خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,390
امتیاز
213
سن
28
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
در صورتی که میگو دوست دارین و طرفدار غذا‌های آسون، سریع و بی دردسر هم هستین حتما این میگو‌های سیخی خوشگل و خوشمزه رو درست کنین که عاشقشون میشین. درست کردن این میگو‌ها از آماده کردن گرفته تا طبخ زیر نیم ساعت کار داره و نتیجه هم خیلی خوش طعم و محشره پس به نظرم در اولین فرصت درستش کنین و از طعمش لـ*ـذت ببرین.



مواد لازم برای تهیه میگو سیخی

  • میگو: ۳۰۰ گرم
  • سیر رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش: ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم


مراحل تهیه میگو سیخی

۱. برای تهیه این میگو سریع و خوشمزه ابتدا آب لیمو رو بگیرین و داخل یه کاسه بریزین و بعد نمک، فلفل، زعفران و سیر رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم مخلوط کنین.


۲. حالا میگوها رو به مخلوط اضافه کنین.


۳. میگوها رو به مواد آغشته کنین و بعد میگو‌ها آماده سیخ زدنه. احتیاجی به خواباندن میگو برای مدت طولانی داخل مواد نیست، چون سیر و زعفران خیلی زود کاملا به میگو مزه میدن.


۴. حالا مثل تصویر میگوها رو به سیخ چوبی بکشین.


۵. داخل یه ماهیتابه مقدار خیلی کمی حدود یک قاشق غذاخوری سرخالی روغن بریزین و سیخ‌ها رو داخل ماهیتابه بذارین و کمی از مایه زعفران و سیر رو هم اضافه کنین. حالا بدون اینکه در ماهیتابه رو ببندین ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین.


۶. حالا میگو ها رو با حرارت متوسط بپزین و گاهی زیرو رو کنین تا هر دو طرف پخته بشه. کل زمان مورد نیاز برای پخت میگو زیر ۱۰ دقیقه است. اگه دوست داشته باشین میتونین زمان پخت رو افزایش بدین تا میگو‌ها سرخ و طلایی هم بشن البته به نظر من با پخت کمتر نرم‌تر و لذیذ ترن.


۷. میگو سیخی‌ها حاضرن تا با یه سبزی پلو خوشمزه سرو بشن … نوش جان



میگو سیخی در ماهیتابه؛هم آسان،هم خوشمزه

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale* و ☙zAHRa❧
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا