فرنی انبه

شروع موضوع توسط The unborn ‏14/1/19 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. The unborn

    The unborn مدیر تالار خانواده و زندگی عضو کادر مدیریت مدیر تالار انجمن

    ارسال ها:
    5,177
    تشکر شده:
    5,163
    امتیاز دستاورد:
    343
    جنسیت:
    زن
    شغل:
    کنکوریِ رشته ادبیات و علوم انسانی
    محل سکونت:
    سومین سیاره خورشیدی!
    مواد لازم برای فرنی انبه
    • آرد برنج :3 قاشق سوپخوری
    • آرد نشاسته :یک قاشق سوپخوری
    • شیر :2 لیوان
    • شکر :1/2 پیمانه
    • گلاب :یک قاشق سوپ خوری
    • خامه :2 قاشق سوپ خوری
    • انبه :1 عدد
    • کره :25 گرم
    [​IMG]
    [​IMG]
    طرز تهیه فرنی انبه
    ابتدا شیر را در یک قابلمه ریخته و آرد برنج و نشاسته را افزوده خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
    قابلمه را روی شعله گاز قرار دهد تا بجوشد، بعد از جوش آمدن شیر آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
    در مرحله بعد شکر را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که شکر حل شده و فرنی غلیظ شود.
    در مرحله آخر گلاب و کره را افزوده و بعد از آب شدن کرد، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید فرنی کمی خنک شود.
    در این فاصله انبه ها را مکعبی خرد کنید و داخل غذاساز بریزید تا خوب له شود، حالا خامه را به پوره انبه افزوده کمی هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
    ترکیب انبه و خامه را به فرنی افزوده و در ظرفهای پذیرایی بکشید.
    روی فرنی را با مقداری خامه و انبه خرد شده تزیین کرده سرو نمایید.
    در صورت تمایل میتوانید دسر را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود و یا آن را گرم میل کنید.

    [​IMG]
    نکات تکمیلی در مورد فرنی انبه
    فرنی انبه جزو دسرهای مدرن میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
    فرنی انبه را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
    #نمناک
     
بارگذاری...