خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,462
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
چکدرمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان، بندر ترکمن و آق قلا است.
مواد لازم برای چکدرمه

  • گوشت گوسفند:500 گرم
  • پیاز:یک عدد متوسط
  • روغن:به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی:به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی:2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • آب:حدود یک لیتر (4 پیمانه)
  • برنج:700 گرم



طرز تهیه چکدرمه
گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت دهید.
به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.
بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.
بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.


نکات تکمیلی در مورد چکدرمه
چکدرمه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چکدرمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


چکدرمه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا