خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,430
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پیتزا آلفردو
    • خمیر پیتزا 1 عدد
    • سس آلفردو 3/4 پیمانه
    • سـ*ـینه مرغ پخته شده 2 عدد
    • ژامبون بیکن سرخ شده 5 ورق
    • قارچ ورقه شده 1/2 پیمانه
    • پیاز کوچک 1 عدد
    • پنیر موزورلا رنده شده 1 پیمانه

اگر شما هم از طرفداران پاستا آلفردو هستید حتما باید پیتزا آلفردو را هم امتحان کنید. این پیتزای لذیذ و خوشمزه از نظر طعم شباهت زیادی به پاستا آلفردو دارد چون در آن از سـ*ـینه مرغ پخته شده و سس آلفردو استفاده می شود. برای راحتی کار بهتر است از قبل سس آلفردو و خمیر پیتزا را آماده کنید. به این ترتیب تهیه پیتزا آلفردو خیلی خیلی راحت انجام میشود و کمتر از نیم ساعت وقت شما را میگیرد.







پیتزاهای خانگی به ندرت کیفیت پیتزاهایی را پیدا میکنند که از بیرون میخرید. دلیل اصلی اش این است که باید نکات ریز تهیه پیتزا رعایت شوند. با استفاده از یک خمیر پیتزای خانگی با کیفیت و فری با دمای یکنواخت پیتزا آلفردو میتواند از بهترین و خوشمزه ترین پیتزاهایی باشد که تا به حال امتحان کرده اید.

طرز تهیه پیتزا آلفردو:
اول از همه سس آلفردو را آماده کنید و آن را کنار بگذارید. دستور تهیه سس آلفردو قبلاً گفته شده ولی در اینجا هم برای راحتی شما آن را یادآوری میکنیم:





مقداری کره را در یک شیر جوش ذوب کنید، سپس خامه صبحانه را روی آن بریزید و 5 دقیقه آن را روی حرارت هم بزنید. بعد از آن کمی سیر رنده شده و پنیر پارمزان (مقدار بیشتر از خامه) را اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید مقداری جعفری خرد شده یا آویشن هم به سس آلفردو اضافه کنید. ب

حال، خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار میتوانید از طرز تهیه خمیر پیتزای ایتالیایی یا در صورتی که وقت زیادی ندارید از خمیر پیتزای فوری استفاده کنید. علاوه بر این میتوانید از خمیرهای پیتزای آماده هم استفاده کنید.


قالب پیتزا را چرب کنید و بعد خمیر را طوری روی آن پهن کنید که فیت قالب شود. اگر لازم است دور خمیر را ببرید. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را 8 دقیقه به تنهایی در فر گرم شده بگذارید تا نیم پخته شود.

حال، سس آلفردو را روی خمیر نیم پز شده بریزید و پخش کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند. فقط یک حاشیه یکی دو سانتی دور خمیر را خالی بگذارید.

پیاز، ژامبون بیکن و سـ*ـینه مرغ پخته را به سایز دلخواه خرد کنید و همراه با قارچ ورقه شده به طور یکنواخت روی بخشی از سطح پیتزا که با سس پوشاندید پخش نمایید.
روی پیتزا آلفردو، پنیر موزورلا رنده شده بپاشید. حال دوباره قالب را در فر گرم شده به مدت 7-10 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب شود. پیتزا آلفردو شما آماده است. پند دقیقه صبر کنید کمی خنک شود. سپس آن را سرو کنید.



نکته: میتوانید برای طعم بهتری از مقداری پودر آویشن روی پیتزا آلفردو استفاده کنید.
#ایران کوک


پیتزا آلفردو

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا