خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Nirvana

مدیر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/18
ارسال ها
1,286
امتیاز واکنش
34,304
امتیاز
443
زمان حضور
9 روز 5 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و ... اینجا میتونین طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو ببینین که علاوه بر این که خیلی لذیذه گیاهی و مقوی هم هست.

مواد لازم

  • گردو: ۳۰۰ گرم
  • بادمجان متوسط: ۵ عدد
  • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم


طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.


۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.


۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.


۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.


طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼

Nirvana

مدیر بازنشسته
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
16/7/18
ارسال ها
1,286
امتیاز واکنش
34,304
امتیاز
443
زمان حضور
9 روز 5 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.


۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.


۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.


۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.



۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.



۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.



۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.


۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.



طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼ و زهرا قریب
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا