خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,430
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کوکوی گل کلم
    • گل کلم 1 دسته
    • پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
    • پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
    • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    • آرد سوخاری 1 پیمانه
    • فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک 1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
    • پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری
    • روغن برای سرخ کردن به مقدار کافی
اطلاعات مواد مغذی
  • 62 کالری

  • 3.7 گرم چربی

  • 4.3 گرم کربوهیدرات

  • 3 گرم پروتئین

  • 21.1 میلیگرم کلسترول

کوکوی گل کلم


کوکوی گل کلم ساده و خوشمزه برای یک شام وسط هفته عالی است. روزهایی که خسته هستید و میخواهید یک شام آسان و در عین حال لذیذ داشته باشید که برای شما و عزیزانتان مفید هم باشد، کوکوی گل کلم گزینه خیلی خوبی است. گل کلم یکی از مفیدترین و کم کالری ترین سبزیجات است که در همه فصول سال هم پیدا میشود و استفاده از آن در غذا فیبر مورد نیاز بدن شما را تأمین میکند. با پختن و رنده کردن گل کلم میتوان غذاهای متنوع و خوشمزه ای درست کرد. در ضمن با اضافه کردن مواد مختلف به آن میتوان طعم های جدیدی خلق کرد. مثلاً در اینجا با اضافه کردن کمی پنیر چدار و پارمزان کوکوی گل کلم یک طعم پنیری عالی پیدا میکند و بافتش کمی کشدار میشود. علاوه بر این شما میتوانید ادویه های کوکو را به سلیقه خود کم و زیاد کنید و به این ترتیب به طعم دلخواه خودتان برسید.

طرز تهیه: ابتدا گل کلم را تکه تکه کنید و در آب جوش بپزید تا نرم شود (حدود 8-10 دقیقه). حال گل کلم آبپز شده را آبکش کنید و داخل غذاساز خرد کنید تا به تکه هایی به اندازه برنج تبدیل شود. میتوانید این کار را با چاقو هم انجام دهید، فقط زمان بیشتری احتیاج دارد.

گل کلم خرد شده را با پنیر چدار، پنیر پارمزان، تخم مرغ، آرد سوخاری، پودر سیر، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید.



تابه مورد نظر را روی شعله قرار دهید و داغ کنید. کف آن به مقدار کافی روغن مناسب سرخ کردن بریزید. مخلوط گل کلم را به شکل دایره هایی به سایز دلخواه در بیاورید و در تابه بگذارید.





هر طرف از کوکوی گل کلم را 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و خودش را بگیرد.



این کوکوی خوشمزه را همراه با ماست یا سس دلخواه خود سرو کنید. میتونید کمی از پنیر چدار را هم برای تزیین نگه دارید.


#ایران کوک


کوکوی گل کلم

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا