خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دی

1. Meysa

⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛

فال حافظ روزانه سه شنبه 19 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : تاب بنفشه میدهد طره مشک سای تو پرده غنچه میدرد خنده دلگشای تو ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق میکند شب همه شب دعای تو تعبیر: کم محلی و بی اعتنایی دیگر کافی است چون خودتان هم ناراحت می شوید. حالا وقت...
  2. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 18 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : حسن تو همیشه در فزون باد رویت همه ساله لاله گون باد اندر سر ما خیال عشقت هر روز که باد در فزون باد تعبیر: خوبی ها و محسناتتان همه را مجذوب خود ساخته و این یکی ار دلایل خوبی باطن شماست. دوستان و آشنایان جملگی شما را...
  3. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 17 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : سحر بلبل حکایت با صبا کرد که عشق روی گل با ما چه ها کرد از آن رنگ رخم خون در دل افتاد و از آن گلشن به خارم مبتلا کرد تعبیر: خود کرده را تدبیر نیست. همت کن از دوست کمک بخواه. ریا و حیله را کنار بگذار و راه راست را پیش...
  4. Meysa

فال حافظ روزانه جمعه 15 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین‌ #فروردین : بخت از دهان دوست نشانم نمی‌دهد دولت خبر ز راز نهانم نمی‌دهد از بهر بـ*ـو*سه‌ای ز لـ*ـبش جان همی‌دهم اينم همی‌ستاند و آنم نمی‌دهد تعبیر: صبر کرده‌ای، تحمل کرده‌ای؛ ولی نشانه‌ای از رسیدن به مراد نمی‌بینی. فکر می‌کنی دیگر برای...
  5. Meysa

فال حافظ روزانه پنجشنبه 14 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : ای صبا نکهتی از کوی فلانی به من آر زار و بیمار غمم راحت جانی به من آر قلب بی‌حاصل ما را بزن اکسیر مراد یعنی از خاک در دوست نشانی به من آر تعبیر: روزها و هفته ها از عمر عزیز خود را در انتظار گذرانده ای، غافل از این که...
  6. Meysa

فال حافظ: فال حافظ روزانه چهارشنبه 13 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد به ناامیدی از این در مرو بزن فالی بود که قرعه دولت به نام ما افتد تعبیر: تقاضای خویش را بلند بگو تا شاید کسی حرف هایت را بشنود و یا...
  7. Meysa

فال حافظ: فال حافظ روزانه سه شنبه 12 بهمن 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گنـ*ـاه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت تعبیر: کار شما مربوط به خود شماست ،از ایرادها و ناخشنودی های مردم و...
  8. Meysa

فال حافظ روزانه دوشنبه 11 بهمن 1400 ⚛فال حافظ امروز متولدین #فروردین : گر چه افتاد ز زلفش گرهی در کارم همچنان چشم گشاد از کرمش می‌دارم به طرب حمل مکن سرخی رویم که چو جام خون دل عکس برون می‌دهد از رخسارم تعبیر: ناامید نباشید و به هدف خود ایمان داشته باشید. تمام تلاش خود را برای رسیدن به مقصود...
  9. Meysa

فال حافظ روزانه یکشنبه 10 بهمن 1400 ⚛فال حافظ امروز متولدین #فروردین : دوستان دختر رز توبه ز مستوری کرد شد سوی محتسب و کار به دستوری کرد مژدگانی بده ای دل که دگر مطرب عشق راه مستانه زد و چاره مخموری کرد تعبیر: از اینکه مژده ی رسیدن به مقصود را به تو داده‌اند مغرور نشو . مالت را بی‌خود به کسی...
  10. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 9 بهمن 1400 ⚛فال حافظ امروز متولدین #فروردین : مژده وصل تو کو کز سر جان برخیزم طایر قدسم و از دام جهان برخیزم یا رب از ابر هدایت برسان بارانی پیشتر زان که چو گردی ز میان برخیزم تعبیر: از فرصت هایی که برای شما پیش می‌آید کمال استفاده را بکنید و قدر لحظه‌های زندگی را...
  11. Meysa

فال حافظ روزانه جمعه 8 بهمن 1400 ☸فال حافظ امروز متولدین #فروردین : باغ مرا چه حاجت سرو و صنوبر است شمشاد خانه پرور ما از که کمتر است یک قصه بیش نیست غم عشق وین عجب کز هر زبان که می‌شنوم نامکرر است تعبیر: بر داشته های خود تکیه کردن و شناختن قدر و منزلت ان چه در خود داری تو را از آنچه ارزوی...
  12. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 2 بهمن 1400 ☸فال حافظ امروز متولدین #فروردین : نقدها را بود آیا که عیاری گیرند تا همه صومعه داران پی کاری گیرند مصلحت دید من آن است که یاران همه کار بگذارند و خم طره یاری گیرند تعبیر: مصلحت در این است که به کمک دوست(یار) بشتابید. خودتان را کنترل کنید. در گفتار و کردار...
  13. Meysa

فال حافظ یکشنبه 30 دی ♥️فال حافظ امروز متولدین‌ #مهر : ای که دایم به خویش مغروری گر تو را عشق نیست معذوری روی زرد است و آه دردآلود عاشقان را دوای رنجوری تعبیر: مغرور مباشید،کمی به خدا فکر کن که همانا عشق واقعی اوست او هم به تو کمک خواهد کرد. ♥️فال حافظ امروز متولدین #آبان : دارم امید...
  14. Meysa

دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ فال حافظ امروز #فروردین ماهی ها شعر: افسر سلطان گل پیدا شد از طرف چمن مقدمش یا رب مبارک باد بر سرو و سمن خوش به جای خویشتن بود این نشست خسروی تا نشیند هر کسی اکنون به جای خویشتن تعبیر: گمشده ی خویش را خیلی زود شیدا می کنید و قدر آنچه را که پیدا کرده اید بدانید. به شما بشارت...
  15. Meysa

فال روزانه جمعه 1 بهمن ماه 1400

فال روزانه متولدین #فروردین امروز جنبه ی رمانتیک وجودتان فعال شده است و هر چقدر بیشتر به آن توجه می کنید احساس بهتری خواهید داشت. با این حال باید دقت کنید که گوشه چشمی به واقعیت های این دنیا هم داشته باشید و بیش از حد درگیر احساسات نشوید. شاید امروز سرعت پیشرفت کارهایتان به اندازه ای که انتظار...
  16. Meysa

فال حافظ روزانه شنبه 20 آذر 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : صنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی در غم تو ناله شبگیر کنم دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود مگرش هم ز سر زلف تو زنجیر کنم تعبیر: تابه حال چند بار گول مردمان مزور را خورده اید ،اما سعی می کنید که این اتفاق دیگر نیفتد...
  17. Meysa

فال حافظ روزانه سه شنبه 16 آذر 1400 فال حافظ امروز متولدین #فروردین : همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد به ناامیدی از این در مرو بزن فالی بود که قرعه دولت به نام ما افتد تعبیر: تقاضای خویش را بلند بگو تا شاید کسی حرف هایت را بشنود و یا اینکه شکار به دام تو...
  18. Saghár✿

~فال حافظ روزانه~ ~سه شنبه 22 تیر 1400~ فال حافظ امروز متولدین #فروردین : اگر نه باده غم دل ز یاد ما ببرد نهیب حادثه بنیاد ما ز جا ببرد اگر نه عقل به سرخوشی فروکشد لنگر چگونه کشتی از این ورطه بلا ببرد تعبیر: حادثه ای برایت اتفاق افتاده که حتی عقل هم عاجز از حل آن می‌باشد. در تاریکی هستی و روزنه...
  19. Saghár✿

~ فال حافظ روزانه ~ ~دوشنبه 21 تیر 1400~ فال حافظ امروز متولدین #فروردین : سحرگه ره روی در سرزمینی همی‌گفت این معما با قرینی که ای صوفی نوشیدنی آن گه شود صاف که در شیشه برآرد اربعینی تعبیر: معمایی برایتان پیش آمده که لاینحل است برای حل آن به افراد ناباب مراجعه نکنید چراغ امیدتان روشن می شود و شما...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا