خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,430
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کوکو سیب زمینی
    • سيب زمينی 4 عدد
    • تخم مرغ 3 عدد
    • پیاز 1 عدد (دلخواه)
    • نمك و فلفل مقدار لازم
اطلاعات مواد مغذی
  • 380کالری

  • 21 گرمچربی

  • 40 گرمکربوهیدرات

  • 8 گرمپروتئین
کوکو سیب زمینی از محبوب ترین غذاهای دم دستی ما ایرانی هاست. شکی نیست که کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی معروف ترین کوکوهای آشپزی ایرانی هستند. اضافه کردن پیاز به مخلوط کوکو سیب زمینی اختیاری است و در اینجا از آن استفاده نکرده ایم. اگر تمایل داشته باشید میتوانید یک عدد پیاز کوچک را رنده کنید، آبش را بگیرید و آن را به مایه کوکو اضافه کنید. برای یکدست و هم اندازه شدن کوکوهای سیب زمینی میتوانید از قالب کاتر گرد یا حتی قلبی و شکل های دیگر استفاده کنید. وقتی مایه کمی خودش را گرفت کاتر را با انبر از تابه بردارید و برای کوکوی بعدی استفاده کنید. بهتر است قبل از این کار داخل کاتر را چرب کنید.

کوکوی سیب زمینی که خیلی هم سریع آماده میشود برای پیک نیک رفتن هم مناسب است. کوکوها را از قبل سرخ کنید و با نان، کمی سبزی خوردن و ماست همراه خود ببرید. تهیه کوکو سیب زمینی خیلی خیلی راحت است و قطعاً همه بلدش هستند. ولی خب همین غذای ساده هم به شکل های مختلفی میشود تهیه کرد. مثلاً میتوان سیب زمینی را خام رنده کرد و یا از قبل آن را آبپز کرد. در اینجا دستور کوکو سیب زمینی پخته را به صورت مرحله به مرحله خواهید دید.


طرز تهیه کوکو سیب زمینی
مرحله اول:
سیب زمینی ها را تمیز بشویید و آب پز کنید. سپس پوست سیب زمینی ها را بگیرید و رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود (در این مرحله میتوانید 1 عدد پیاز را نیز رنده کنید و آب آن را بگیرید و به سیب زمینی اضافه کنید.)





مرحله دوم:
سیب زمینی ها را داخل کاسه ای بریزید. تخم مرغ ها را بشکنید و به آن اضافه کنید. سپس با کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید.


مرحله چهارم:
در ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن خوب داغ شود. با قاشق از مایه کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی ان را صاف کنید.


مرحله پنجم:
پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.



کوکو سیب زمینی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافه اش گرفته شود. آن را همراه با نان، ماست و سبزی خوردن یا هر مخلفاتی که دوست دارید سرو کنید.



نوش جان!



نکته ها :
– سیب زمینی ها باید کاملا پخته شوند سپس پوست آنها را بگیرید.
– معمولا در غذاهایی که از سیب زمینی استفاده میشود به خاطر خاصیت بالای جذب نمک ، نیاز به استفاده از نمک بیشتری میباشد.
– برای یک شکل شدن کوکوها میتوانید از قالب های فلزی (که شبیه به کاتر کوکی هستند) استفاده کنید.
#ایران کوک


کوکو سیب زمینی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا