خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دی

1. Meysa

⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛

فال حافظ روزانه دوشنبه 29 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : خواب آن نرگس فتان تو بی چیزی نیست تاب آن زلف پریشان تو بی چیزی نیست مبتلایی به غم محنت و اندوه فراق ای دل این ناله و افغان تو بی چیزی نیست تعبیر: شکست تو در راهی و هرگونه نقصان حکمتی دارد ، صعود و منجر به...
  2. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 28 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : ای هدهد صبا به سبا می‌فرستمت بنگر که از کجا به کجا می‌فرستمت ای غایب از نظر که شدی همنشین دل می‌گویمت دعا و ثنا می‌فرستمت تعبیر: در انجام کار تاخیر جایز نیست. لطف همگان شامل حال توست. به تعهداتی که داده ای حتما عمل...
  3. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 27 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود به گردابی چو می‌افتادم از غم به تدبیرش امید ساحلی بود تعبیر: فکر می کنی کسی حرفت را نمی‌شنود، از مشکلت خبر ندارد و تو را از گرداب غم رهایی نمی دهد. اما باز هم...
  4. Meysa

فاال حافظ روزانه جمعه 26 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : کنون که می‌دمد از بـ*ـو*ستان نسیم بهشت من و نوشیدنی فرح بخش و یار حورسرشت به می عمارت دل کن که این جهان خراب بر آن سر است که از خاک ما بسازد خشت تعبیر: حالا که همه چیز دارد درست می شود پشت‌پا به آن نزن و کارها را خراب نکن...
  5. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 25 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : هر آن کو خاطر مجموع و یار نازنین دارد سعادت همدم او گشت و دولت همنشین دارد بلاگردان جان و تن دعای مستمندان است که بیند خیر از آن خرمن که ننگ از خوشه چین دارد تعبیر: آفرین بر شما که تصمیم عاقلانه ای گرفته اید. سعادت...
  6. Meysa

فال حافظ روزانه چهارشنبه 24 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : بنال بلبل اگر با منت سر یاریست که ما دو عاشق زاریم و کار ما زاریست در آن زمین که نسیمی وزد ز طره دوست چه جای دم زدن نافه‌های تاتاریست تعبیر: خود را با زرق و برق دنیوی مشغول کرده ای. اما بدان که همه ی اینها...
  7. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 23 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : طالع اگر مدد دهد دامنش آورم به کف گر بکشم زهی طرب ور بکشد زهی شرف طرف کرم ز کس نبست این دل پرامید من گر چه سخن همی برد قصه من به هر طرف تعبیر: از آدمهای دورو برت خسته شده ای و به همه کس بدبین هستی عینک بدبینی را از...
  8. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 22 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : دارم امید عاطفتی از جانب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست دانم که بگذرد ز سر جرم من که او گر چه پریوش است ولیکن فرشته خوست تعبیر: دوستی به تو کمک می کند، دست او را پس نزن. به خاطر کاری که کرده ای تو را می...
  9. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 21 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت زین آتش نهفته که در سـ*ـینه من است خورشید شعله‌ایست که در آسمان گرفت تعبیر: تنهایی کاری از پیش نمی بری، احتیاج به یک همکار و همدل داری که در ضمن راز تو...
  10. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 20 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : نوشیدنی تلخ می خواهم که مردافکن بود زورش که تا يک دم بياسايم ز دنيا و شر و شورش سماط دهر دون پرور ندارد شهد آسايش مذاق حرص و آز ای دل بشو از تلخ و از شورش تعبیر: از فرصتی که داری استفاده کن وگرنه کسی دیگر از این فرصت...
  11. Meysa

فال حافظ روزانه جمعه 19 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : ز در درآ و شبستان ما منور کن هوای مجلس روحانيان معطر کن به چشم و ابروی جانان سپرده ام دل و جان بيا بيا و تماشای طاق و منظر کن تعبیر: صبر و مقاومت را از دیگران تمرین کن. مقاومت و صبر تو باعث پیروزیت می شود . تلاش...
  12. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 18 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : شکفته شد گل حمرا و گشت بلبل سرخوش صلای سرخوشی ای صوفيان باده پرست به هست و نيست مرنجان ضمير و خوش می باش که نيستيست سرانجام هر کمال که هست تعبیر: به سهولت و راحتی به مقام و مادیات نخواهی رسید. همه چیزت باید در حد...
  13. Meysa

فال حافظ روزانه چهارشنبه 17 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : بوی خوش تو هر که ز باد صبا شنيد از يار آشنا سخن آشنا شنيد اينش سزا نبود دل حق گزار من کز غمگسار خود سخن ناسزا شنيد تعبیر: از آنجا که شما انسانی هستید که نسبت به همه اطرافیان رفتاری شایسته و به جا دارید، از...
  14. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 16 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت زین آتش نهفته که در سـ*ـینه من است خورشید شعله‌ایست که در آسمان گرفت تعبیر: تنهایی کاری از پیش نمی بری، احتیاج به یک همکار و همدل داری که در ضمن راز...
  15. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 15 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : ای دل ريش مرا با لـ*ـب تو حق نمک حق نگه دار که من می روم الله معک چرخ برهم زنم ار غير مرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک تعبیر: شما کسی هستی که تا زمانی که به هدفت نرسی، دست از تلاش بر نمیداری. با همین...
  16. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 14 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : خوشتر از فکر می و جام چه خواهد بودن تا ببينم که سرانجام چه خواهد بودن غم دل چند توان خورد که ايام نماند گو نه دل باش و نه ايام چه خواهد بودن تعبیر: بسیار به فکر آینده ی خودتان هستید و از سرانجام کاری که می کنید...
  17. Meysa

فال حافظ: فال حافظ روزانه شنبه 13 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : خم زلف تو دام کفر و دین است ز کارستان او یک شمه این است تو پنداری که بدگو رفت و جان برد حسابش با کرام الکاتبین است تعبیر: گوشه ای از کارت را به نمایش بگذار حتماً مورد قبول واقع می‌شود و همگان تو را تحسین...
  18. Meysa

فال حافظ روزانه جمعه 12 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : حال دل با تو گفتنم هـ*ـوس است خبر دل شنفتنم هـ*ـوس است طمع خام بین که قصه فاش از رقیبان نهفتنم هـ*ـوس است تعبیر: اعمالت به گونه ای است که کسی از کارهایت سر در نمی آورد ،اگر به کسی آسیبی نرسانی ودر کارهایت به خداوند توجه داشته...
  19. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 11 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : سرم خوش است و به بانگ بلند می‌گویم که من نسیم حیات از پیاله می‌جویم عبوس زهد به وجه خمار ننشیند مرید خرقه دردی کشان خوش خویم تعبير: از آنچه که دارید راضی هستید و خداوند را شکر می گوئید. تنها آرزویتان سلامتی برای...
  20. Meysa

فال حافظ روزانه چهارشنبه 10 فروردین 1401 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : رفتم به باغ صبحدمی تا چنم گلی آمد به گوش ناگهم آواز بلبلی مسکین چو من به عشق گلی گشته مبتلا و اندر چمن فکنده ز فریاد غلغلی تعبير: هر کاری را که می خواهید انجام دهید در موردش کمی فکر و تامل کنید اگر عجله کنید باعث...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا