خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,431
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای ترشی کلم قرمز
    • کلم قرمز 1 عدد
    • سرکه قرمز 2 و 1/2 پیمانه
    • نمک 1 قاشق غذاخوری

یکی از رایج ترین و به نوعی جذاب ترین ترشی ها از لحاظ طعم و رنگ می تواند ترشی کلم قرمز یا بنفش می باشد که اینجا با چگونگی آماده سازی آن آشنا خواهید شد. کلم یکی از رایج ترین و پرخاصیت ترین انواع سبزیجات است که به دلیل فواید بسیارش از نظر سلامت،جایگاهی ویژه در تغذیه انسان دارد . انواع گوناگون کلم، کلم برگ، پیچ، قمری، گل کلم و…- در نواحی مرکزی ایران به خوبی پرورش می یابد. از آنجا که میوه و سبزیجات قرمز، سرشار از آنتی اکسیدان هستند خوردنشان بسیار توصیه می شود؛ بنابراین می توان کلم قرمز را در بین انواع کلم بهترین دانست چرا که علاوه بر تمام خواص موجود در کلم، آنتی اکسیدان بالایی نیز دارد . خوردن کلم قرمز به بیماران مبتلا به سرطان هم بسیار توصیه می شود.

پیش از توضیح طرز تهیه ترشی کلم قرمز لازم است مواد مغذی موجود در کلم را یادآور شویم: آهن،فسفر،کلسیم، آب، تیوسیانات، ویتامین های A-B-C-U-K و… میزان بالای ویتامین K در کلم قرمز یکی دیگر از شگفتی های این گیاه است که برای سلامت استخوان ها بسیار مفید است. البته گفتنی است خوردن کلم با تمام فایده هایی که دارد به بیماران مبتلا به گوآتر ، بواسیر و کسانی که به خارش بدن دچار هستند توصیه نمی شود و دلیل آن تیوسیانات موجود در کلم است.(دکتر محمد صادق رجحان،کتاب شفا،ص 349).

کلم قرمز یکی از بخش های ضروری سالاد های مجلسی است که در زیبایی و تزئین سالاد هم نقش منحصر به فردی دارد اما اگر اعضای خانواده شما زیاد اهل خوردن سبزیجات خام نباشند، بعد از تهیه سالاد مقداری از کلم تا مدتها در یخچال میماند و خراب میشود. با تهیه ترشی کلم قرمز هم کسانی که سبزیجات خام دوست ندارند تشویق به خوردن آن میشوند و از خواص آن بهره میببرند و هم کلم شما هدر نمیرود. در ادامه طرز تهیه ترشی کلم قرمز خانگی را با عکس مراحل تهیه مشاهده میکنید.



طرز تهیه ترشی کلم قرمز
مرحله اول:
برای تهیه ترشی کلم قرمز یک عدد کلم قرمز متوسط به وزن تقریبی 600 گرم را خوب بشویید و خشک و خرد کنید؛ اندازه خرد کردن کلم به سلیقه هر فرد یا خانواده بستگی دارد ولی ریز خرد کردن آن هم از نظر ظاهر جلوه ی بهتری دارد و هم پس از آماده شدن ترشی کلم قرمز – هنگام سرو – راحت تر مورد استفاده قرار می گیرد.





مرحله دوم:
پس از خرد کردن کلم قرمز آن را با نمک مخلوط کنید _ مقدار نمک را با توجه به ذایقه می توانید کم یا زیاد کنید – و حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا به خوبی نرم شود؛ این کار باعث می شود مقدار کلم بیشتری در ظرف ترشی شما جای بگیرد و همچنین از ورود هوا به داخل ظرف ترشی کلم قرمز جلوگیری می شود.






مرحله سوم:
پس از پر کردن ظرف روی آن سرکه بریزید تا به خوبی سطح کلم قرمز را بپوشاند و در ظرف را به خوبی – محکم – ببندید تا هوا وارد نشود و از کپک زدن جلوگیری شود. می توانید روی ظرف را اول با فویل بپوشانید و بعد در را بگذارید تا محکم کاری کرده باشید.







ترشی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید و همراه غذاهای دلخواه نوش جان کنید.







نکته ها:
1 – ظرف های شیشه ای بهترین گزینه برای نگهداری انواع ترشی است؛ به هیچ وجه از ظرف های پلاستیکی استفاده نکنید.

2- می توان یک قاشق غذا خوری(25 گرم) شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند ویا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
3 – برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت می دهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر می دهد و از کیفیت ظاهری ترشی کلم قرمز می کاهد.

4 – می توانید به ترشی کلم قرمز مقدار کمی فلفل و سیر بیافزایید اما در این صورت طعم خاص و نوستالژی آن از بین خواهد رفت.

5 – این مقدار مواد اولیه ی ترشی گل کلم قرمز برای یک ظرف یک لیتری کافی است.

6 – ترشی کلم قرمز در عرض 5-4 روز در محیط آشپزخانه آماده می شود؛ پس از آماده شدن، ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
#ایران کوک


طرز تهیه ترشی کلم قرمز

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا