کجاست پيک صبا گر همی‌کند کرمی قياس کردم و تدبير عقل در ره عشق چو شبنمی است که بر بحر می‌کشد رقمی تعبیر: کرم و لطف خدا شامل حالتان شده است پس چرا این همه مکدر و ناراحت هستید. اینقدر خودتان...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا