خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,430
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه ی شیرینی مارمالادی به عنوان یکی از شیرینی ها مناسبتی و سنتی ایرانی برای پذیرایی به صورت مرحله به مرحله را در این بخش از آشپزخانه مشاهده می کنید.
شیرینی مارمالادی مارا به یاد خانه ی مادربزرگ می اندازد. ظرف شیرینی سفره ی هفت سین خانه ی مادربزرگ با رنگهای جیغ مارمالادهای روی شیرینی ها که ما را جذب خود می کرد.


مواد لازم :
کره نرم و خرد شده 185 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
شکر 165 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر بادام 61 گرم یا نصف پیمانه
آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا آلبالو4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری



طرز تهیه :

فر را با حرارت 161 درجه سانتیگراد گرم کنید.
کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).
با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
شیرینی ها را به مدت 21 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.



نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه شیرینی مارمالادی
طرز تهیه شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
طرز تهیه شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه شیرینی سنتی مارمالادی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا