خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,431
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای سالاد تبوله
  • بلغور گندم :225 گرم یا یک و 1/4 پیمانه
  • تره فرنگی (قسمت سر آن) :یک عدد
  • فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) :یک عدد
  • ساقه کرفس :یک عدد
  • روغن زیتون :30 میلی لیتر یا 2 قاشق سوپخوری
  • پوست لیموترش رنده شده :2 عدد
  • آب لیموترش :2 عدد
  • پیازچه (خرد شود) :6 تا 8 عدد
  • نعنا تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
  • جعفری تازه خردشده :6 قاشق سوپخوری
  • انار (دان شده) :یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم


طرز تهیه سالاد تبوله
ابتدا بلغور را بشویید و در آب سرد به مدت نیم ساعت بگذارید تا خیس بخورد و در این فاصله همه سبزیجات را خرد کنید ، پوست لیمو ترش را بگیرید و رنده کنید.

انار را دانه کنید و بعد به سراغ بلغور بروید آن را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.

یک کاسه بزرگ بردارید و همه مواد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید ، سالاد را بهتر است 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خوب جا بیافتد.

این سالاد را میتوانید با کاهو و یا نان میل نمایید.


نکات تکمیلی در مورد سالاد تبوله
سالاد تبوله جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
سالاد تبوله را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه سالاد تبوله

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا