خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,462
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
نکات بهداشتی هنگام شستن مرغ
حدود 60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همینشستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است. بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.


در این بخش اشتباهاتی را هنگام شستن مرغ و پخت آن ارائه می دهیم که با آن می توانید سلامت غذاها را تامین کنید و از گسترش میکروب ها در آشپزخانه و به خطر افتادن سلامتیتان جلوگیری نمایید.



اصول صحیح شستن مرغ و نگهداری از آن
اشتباهات رایج در شستن مرغ
اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید

برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.



نکات شستن مرغ و طبخ آن
مهم ترین نکات دانستنی درباره شستن مرغ
اشتباه دوم :فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید

کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی راافزایش می دهند.
#نمناک


5 اشتباه رایج خانم های خانه دار در شستن مرغ

 

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,462
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
اشتباه سوم :مواد غذایی خام را از غذاهای آماده جدا نمی کنید

مواد غذایی خام را از غذاهای آماده مصرف جدا کنید و گوشت های خام را کنار غذاهای آماده مصرف نگذارید زیرا خطر ابتلا بهمسمومیت غذایی را بالا می برد پس لازم است هنگامی که اقدام به تهیه انواع کباب ها می کنید، این قاعده مهم را جدی بگیرید .



شستن مرغ و نگهداری آن کنار مواد دیگر
روش صحیح شستن مرغ
اشتباه چهارم :مرغ های خام را می شویید

60 درصد از مرغ های خام ، حاوی کامپیلوباکتر هستند که در فرآیند پخت وپز با حرارت زیاد از بین می روند . اشتباهی که سبب پراکنده شدن کامپیلوباکتر در محیط آشپزخانه می شود و می تواند مشکل ساز شود، شستن غیر اصولی مرغ های خام قبل از پخت وپز است.

بنابراین برای جلوگیری از انتشار آلودگی هنگام شستن مرغ، حتما از تخته، چاقو و دستکش جداگانه کمک بگیرید و این وسایل را پس از اتمام کار، تمیز بشویید.



جلوگیری از پخش شدن آلودگی در زمان شستن مرغ
نکات دانستنی از نحوه شستن مرغ
اشتباه پنجم :راه دادن حیوانات خانگی به آشپزخانه

راه یافتن حیوانات خانگی به آشپزخانه افرادی که دارای حیوانات خانگی هستند غیر عادی نیست اما حضور این حیوانات در آشپزخانه خطرناک است وانتقال پاتوژن ها به مواد غذایی را افزایش می دهد.


5 اشتباه رایج خانم های خانه دار در شستن مرغ

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا